Succesvol daten voor mannen

Succesvol daten voor mannen Je hebt een date met een vrouw. Wat zijn nu de belangrijkste zaken waar je op moet letten om je afspraak soepel te laten verlopen? Dus de open deuren nog eens op een rij.

Haast je niet!

Neem de tijd om je voor te bereiden. Als je date door de week is, zorg dan dat je uitgerust bent. Ga desnoods de avond van tevoren vroeg slapen. Soms kan het raadzaam zijn om op tijd naar huis te gaan. Dan kun je tot rust komen. Als je relaxed bent straal je dit uit. De ander zal merken dat je ontspannen bent. Als je je hartslag onder controle hebt sta je open voor een goed gesprek. Het is niet voor niets dat veel mensen ís avonds uitgeblust op de bank hangen. Houd hier dus rekening mee. Is deze date superbelangrijk voor je, dan is het bij een afspraakje door de week een optie om je middag vrij te plannen. Doe dan iets waar je relaxed van wordt.

De meeste vrouwen houden van glad!

Ook al heb je je ís ochtends gedoucht en geschoren: verzorg jezelf! Heb je ís avonds een date: nogmaals douchen, tanden poetsen en scheren. Maak niet de fout om de kleren die je overdag aan hebt gehad nogmaals aan te doen. Kies voor schoon ondergoed en sokken. Doe een fris, gestreken overhemd aan. Dit geldt ook voor je broek. Als je jezelf goed verzorgt en ontspannen bent, zul je merken dat je meer openstaat voor de ander.

Wel of niet een geurtje?

Gebruik met mate een beschaafde deodorant. Het is belangrijker je goed te wassen. Aftershave is lekker als hij niet te overheersend is. Zoals voor de meeste zaken geldt: met mate opgebrachte aftershave ruikt lekker. Overdrijf echter niet en kies voor kwaliteit.

Veel borsthaar?

Een groot aantal vrouwen vindt uitbundig borsthaar niet sexy. Als je zeer behaard bent kun je dit bij de eerste date het beste een beetje verhullen. Laat je overhemd niet te ver open staan. Verwijder uitbundige bundels haar en wees alert op neushaar en oorhaar. Veel vrouwen zijn geobsedeerd door hun eigen lichaamshaar. Ieder minuscuul haartje wordt verwijderd of gecamoufleerd. Het is niet voor niets dat er zoveel reclame voor ontharingsmiddelen wordt gemaakt. Hou dus rekening met deze obsessie. Als ze je beter kent is uitbundig borsthaar waarschijnlijk geen probleem meer. Als de dames zo bezig zijn met het verwijderen van overtollig lichaamshaar moet de man in ieder geval moeite doen om er een beetje gegroomd uit te zien.

De auto

Je hoeft geen blitse auto te hebben, maar zorg er in ieder geval voor dat hij opgeruimd is. Tegenwoordig heb je allerlei autowasservices die je auto met de hand wassen en helemaal schoonmaken. Ga je op stap met de auto zorg dat deze dan schoon is. Verwijder alle overtollige zaken uit je auto. Dit geldt ook voor eventueel onnodig gereedschap. Rijden in een rammelende, rommelige auto vinden de meeste dames geen pretje.

Kleding

Maak niet de fout om kleding aan te doen die niet bij je past. Zorg dat je een kledingstuk minimaal eenmaal van tevoren gedragen hebt zodat je weet of iets strak zit. Een eerste date is geen verkleedfeestje: draag spullen waar jij je prettig in voelt. Zorg wel dat je er verzorgd uitziet. Was alles goed en strijk alles! Dit geldt dus ook voor je broek! Aan je voeten zitten schone, gepoetste schoenen die er keurig uitzien. De sokken dienen heel te zijn. De voorkeur hebben donkere sokken die de kuit bedekken. Draag in ieder geval geen sportschoenen bij een eerste date in een restaurant.

Lees verder

© 2014 - 2024 Liseverhulst, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Online dating: daten via FacebookOnline dating: daten via FacebookOnline daten hoeft helemaal niet met een datingsite. Facebook kan namelijk ook een hele goede plek zijn om de liefde van…
Online daten: hoe date je veilig?Online daten: hoe date je veilig?Niet iedereen op datingsites is betrouwbaar. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat een eerste date met iemand ve…
Online dating: tips voor een eerste dateOnline dating: tips voor een eerste dateHeb je iemand ontmoet via een datingsite en komt er een eerste date? Dan kun je wel tips voor een eerste date gebruiken.…
Online dating: waarom gaat het vaak mis met internet daten?Online dating: waarom gaat het vaak mis met internet daten?Online dating kan erg succesvol zijn, maar tegelijkertijd ook heel erg frustrerend. Het is natuurlijk nooit leuk als je…

Trouwen in Pakistan voor NederlandersTrouwen in Pakistan voor NederlandersHet is echt niet zeldzaam meer, Nederlanders die verliefd worden op iemand in Pakistan, en besluiten naar Pakistan af te…
Mannen binden door een positieve uitstralingMannen binden door een positieve uitstralingHoe zorg je ervoor dat je man bij je blijft? Wat is het geheim van een vaste relatie? Het allerbelangrijkste is dat je s…
Liseverhulst (86 artikelen)
Laatste update: 03-06-2015
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.