7 tips om indruk op een vrouw te maken

7 tips om indruk op een vrouw te maken In maar zeven eenvoudige stappen in het hart van uw droomvrouw? Met deze datingtips is dat mogelijk. Uw uitgebreide online profiel met de mooie foto, uw leuke job en dan een paar vlotte emails hebben uw direct tot succes geleid: een date! Met uw charmante wijze, uw humor en uw zelfbewuste optreden, net als uw kennis over wijn kunt u snel landen. Toch in een datingwereld moet het een tikje beter zijn als de anderen. Het zijn de kleine dingen en gestes die nu onderscheid maken. Zeven punten waarmee u uw date van uw kwaliteiten overtuigd:

Maak het haar beter

Als u met uw date een afspraak voor een diner heeft, zult u niets aan het lot overlaten. Anders onderscheidt deze date zich waarschijnlijk niet van de laatste drie dates. Wees wat vroeger op het afgesproken punt en kies alvast de perfecte plaats in het restaurant. Informeer de kelner dat dit een bijzonder gelegenheid voor u is en regel met hem/haar bijvoorbeeld een kleine verrassing voor het dessert… geweldig!

Zwem tegen de stroom in

Ok, een email schrijven is gratis, snel en ongecompliceerd. Handgeschreven briefen en kaarten vallen in deze tijd meer uit de ‘standaard’ zaken en laten een goede indruk! Stuur haar een spontane kaart met een paar persoonlijke zinnen, zoals ‘Deze kaart heeft mij aan jou herinnert en zal jou dag mooi maken…’ Gegarandeerd belt zij vriendinnen op en maakt deze daad bekent!

Daden in plaats van woorden

Laat haar uw praktische kant zien – er gaat niets boven een handwerker in huis. Repareer haar ongevraagd de druppelende kraan, biedt haar aan schilderijen of een spiegel op te hangen, die sinds haar intrek op de grond staan. Of controleer haar oliestand van de auto. Het zijn de onafgedane kleinigheden die het leven van een vrouw moeilijk maken. Dankbare blikken en misschien een ‘dankjewel kusje’ zal de beloning zijn.

Wees het ‘slachtoffer’

Eredivisie of champions league? Nu kunt u punten scoren. Verklaar dat u liever tijd met haar verbrengt en plan een romantische avond – nee, niet in de kroeg om de hoek met een groot televisiescherm. Nu zullen al haar vriendinnen boos zijn, vele vrouwen moeten hun avond met hun man doorbrengen – thuis bij de televisie. Overigens: U moet haar niet verraden, dat uw lievelingsteam al uitgeschakeld is of eerst op zondag speelt en dat uw videorecorder al lang geprogrammeerd is.

Geef haar kleine cadeautjes

Hier gaat het niet om de prijs of de materiële waarde, maar om de inzet of de mentale onderneming met hoe u uw actie uitvoert. Het beste komen kleine opmerkzaamheden in vraag die echt laten zien dat u er aandacht aan heeft besteedt. Luister goed, als zij iets over haar leven vertelt, kijk bij haar over de schouder tijdens het inkopen of onthoudt dingen waar zij van dweept.

Wees een gentleman

Goede manieren zijn altijd in de mode: Houdt de deur voor haar open, help haar bij het aantrekken van de jas en biedt haar een arm aan, als jullie door drukke straten lopen. Wees bewust dat de vrouw aan uw zij het waardevolste is dat u bezit – en zo dient u haar ook te behandelen – en niet alleen op zondag!

Blijf spontaan

Vrouwen zijn nieuwsgierig. Verras haar bijvoorbeeld met een geheime uitstap. Verraad haar alleen: ‘Ik haal je om 11 uur op, trek wat dikke kleding aan, maar niets groen en vergeet je zonnebril niet.’ En stuur haar later nog een beetje de ‘verkeerde’ kant op door te sturen: ‘Oja, neem je bikini ook mee…’ U hoeft geen uitgestippelde schnitzeltocht te organiseren, maar doe een paar stadjes aan die interessant zijn en houdt de spanning erin. Uw fantasie heeft geen grenzen!

Laat haar zien dat er in u meer zit als in de concurrentie! En dat is toch helemaal niet zo zwaar, toch?
© 2008 - 2024 Jootje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Online dating: tips voor een eerste dateOnline dating: tips voor een eerste dateHeb je iemand ontmoet via een datingsite en komt er een eerste date? Dan kun je wel tips voor een eerste date gebruiken.…
Kenmerken en gedragingen van een echte gentlemanKenmerken en gedragingen van een echte gentlemanIedereen kent hem wel: de echte gentleman waarvan de vrouw het even warm krijgt. De meeste mannen vinden het maar niets…
Tips voor een geslaagde eerste dateJe krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Het is dus essentieel dat je goed voorbereid bent o…
Dating tips voor de manDating tips voor de manEr wordt wel gezegd dat je nooit een tweede kans krijgt om een goede indruk te maken! Heb je je eerste afspraakje met ee…

Genetisch datenGenetisch datenNooit meer eindeloze avonden in de kroeg of discotheek doorbrengen om je ware levenspartner te ontmoeten. Nooit meer ell…
Speeddaten - alles over een succesvolle speeddateSpeeddaten - alles over een succesvolle speeddateSpeeddaten, hoe doe je dat succesvol? Een succesvolle date betekent leuke singles, lekker flirten en flirt texting. Het…
Bronnen en referenties
  • Phineas Mollod en Jason Tesauro – Happen Magazine
Jootje (353 artikelen)
Gepubliceerd: 04-08-2008
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.