Hoe weet je of een vrouw flirt?

Hoe weet je of een vrouw flirt? Als je in een openbare gelegenheid bent kom je regelmatig op een ontspannen manier in contact met dames. Soms heb je het gevoel dat er met je geflirt wordt, maar je weet het niet zeker. Je durft op dat moment geen actie te ondernemen. Daardoor mis je kansen. Hoe weet je nu zeker of een vrouw met je flirt?

Glimlachen

Als een vrouw oprechte interesse in je heeft zal ze je aandacht proberen te vangen met haar glimlach. Als ze je blik probeert te vangen vanaf de andere kant van de kamer is ze zeker geïnteresseerd in jou. Probeer haar glimlach met een glimlach te beantwoorden als die gevoelens wederzijds zijn.

Waarom is kennis over flirten belangrijk?

Als je nu of in de toekomst een geschikte partner wil ontmoeten is het van belang dat je herkent wanneer een vrouw een toenaderingspoging onderneemt. Als je deze subtiele signalen leert te herkennen zul je veel minder kans op een blauwtje hebben. Er zijn veel subtiele tekenen om te herkennen dat ze met je flirt. Als je alleen op de visuele tekenen afgaat mis je essentiële signalen.

Ze richt je aandacht op haar mond

Met behulp van haar mond zal ze ook proberen een reactie van je te ontlokken. Als de dame in kwestie voor je ogen zich zeer uitgebreid lippenstift of lipgloss opbrengt wil ze zeker je aandacht. Als ze haar cocktail zeer uitdagend met een rietje drinkt en daarbij je blik zoekt wil ze ook een reactie uitlokken.

Ze loopt je steeds voorbij

Als ze iedere keer zonder een aantoonbare reden langsloopt probeert ze je aandacht te vangen. Op de een of andere manier wil ze dat je reageert. Je moet dus moeite voor haar doen.

Ze probeert je aan te raken

Indien ze je ongemerkt probeert aan te raken is dit een teken dat ze met je flirt. Als ze zogenaamd "per ongeluk" je bovenlijf of je armen aanraakt wil ze contact met je.

Ze speelt met haar haar

Vanuit de evolutie gezien is lang, mooi, gezond en glanzend haar een machtig wapen. Het laat namelijk zien dat de dame in kwestie een goede gezondheid heeft. Als ze opvallend met haar haar zwaait of haar lange lokken om haar vingers draait wil ze aandacht. Als ze je daarbij ook nog aankijkt weet je zeker dat die toenaderingspogingen voor jou bedoeld zijn.

Ze imiteert je

Op de een of andere manier schijnen mensen die in elkaar geïnteresseerd zijn het gedrag van de ander te kopiëren. Als ze op dezelfde manier met haar mond trekt of je loopje imiteert betekent dat dat ze oprecht in je geïnteresseerd is.

Ze zondert zich af

Als ze eerst oogcontact zoekt en dan van haar vriendinnenclub wegloopt geeft ze je de kans om contact te maken. Vrouwen weten instinctief dat een man alleen niet zo vlug contact maakt met een groep vrouwen. Ze geeft je dus overduidelijk de kans om contact te maken.

Ze komt erg dichtbij

Ieder mens heeft een bepaalde afstand om zich heen die normaal niet betreden wordt. Als de dame in kwestie heel dicht bij je gaat staan, glimlacht en je bovenlijf aanraakt, dan weet je zeker dat ze flirt.

Ze maakt een praatje

Dit is de ultieme gelegenheid om te flirten. Indien ze een praatje met je maakt kan ze de hele tijd je blik gevangen houden. Als ze tijdens jullie gesprekje de hele tijd haar lippen aanraakt en met haar haar zit te spelen weet je zeker dat ze in je geïnteresseerd is. Door een gesprek met je aan te knopen probeert ze in te schatten of jullie een klik hebben.

Lees verder

© 2012 - 2024 Liseverhulst, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Online dating: speeddaten op PaiqOnline dating: speeddaten op PaiqDe meeste datingsites worden door veel mensen gezien als vleeskeuring. Je kijkt naar elkaars foto’s, klikt verder en rea…
Online dating: daten via FacebookOnline dating: daten via FacebookOnline daten hoeft helemaal niet met een datingsite. Facebook kan namelijk ook een hele goede plek zijn om de liefde van…
Online dating: tips voor een eerste dateOnline dating: tips voor een eerste dateHeb je iemand ontmoet via een datingsite en komt er een eerste date? Dan kun je wel tips voor een eerste date gebruiken.…
De ware date via datingsitesDe ware date via datingsitesTips voor flirten en daten in 2020? Daten via het internet op de juiste datingsites is leuk en geeft snel resultaat, maa…

Vervolgafspraakjes soepel laten verlopenVervolgafspraakjes soepel laten verlopenJe bent al een keer met de dame van je dromen uit geweest. Alles ging soepel dus de eerste date wordt nu de tweede date.…
Trouwen op Waddeneiland AmelandTrouwen op Waddeneiland AmelandGeliefden die op een eiland willen trouwen, hoeven daarvoor niet naar verre oorden te reizen en lange vluchten te maken.…
Liseverhulst (86 artikelen)
Laatste update: 03-06-2015
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.