Verleiden - Waar let een vrouw op?

Vrouwen zoeken door hun evolutionaire programmering naar mannen met bepaalde eigenschappen. Welke eigenschappen zijn dit en in hoeverre voelt een vrouw zich onbewust aangetrokken tot mannen met bepaalde eigenschappen? Vanuit haar programmering zoekt een vrouw (meer onbewust dan bewust) naar een sterke, sociale en gezonde man die haar een veilig gevoel kan geven en haar mogelijke nakomelingen kan beschermen. Een vrouw kiest hier niet bewust voor: het is onderdeel van haar biologie.

De eigenschappen die wij dienen te projecteren (voor zover we daartoe in staat zijn) om een vrouw te verleiden:

Uiterlijk en lengte

Vrouwen voelen zich over het algemeen meer aangetrokken tot een mannen met een goed uiterlijk en een hoge lengte. Hun programmering vertelt hun dat mannen met deze eigenschappen een grotere kans op overleving hebben, waarop het systeem van de vrouw onbewust reageert. Het is niet zo dat wanneer je deze eigenschappen niet hebt je een vrouw niet kan verleiden. Maar deze eigenschappen spelen wel een rol in het proces der verleiding.

Gezonde uitstraling hebben en fit zijn

Het is mogelijk dat je ondanks een ongezonde levensstijl en een lamme houding nog steeds vrouwen kan verleiden. Echter is de kans groot, dat wanneer je slecht voor jezelf zorgt, je minder aantrekkingskracht op vrouwen zult uitoefenen en vroeg in het verleidingsproces zal falen. Wanneer je gezond en fit bent zul je in sociale situaties een goede vibe uitstralen die positief werkt in het proces der verleiding.

Hygiëne en scheren

Vrouwen letten op kleine dingen als: zijn je nagels goed geknipt, heb je geen schimmelnagel (wat vaak echt een afknapper is), ben je goed geschoren, et cetera. Een goed verzorgde man maakt meer kans dan een man die niet verzorgd is.

Stijl

Vrouwen hebben meestal een beter gevoel voor stijl dan mannen en hebben het dan ook meteen door wanneer je stijl niet helemaal klopt. Een gebrek aan stijl maakt het in de ogen van de vrouw dat je een wat lagere sociale intelligentie hebt. Verbeter dus je stijl en vraag vrouwen hiervoor om advies. Dit onderdeel, dat vaak over het hoofd wordt gezien, speelt een erg belangrijke rol bij het verleiden van de vrouw. Het is voor mannen ook mogelijk om accessoires te dragen die sterk aan hun sexiness bijdragen.

Comfortabel zijn en leiding nemen

De beste houding om vrouwen versieren is geen stoere of mysterieuze houding. Wat het meest zelfverzekerd overkomt in sociale situaties is een comfortabele houding: je voelt je altijd op je gemak en zeker wanneer het gaat om het ontmoeten van nieuwe mensen. Voel jezelf comfortabel en leer jezelf comfortabel voelen in situaties die in eerste instantie oncomfortabel aanvoelen.
Bij het versieren van een vrouw is het altijd belangrijk om het initiatief en de leiding te nemen. Doe je dit niet dat kom je weinig initiatiefrijk over.

Lachen en gevoel voor humor

Neem jezelf niet te serieus en lach. Het schijnt dat mannen die weinig seks hebben weinig lachen en dat is geen eigenschap van jezelf die je wilt laten zien wanneer je in een omgeving bent met potentiële romantische partners die je zou kunnen verleiden.

Bij jezelf blijven

Het maakt niet uit hoe ze je test of wat ze zegt, je wordt er niet door geraakt. Je bent sterker en meer dan dat. Je zoekt niet naar aandacht van haar, je probeer niet aan haar eisen te voldoen en je probeert haar niet te imponeren.

Heb een leven

Heb een leven, een sterke identiteit, doelen en ambities. Een vrouw wil verleid worden door een man die weet wat hij wilt in het leven en weet hoe hij dit gaat bereiken.
© 2011 - 2024 Daniel-p, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vier tips om vrouwen te versierenVier tips om vrouwen te versierenVrouwen versieren is voor veel mannen een probleem. Hier lees je enkele tips om het gemakkelijker te maken om vrouwen te…
Hoe versier ik iemand in het buitenland?Hoe versier ik iemand in het buitenland?Overal ter wereld wordt geflirt en proberen man en vrouw elkaar te versieren. Hoe versier ik als Nederlander iemand in h…
Versieren: geen casanova tips maar realistische aanwijzingenOm een vrouw of man te versieren hoef je geen casanova te zijn. Een gelikte aanpak zoals casanova’s die kennen, kan juis…
Hoe versier je een vrouw?Hoe versier je een vrouw?Mannen zijn meestal eenvoudig te verleiden. Vrouwen zijn daarentegen vaak moeilijker te versieren. Het is een kunst op z…

Flirten - Accessoires voor mannenFlirten kan worden versterkt door het gebruik van bepaalde accessoires die de aandacht trekken of die gebruikt worden om…
Vegadates, dating voor vegetariërsVegadates, dating voor vegetariërsVoor vegetariërs is er een speciale dating site. Geliefden eten vaak samen. Wanneer één van de minnaars vegetariër is da…
Bronnen en referenties
  • Mystery method. E. von Markovik
Daniel-p (18 artikelen)
Laatste update: 11-08-2011
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.