Flirten - Accessoires voor mannen

Flirten kan worden versterkt door het gebruik van bepaalde accessoires die de aandacht trekken of die gebruikt worden om een vrouw in het gesprek te houden. Lees hier over een nieuw aspect van flirten.

Accessoires voor mannen

Een manier waarop je de aandacht van vrouwen kan trekken bij of voorafgaande aan het flirten is door het gebruik van accessoires. Accessoires voor mannen zijn puur bedoeld om het uiterlijk spannender te maken en om een hoger seksgehalte te creëren. Het belangrijkste bij het kiezen van één of meerdere accessoires is dat het echt een origineel object is. Dit maakt het mogelijk dat een vrouw je erop kan complimenteren zonder “cheesy” over te komen.

Wanneer je namelijk een simpel polsbandje om hebt is het minder logisch voor haar om daar tijdens een flirt een compliment over te maken dan wanneer je een met de handgemaakte ketting om hebt afkomstig uit een of ander exotisch oord. Daarnaast kleeft aan deze ketting natuurlijk een mooier verhaal (dat je aan haar kunt vertellen), dan aan het accessoire dat je bij de V&D hebt gekocht.

Uitbundige accessoires

Uitbundige accessoires (zoals bijvoorbeeld een grote hoed of een zeer aparte polsband/ketting) trekken extreem veel aandacht en kan het flirten in de hand werken. Welke aandacht je krijgt hangt van jou af. Wanneer je deze accessoires draagt en je bent nogal verlegen of teruggetrokken en je hebt weinig tot geen contact met vrouwen op de betreffende avond, dan kan je op het publiek overkomen als een vaag figuur. Wanneer je die avond constant omringt wordt met één of meerdere vrouwen die plezier met je hebben en die met je flirten, dan ben je echt de bom!

Sociale druk

Het dragen van uitbundige accessoires zorgt dus wel voor een sociale druk. Alle ogen zullen op je gericht zijn door de aandachttrekkende accessoires. Het is voor het publiek erg belangrijk dat je als persoon overeenkomt met hoe je eruit ziet.
Uitleg: zie je er uitbundig en extravagant uit en heb je leuk en flirterig contact met mensen, dan zien mensen je ook als een uitbundig en extravagant persoon (ook al ben je dat misschien alleen die betreffende avond). Je houding en acties moeten overeenstemmen met je uiterlijk.

Overige functies van accessoires

De accessoires hebben, naast hun uitstraling, de functie dat vrouwen ze kunnen gebruiken om met jou te flirten, een gesprek te initiëren of om een gesprek te hervatten na een moment van stilte. Dit uitlokken van een vrouw om een gesprek met jou te initiëren door middel van een accessoire heeft het voordeel dat je dit deel van het gesprek geheel kunt voorbereiden.

Voorbeeld:
Wanneer een leuke dame een gesprek met jou aanknoopt en zegt dat je een leuke hoed op hebt, zou je bijvoorbeeld kunnen reageren met: “Oh, dank je, maar ik denk toch dat ie jou leuker staat.” En dan zet je de hoed bij haar op en laat je haar de hoed dragen, terwijl je verder gaat met je gesprek met haar. Doordat ze nu jouw hoed draagt, kan ze niet zomaar weg lopen van je. Hierdoor heb jij in principe de tijd gereserveerd voor een goed gesprek. Nu dien je alleen nog deze tijd met haar zo in te vullen dat zij na deze flirt met jou nog meer wilt.

Lees verder

© 2011 - 2024 Daniel-p, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoe weet je of iemand met je flirtHoe weet je of iemand met je flirtWanneer iemand met je flirt is dat soms heel duidelijk merkbaar, maar soms ook niet. Als iemand een bekende van je is he…
Flirten via sms: flirt textingFlirten via sms: flirt textingWie kan zich nu nog een maatschappij voorstellen zonder telefoons en zonder sms? Een fenomeen wat steeds populairder wor…
Speeddaten - alles over een succesvolle speeddateSpeeddaten - alles over een succesvolle speeddateSpeeddaten, hoe doe je dat succesvol? Een succesvolle date betekent leuke singles, lekker flirten en flirt texting. Het…
Flirten: Een luchtig spelletje of een poging tot versieren?Flirten: Een luchtig spelletje of een poging tot versieren?Flirten in een communicatievorm tussen mensen waarin op een speelse manier seksuele interesse wordt getoond en met sensu…

Versieren - Stimuleer haar emotiesOm een vrouw te versieren dien jij bepaalde emoties bij haar op te wekken die zij vervolgens aan jou kan koppelen. Dit h…
Verleiden - Waar let een vrouw op?Vrouwen zoeken door hun evolutionaire programmering naar mannen met bepaalde eigenschappen. Welke eigenschappen zijn dit…
Daniel-p (18 artikelen)
Laatste update: 11-08-2011
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.