Flirten doe je zo

Flirten doe je zo Je vindt iemand leuk, maar je weet gewoon niet hoe je zijn of haar aandacht weet te krijgen? Of beter, je bent al een lange tijd verliefd en bent nu klaar om je move te maken? In dat geval zijn hier 10 verschillende manieren om te flirten met je geliefde.

Leer hem/haar kennen

Leer meer over hem of haar. Als je iemand leuk vind, is het beste dat je kunt doen, zorgen dat je de persoon in kwestie beter leert kennen. Zoek uit wat jullie gemeen hebben en begin van daar uit met het opbouwen. Het is makkelijker om je geliefde beter te leren kennen en vervolgens een relatie op te bouwen, omdat het jullie beide interessante onderwerpen brengt om over te praten. Je kunt zo van elkaar ontdekken wat je aantrekkelijk vindt aan elkaar.

Maak een aardig gebaar

Doe iets voor je geliefde dat opvalt. Het geven van een geschenk is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je geliefde je wel ziet staan. Een geschenk hoeft zeker niet extravagant te zijn, maar wel attent.

Geef een complimentje

Een complimentje zal je ver brengen. Als je vind dat hij of zij leuk is, laat het weten. Complimentjes geven is een goede manier om je geliefde te laten weten hoe je je voelt en hoe je over hem of haar denkt.

Niet te

Doe het niet te veel. Probeer niet te hard en neem jezelf niet te serieus. Je wilt je geliefde niet afschrikken. Te veel doen kan voor een ander persoon overkomen als behoeftig of in sommige gevallen zelfs griezelig.

Flirt met je lichaam

Het aanraken van de handen, iemand knuffelen, naast je geliefde zitten. Al deze dingen kun je als flirten beschouwen. Zorg ervoor dat wanneer je flirt, dat je geliefde je ziet. Niets is erger dan flirten met iemand die geen aandacht voor je heeft.

Wees subtiel

Als je de aandacht van je geliefde wilt, zorg ervoor dat je subtiel, maar duidelijk bent. Als je bedoeling is om hem of haar te knuffelen, werk daar aan. Flirten kan simpel zijn. Als je hem of haar mee uit wilt vragen, werk dan aan een manier om je geliefde uit te nodigen voor een lunch of een drankje. Complimenteer hem of haar na afloop en geef aan dat je het gezellig vond.

Werk toe naar grote gebaren

Geef je geliefde geen dozijn rozen als je elkaar net hebt leren kennen. Dit geeft een verkeerde indruk van jezelf en er is niets ergers om te worden afgewezen voor je de kans krijgt hem of haar beter te leren kennen.

Vooruitgang

Wees jezelf er van bewust dat je geliefde niet altijd reageert op je avances. Zelfs als je het probeert, de persoon zal je misschien niet zo leuk vinden als jij de ander. In dit geval, hou het simpel. Probeer niet om meer te laten gebeuren als hij of zij er niet klaar voor is. Begin met vriendschap en bouw het op vanuit die basis.

Oogcontact

Maak oogcontact wanneer mogelijk. Kijk naar je geliefde en laat weten dat je naar hem of haar luistert. Dit is een geweldige manier om te laten weten dat je een goede luisteraar bent en hij of zij zal meer met je willen praten.

Wees oprecht

Zorg ervoor dat je oprecht geïnteresseerd bent in de persoon waar je zoveel aandacht voor hebt. Er is niets erger dan uitvinden dat de ander maar een spelletje met je speelt omdat deze niet zo geïnteresseerd is in jou als jij in haar of hem. Wees ervan bewust dat flirten kan leiden tot pijn, omdat de ander het niet op die manier ziet. Neem het niet te serieus en blijf vriendschappelijk.
Flirten hoeft niet moeilijk te zijn, het kan zelfs leuk zijn. Maar zorg ervoor dat wanneer je flirt, dat je er plezier in hebt en dat je respectvol bent.
© 2013 - 2024 Evertse, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Online dating: tips voor een eerste dateOnline dating: tips voor een eerste dateHeb je iemand ontmoet via een datingsite en komt er een eerste date? Dan kun je wel tips voor een eerste date gebruiken.…
Online dating: daten via FacebookOnline dating: daten via FacebookOnline daten hoeft helemaal niet met een datingsite. Facebook kan namelijk ook een hele goede plek zijn om de liefde van…
Negen tips om Christelijk te daten: Vind nu de wareChristelijk daten is een hot topic in de Christelijke gemeenschap. In de Christelijke gemeenschap is er soms onenigheid…
Online dating: wat gaan jullie doen tijdens de eerste date?Online dating: wat gaan jullie doen tijdens de eerste date?Heb je iemand gevonden op een datingsite waar het wel mee klikt? Dan zal een eerste date al snel volgen. Wat gaan jullie…

Tips voor als je gedumpt bentTips voor als je gedumpt bentAls je gedumpt wordt door je date, verkering of liefdesrelatie, komt dat altijd aan als een harde klap, ook al zag je he…
Tips voor een geslaagde eerste dateJe krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Het is dus essentieel dat je goed voorbereid bent o…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: MadalinIonut, Pixabay
  • http://www.hubpages.com
Evertse (47 artikelen)
Gepubliceerd: 14-08-2013
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.