Vind de juiste dating website

Elke dag gaan er meer en meer mannen en vrouwen online in de hoop dat ze daar de liefde van hun leven gaan tegenkomen, of op z'n minst een leuke date. Hoewel velen succesvol zijn, zijn er nog veel meer mensen die er maar niet in slagen om een date te vinden via het internet. Er zijn veel redenen waarom mensen die online daten hier teleurstellende ervaringen mee hebben, maar één van de voornaamste redenen is simpelweg een foute keuze van dating site.

Overaanbod

Met de honderden websites waar je je kan aanmelden, wordt het moeilijker en moeilijker om de juiste dating site te vinden. En nochtans is het juist die keuze die het verschil tussen succes of falen bepaalt als je op zoek bent naar een date of partner.

Belangrijke factoren

Hier zijn een aantal zaken die je best in overweging neemt als je je wil aanmelden bij een dating site. Hier bepalen wat voor jou belangrijk is, kan de kans dat je succesvol bent aanzienlijk vergroten.

Leeftijd

Ben je jonger dan 30 of zelfs 40, dan zijn er genoeg websites om uit te kiezen waar er genoeg leden zijn binnen jouw leeftijdscategorie. Maar ben je ouder dan 40, dan zijn je opties al wat kleiner. Kom je op een nieuwe dating site, kijk dan even naar wat profielen om te kijken wat de gemiddelde leeftijd op die site is. Een site vinden met veel leden rond jouw leeftijd zal je kans om op z'n minst een date te krijgen, zeker vergroten. Ben je ouder dan 50, dan kan je er misschien zelfs best al eens over nadenken om je op een site voor senioren in te schrijven.

Levenswijze

Heb je job waar je heel veel tijd aan besteed, verspil dan geen tijd aan gratis website. De meeste professionele sites vragen wel een maandelijkse bijdrage, maar je hebt een veel betere kans om daar iemand tegen te komen die begrijpt dat je veel tijd in je werk steekt, en daar ook geen probleem van maakt.

Geloof

Heb je een sterke geloofsovertuiging of speelt religie een belangrijke rol in je leven, dan is het misschien een goed idee om eens een kijkje te nemen op dating sites die religieus georiënteerd zijn. Er zijn zowel sites voor specifieke religies, als voor mensen die vinden dat geloof belangrijk is, maar ook openstaan voor andere religies.

Afkomst

Mensen die niet willen daten met iemand van een andere afkomst, kunnen zich best aanmelden bij sites die speciaal daarvoor gemaakt zijn. Op de meeste sites kunnen mensen van over heel de wereld zich aanmelden, en daar zal je dus tijd moeten besteden aan het filteren van mensen met een andere afkomst.

Gewicht

Schoonheid is voor iedereen anders, en wat zwaarder zijn betekent niet dat je minder mooi bent dan een afgetraind model. Maar, als je je kansen echt wil vergroten om je schoonheid te laten zien, dan is het misschien wel een idee om je aan te melden op een BBW (Big Beautiful Women) dating site. Mensen die zich hier aanmelden, voelen zich sowieso meer aangetrokken tot mannen of vrouwen die wat zwaarder zijn, en dat verhoogt de kans op succes aanzienlijk.
© 2011 - 2024 Superfrostie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Online dating: tips voor een eerste dateOnline dating: tips voor een eerste dateHeb je iemand ontmoet via een datingsite en komt er een eerste date? Dan kun je wel tips voor een eerste date gebruiken.…
Dating: de eerste date: date tips voor mannenDating: de eerste date: date tips voor mannenHet is je gelukt. Je het een eerste date met een leuke vrouw. Hoe zorg je ervoor dat dit eerste afspraakje positief aflo…
Online dating: daten via FacebookOnline dating: daten via FacebookOnline daten hoeft helemaal niet met een datingsite. Facebook kan namelijk ook een hele goede plek zijn om de liefde van…
Online dating: waar praat je over tijdens een eerste date?Online dating: waar praat je over tijdens een eerste date?Heb je iemand via een datingsite leren kennen waar je wel een klik mee hebt? Dan komt er een eerste date. Waar gaan jull…

Studentenleven: VersiertipsAls student zit je midden in de periode waarbij het andere geslacht steeds aantrekkelijker wordt. Je bent nieuwschierig…
Een lat-relatie beginnenEen lat-relatie beginnenEen lat-relatie is niet simpel om te beginnen en vrij staand en gelukkig te houden. Je moet er samen voor zijn en aan we…
Superfrostie (4 artikelen)
Gepubliceerd: 02-11-2011
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.