Signalen dat zij je leuk vindt

Signalen dat zij je leuk vindt Wanneer vindt een meisje je leuk? Vrouwen laten op verschillende manieren zien dat zij een man leuk vinden. Als je goed let op haar lichaamstaal, haar gedrag, wat ze zegt en let op haar vriendinnen, kun je erachter komen of ze interesse in je heeft. Wil je weten welke signalen iemand toont als diegene je leuk vindt? Lees dan snel verder.

Ze speelt met haar haar

Wanneer een meisje je leuk vindt, laat ze dat onder andere merken door haar lichaamstaal. Ze kan bijvoorbeeld met haar haar spelen door haar handen door het haar te halen, het haar over haar schouder te gooien of met een pluk om haar vingers draaien wanneer ze in je buurt is. Dit is een duidelijk signaal dat ze met je aan het flirten is.


Ze gebruikt haar lippen

Vrouwen gebruiken naast het spelen met het haar ook hun lippen om een man te verleiden. Het bijten of likken aan de lippen, lippenstift opdoen, langzaam eten of drinken terwijl ze bij je is zijn allemaal gebruikelijke signalen dat ze je leuk vindt.

Haar lichaam is naar jou gericht

Let ook op haar houding. Gaat ze met haar lichaam naar jouw toe zitten? Merk je dat haar voeten jouw kant op wijzen wanneer ze met haar knieën over elkaar zit? Kantelt ze haar hoofd als ze naar je kijkt of met je praat? Gaat ze blozen of kijkt ze verlegen weg wanneer je met haar praat? Is ze constant aan het glimlachen naar je en staart ze opvallend vaak met een intense blik naar je zonder dat er een reden voor is? Kun je hier met ja op beantwoorden dan kun je erop rekenen dat ze interesse in je heeft!


Ze doet je na

Merk je dat wanneer jij drinkt, zij ook meteen een slok pakt? Gebruikt ze in haar verhalen ineens (stop)woorden die jij normaal vaak gebruikt? Dan is ze jouw lichaamshouding en taalgebruik gaan kopiëren. Ook kan ze ineens gaan zeggen dat ze iets leuk vindt omdat ze weet dat jij dat leuk vindt. Weet je bijvoorbeeld dat zij horrorfilms verschrikkelijk vindt, maar zegt ze nu ineens dat ze daar wel graag naar kijkt? Dan probeert ze indruk op je te maken. Wanneer je merkt dat ze het vaker eens is met je dan normaal vindt ze je zeker leuk!


Ze raakt je veel meer aan dan normaal

Merk je dat een meisje graag op je leunt, op je schoot gaat zitten, je haar wil aanraken, je vaker wil knuffelen of met je wil stoeien, dan vindt ze je echt heel leuk. Let wel op dat ze dit alleen bij jou doet. Sommige meisjes houden ervan om met iedereen te knuffelen en dan hoeft het niet te betekenen dat ze jou leuk vindt. Het belangrijkste is dus om te kijken naar het verschil tussen hoe ze jou en andere jongens behandelt.

Ze toont interesse

Ze wil alles van je weten. Ze vraagt naar je werk, studie, vrienden, familie, hobby’s. Soms wil ze meedoen aan activiteiten die jij graag doet zoals het volgen van een skate-les omdat jij graag skate. Het kan zijn dat ze vragen gaat stellen over je vorige relaties, of of je iemand op het oog hebt. Ze hoopt natuurlijk dat jij zegt dat jij haar leuk vindt.

Ze lacht om je grapjes

Wanneer jij dingen vertelt aan haar zie je dat ze vaak lacht en als je een grapje vertelt lacht ze altijd, ook al was het een verschrikkelijk slechte grap. Is zij de enige ter wereld die om jouw flauwe grappen lacht? Dan heeft ze óf een slecht gevoel voor humor, óf ze vindt je echt helemaal geweldig! Of misschien wel allebei.

Ze wil zoveel mogelijk bij je zijn

Je ziet haar ineens overal opduiken. Ze wil altijd naast je gaan zitten of bij je in de buurt zijn en ze is constant met je aan het bellen of sms’jes aan het sturen over wat ze heeft gedaan. Ze stelt vragen waarop ze het antwoord al weet puur zodat jij haar kan helpen en ze weer contact met je heeft. Ook kan ze ineens activiteiten verzetten in haar schema of rooster, zodat ze beter kan inplannen wanneer ze je weer ontmoet. Als je merkt dat je een gesprek wil beëindigen probeert ze het wat langer te rekken. Ze wil gewoon zoveel mogelijk contact met je hebben en heeft het liefst dat je haar vraagt om een keer wat leuks te gaan doen. Ze vraagt om je telefoonnummer of Facebook. Merk je dat ze nooit tijd heeft om wat met je af te spreken en keer op keer vaag blijft doen over een datum dan is ze helaas niet in je geïnteresseerd. Sommige vrouwen vinden het moeilijk direct te zijn tegen een man en blijven daarom een afspraak uitstellen.


