Versieren - Het geheim achter aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht. We kennen het gevoel allemaal, maar hoe is aantrekkingskracht nu eigenlijk geregeld en kiezen wij bewust voor dit gevoel? En kunnen wij mannen ervoor zorgen dat de aantrekkingskracht die vrouwen voor ons voelen wordt vergroot? Welke rol speelt aantrekkingskracht bij het versieren van een vrouw en wat weten wij over aantrekkingskracht?

Aantrekkingskracht: een onbewuste aangelegenheid

Aantrekkingskracht en je aangetrokken voelen is onbewust geregeld. Je kiest er namelijk niet voor of je je aangetrokken voelt tot een bepaalde persoon. In onze programmering bevinden zich bepaalde schakelaartjes die, wanneer zij worden omgezet, direct voor aantrekkingskracht zorgen. Deze schakelaartjes verschillen, zoals iedereen al had kunnen vermoeden, voor mannen en vrouwen.

Schakelaartjes voor aantrekkingskracht

Mannen hebben schakelaartjes voor aantrekkingskracht die in verband staan met heup/middel verhoudingen, borstvorm en –grootte, symmetrie in het gezicht en in het lichaam, en andere uiterlijke indicatoren van gezondheid en jeugdigheid bij vrouwen. Dit betekent zelfs dat wanneer een vrouw nepborsten heeft, de man zich hierdoor sterk aangetrokken kan voelen, ondanks dat hij weet dat haar borsten nep zijn. Dit is natuurlijk geen tip voor vrouwen om implantaten te nemen.

Het grootste gedeelte van de aantrekkingskracht bij mannen wordt dus bepaald door uiterlijke kenmerken die in verband staan met de mogelijkheid tot voortplanting van de vrouw. Vrouwen hebben andere schakelaartjes voor aantrekkingskracht die omgezet moeten worden wil een vrouw zich aangetrokken voelen tot een man. Eigenlijk wel handig voor elke man om te weten wat deze zijn.

Schakelaartjes voor aantrekkingskracht bij vrouwen

Het grootste gedeelte van de aantrekkingskracht bij vrouwen wordt bepaald door “overlevingscapaciteiten” van de man. De schakelaartjes voor aantrekkingskracht bij vrouwen staan direct in verband met de volgende eigenschappen van de man: het uiterlijk en lengte, fitheid, gezondheid, comfortabele uitstraling, gevoel voor humor, sociale intelligentie en als allerbelangrijkste – preselectie. Wanneer een vrouw ziet dat een man gepreselecteerd is door andere vrouwen dan wordt het schakelaartje voor aantrekkingskracht dat met preselectie te maken heeft bij haar omgezet. Dit zorgt voor een sterk gevoel van aantrekkingskracht, waarover zij geen controle heeft.

Voorbeeld:

Wanneer een man met twee vrouwen in zijn armen door een club loopt en andere vrouwen zien dat, dan is de kans groot dat bij een aantal vrouwen het schakelaartje voor preselectie wordt omgezet. Vrouwen zullen zich hierdoor meer aangetrokken voelen tot deze man. Wanneer je niet beschikt over twee vrouwen die met jou arm in arm willen lopen is er nog de mogelijkheid om een afdruk van een kus op je wang te laten zetten. Dit zal (wel in mindere mate) ook het schakelaartje voor preselectie kunnen omzetten.

Uiteindelijk moet een man altijd proberen alle schakelaartjes en met name het schakelaartje voor preselectie om te zetten om maximale aantrekkingskracht te creëren.

Niet mijn type?

De gezegde dat iemands niet je type is vervalt hier eigenlijk mee. De persoon bij jou de meeste schakelaartjes voor aantrekkingskracht weet om te zetten is jouw type.

Lees verder

© 2011 - 2024 Daniel-p, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoe weet je of iemand met je flirtHoe weet je of iemand met je flirtWanneer iemand met je flirt is dat soms heel duidelijk merkbaar, maar soms ook niet. Als iemand een bekende van je is he…
Flirten: Een luchtig spelletje of een poging tot versieren?Flirten: Een luchtig spelletje of een poging tot versieren?Flirten in een communicatievorm tussen mensen waarin op een speelse manier seksuele interesse wordt getoond en met sensu…
Flirten via sms: flirt textingFlirten via sms: flirt textingWie kan zich nu nog een maatschappij voorstellen zonder telefoons en zonder sms? Een fenomeen wat steeds populairder wor…
Tips voor mannen: de tweede dateTips voor mannen: de tweede dateGefeliciteerd. Tijdens de eerste date is schijnbaar alles zo soepel gelopen dat de dame in kwestie je nog een keer wil z…

Versieren - Een vrouw zal je testenEen vrouw zal een man altijd testen (bewust en onbewust) om te kijken of hij haar kan bieden waar zij naar op zoek is: v…
Versieren - Stimuleer haar emotiesOm een vrouw te versieren dien jij bepaalde emoties bij haar op te wekken die zij vervolgens aan jou kan koppelen. Dit h…
Bronnen en referenties
  • Mystery method. E. von Markovik
Daniel-p (18 artikelen)
Laatste update: 11-08-2011
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.