Stripper op een vrijgezellenfeest

Stripper op een vrijgezellenfeest Waar moet je op letten als je een stripper in wilt huren voor een vrijgezellenfeest? Met de hype rond de stripperfilm Magic Mike XXL, is een striptease act populairder dan ooit. Een mooie gespierde man of een prachtige sensuele vrouw, die een show opvoert voor de vrijgezel kan een leuke toevoeging zijn aan een vrijgezellenfeest. Houd dan wel rekening met een aantal factoren, zoals de vrijgezel en de deelnemers, het feest zelf en wat je van een stripper verwacht.

Overzicht


De vrijgezel

Denk voordat je een stripper inhuurt goed na of het bij de vrijgezel past. Is de vrijgezel bijvoorbeeld een enorm feestbeest en vond ze de film Magic Mike geweldig, dan kun je er redelijkerwijs van uitgaan dat een stripact kan. Heb je daarentegen te maken met een stille, verlegen vrijgezel die alleen het idee van een vrijgezellenfeest erg spannend vindt, dan doe je diegene er geen plezier mee.

Kijk ook goed naar je beweegredenen. Misschien wil je als organisator een stripact, omdat het je zelf leuk lijkt of vindt je het grappig om de vrijgezel voor gek te zetten. Een vrijgezellenfeest moet vooral leuk zijn voor de vrijgezel zelf. Bedenk je dus dat een stripact een intieme voorstelling is en als het niet bij een vrijgezel past, dan kan diegene zich ongemakkelijk voelen en een naar gevoel aan het feest overhouden.

Twijfel je of een stripper wel of niet past, bespreek dan je twijfels met de partner van de vrijgezel of iemand anders die dichtbij hem of haar staat. Als je het helemaal zeker wilt weten, kun je het ook rechtstreeks vragen aan de vrijgezel. Om de verassing niet te verpesten, kun je het verpakken in een serie vragen over zijn of haar wensen. Dan weet de vrijgezel niet welke dingen er wel en niet gaan gebeuren. Bijvoorbeeld: Welke activiteiten wil je absoluut niet op je feest? Bungeejumpen, zwemmen met haaien, een stripper, karaoke enzovoorts.

De deelnemers

Als een stripact helemaal bij de vrijgezel past, kijk dan goed naar je deelnemerslijst. Misschien gaat er een ouder of een ander familielid mee, die niet gediend is van al dat naakt. Informeer bij voorkeur de deelnemers van te voren, zodat ze zich mentaal kunnen voorbereiden en kunnen kiezen of ze tijdens dat kwartier even naar de wc gaan.

Feest

Een stripper mag niet zomaar overal optreden. Clubs en restaurants moeten namelijk een vergunning hebben om strippers op te laten treden. Een veilige keus is de woonkamer bij iemand thuis. Zorg dan wel dat er een goede geluidsinstallatie aanwezig is en een stoel zonder armleuningen.

Je kunt ook een erotisch diner aanvragen. Daarbij heeft de vrijgezel een normaal diner, totdat het hoofdgerecht is geweest. Vervolgens verrast de stripper de vrijgezel en kan het gezelschap weer op adem komen tijdens het nagerecht.

Voor een erotische show kun je ook terecht bij een (burlesk) club. Vaak kun je bij zulke clubs uit meerdere arrangementen kiezen. Bijvoorbeeld een show op het podium, waarbij de vrijgezel wel of niet zelf het podium op moet, of een lapdance aan tafel.

Stripper

Wat kun je allemaal van een stripper verwachten en welke onderdelen kun je zelf bepalen?

Uiterlijk

Strippers blijven mensen en mensen zijn er in alle soorten en maten. Bij de meeste bedrijven kun je een voorkeur aangeven voor het uiterlijk van een stripper. Een veilige keus hierbij is iemand die enigszins lijkt op de partner van de vrijgezel. Bijvoorbeeld qua haar en postuur.
Je kunt natuurlijk ook voor een heel ander soort stripper gaan, zoals een dragqueen of een oudere man of vrouw.

Act

De meeste stripteasebureaus bieden een aantal verschillende acts aan. Bij het kiezen kun je kijken wat bij de vrijgezel past. Bij iemand die in de zorg werkt, zou je bijvoorbeeld een ‘Dokter Love’ kunnen regelen. Bij iemand die veel snelheidsboetes krijgt, kun je kiezen voor een strippende politieagent(e). Meer voorbeelden waaruit je kunt kiezen zijn cowboy/girl, een legeruniform en zelfs de kerstman.