Ze geeft complimenten

Ze bewondert je en maakt opmerkingen over je mooie auto, kleding of kapsel of een prestatie die je hebt geleverd.

Vrienden

Ze introduceert je bij haar vrienden. Het kan ook zijn dat ze een vriendin naar jou stuurt om voor haar "Hoi." te zeggen. Als je langsloopt langs haar groepje merk je dat zij en haar vriendinnen aan het giechelen zijn. Dan weet je dat zij aan haar vriendinnen heeft verteld dat ze je leuk vindt. Misschien gaat ze zelf ook meer open worden naar jouw vrienden toe en doet ze haar best om door hen aardig gevonden te worden. Het kan ook zijn dat zij of haar vriendinnen meer informatie over je proberen te krijgen door met je vrienden te praten.


Ze wordt jaloers

Wanneer jij het met haar over een ander meisje hebt, kun je merken dat zij dat andere meisje niet moet. Ben je met een ander meisje aan het praten en zie je haar vanuit een ooghoek boos naar haar kijken? Dan weet je dat je haar jaloers hebt gemaakt. Het kan zijn dat ze zich ineens anders gaat gedragen door bijvoorbeeld je nu te gaan negeren. Jaloezie is een zeer goed teken. Ze wil natuurlijk dat zij degene is die jij leuk vindt.


Ze is zorgzaam

Ze biedt je aan met allerlei dingen te helpen. Wanneer ze ziet dat je geen jas bij je hebt vraagt ze of je het niet koud hebt en leent ze een vest. Wanneer je in je vinger hebt gesneden verzorgt ze je zoals een verpleegster zou doen. Ze vraagt vaak hoe het nu met je gaat en of er misschien iets is waarmee ze je kan helpen.

Vind je haar ook leuk?

Onderneem dan actie! Meisjes kunnen nogal afwachtend zijn en hebben graag dat je als jongen het initiatief neemt. Denk je na het lezen van dit artikel dat ze je wel ziet zitten, schroom niet en vraag haar op een bepaalde datum wat leuks samen te gaan doen. Ga ergens met haar drinken, ga wandelen, de stad in, neem haar mee naar een museum, ga samen picknicken, naar een dierentuin of naar een concert van een band waarvan je weet dat zij dat leuk vindt. Zo leren jullie elkaar beter kennen. Wie weet houd je er een mooie relatie aan over!

Lees verder

© 2011 - 2024 Langenback, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Flirten als je verliefd bentFlirten als je verliefd bentIs een originele openingszin tijdens het flirten als je verliefd bent belangrijk? Of is de lichaamstaal tijdens het flir…
Vindt zij me leuk? Signalen verliefdheidVindt zij me leuk? Signalen verliefdheidIs zij verliefd op je? Hoe weet je of een meisje verliefd op je is? Verliefdheid bij meisjes kan ietsje anders zijn als…
Hoe weet je of een jongen jou leuk vindt?Hoe weet je of een jongen jou leuk vindt?Vindt die leuke jongen jou inderdaad net zo leuk als jij hem? Is hij stiekem misschien zelfs verliefd op je? Je kunt het…
Hoe weet je of een meisje je leuk vindt?Ben je niet zeker wat die blikken, die lach of de tekenen die een meisje jouw geeft betekenen? Hoop je misschien dat ze…

Single en gelukkigSingle en gelukkigEen man en een vrouw, gelukkig samen, dat is nog steeds het ideaalbeeld in onze maatschappij. Vreemd eigenlijk, aangezie…
Hoe vergeet je je ex?Met het hanteren van onderstaande 10 adviezen kun je een verbroken relatie makkelijker vergeten. Als de relatie over is…
Bronnen en referenties
  • http://www.win-with-women.com/body-language/signs-a-woman-is-interested-in-you-body-language/the-top-20-signs-a-woman-is-interested-in-you
  • http://www.topyaps.com/top-10-signs-she-likes-you/
  • http://www.flirtbodylanguage.com/body-language-signs
Langenback (7 artikelen)
Gepubliceerd: 25-08-2011
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.