Afspraak maken

Als je een stripper boekt voor in een huis, krijg je vragen over praktische zaken zoals de muziek en de locatie. Denk hierbij ook aan hoe de stripper ongezien het huis binnenkomt en verlaat. Ook moet je rekening houden met een omkleedruimte.

Bij andere boekingen wordt vooral gevraagd naar NAW-gegevens en de betaling. Deze gesprekken zijn het moment om eventueel vragen te stellen en grenzen aan te geven. Heeft een vrijgezel bijvoorbeeld rugklachten, geef dit door. De stripper kan daar rekening mee houden, zodat de vrijgezel niet opgetild wordt.

Je kunt ook vragen stellen over hoe ver de stripper gaat met aanraken. Bij een standaard show raakt een stripper nooit edele delen aan, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Ze strelen wel langs het lichaam en kunnen een klap op de billen geven. Als je denkt dat de vrijgezel hier niet van gediend is, kun je dat nu aangeven.

Betaling

Als je een stripper thuis ontvangt, wordt er meestal van je verwacht dat je aan het eind van de act de stripper contant betaald in een aparte ruimte. Bijvoorbeeld in de gang of de omkleedruimte. Er zijn geen algemene richtlijnen voor een fooi. In principe zit alles al in de totaalprijs, maar als je de act erg goed vond, kun je dat belonen met een fooi.

Bij een erotisch diner of een stripact in een club, werkt de betaling hetzelfde als een normaal diner of het betalen van drankjes bij een bar. Hier wordt meestal een normale fooi aangehouden, zoals in een restaurant.

Extra leuk

Om de ervaring extra leuk te maken, kun je als organisatie een aantal dingen zelf doen.
  • Zorg voor sfeerverlichting. Kaarslicht en gedimde lampen zorgen voor een spannende sfeer.
  • Bestel minimaal een week van tevoren losse dollarbriefjes bij een wisselkantoor om de ervaring compleet te maken. De stripper beschouwt deze als fooi, dus houdt er rekening mee dat je ze niet terug krijgt.
  • Organiseer voordat de stripper komt een doe-activiteit of een spannend spel, zodat de groep al in feestsfeer is als hij of zij eraan komt. Denk aan een sexy danswedstrijd of ‘Doen, durf of de waarheid’.
  • Regel vrolijke accessoires, zoals boa’s en zonnebrillen. En het ziet er feestelijk uit én mensen kunnen hun rode wangetjes hierachter verstoppen.
  • Vertel de deelnemers van tevoren dat ze goed op moeten letten en stel achteraf een quiz met vragen zoals: Welk kleur haar had de stripper? Welke schoenen had hij/zij aan?
  • Zorg voor verkoelende drankjes na al die hitte.

Lees verder

© 2015 - 2024 Espijkers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoe organiseert u een vrijgezellenfeest?Hoe organiseert u een vrijgezellenfeest?Allereerst gefeliciteerd, u organiseert immers geen vrijgezellenfeest als niemand van uw vrienden of familieleden gaat t…
Tips voor een vrijgezellenfeest voor vrouwenTips voor een vrijgezellenfeest voor vrouwenGaat er binnenkort een familielid trouwen, bijvoorbeeld je zus of een nicht? Zegt een vriendin binnenkort Ja tegen haar…
Uitje voor het hele gezin in Utrecht: Prison IslandUitje voor het hele gezin in Utrecht: Prison IslandPrison Island in Utrecht is een soort combinatie tussen Escape Room en Fort Boyard. Spreken deze spellen je aan dan is P…

Onvoorwaardelijk basisinkomen - Gratis geld voor iedereenOnvoorwaardelijk basisinkomen - Gratis geld voor iedereenEen onvoorwaardelijk basisinkomen krijgen van de overheid en daar niks voor hoeven te doen. Dat klinkt bijna te mooi om…
Online kaart versturen en ontvangen per postOnline kaart versturen en ontvangen per postEen kaartje met de post ontvangen is nog steeds een fijne verrassing. In ons digitale tijdperk kunnen we dat ook online…
Espijkers (6 artikelen)
Laatste update: 27-07-2015
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Sociaal
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.