mijn kijk op

De beste versiertips

De beste versiertips Je vindt haar leuk, maar je durft niet op haar af te stappen. Je hebt benaderangst. Hoe langer je wacht des te moeilijker het wordt. Doe het dus meteen. Wordt het niks, probeer dan een ander. Die daar is ook leuk en zo kom je vanzelf bij de ware uit. Voordat je op iemand afstapt kijk je elkaar eerst even aan. Uit dat oogcontact kan je veel opmaken. Is er interesse? Zoja, dan kan je de volgende stap zetten. Hier volgen wat geheime tips van een meesterversierder, die je vanaf nu kan gebruiken. Een fijne avond gewenst.

De beste tips om een vrouw te verleiden

Soms is het handig om structuur aan te brengen in je gedrag. Dat helpt om bewust te worden welke krachten er allemaal op je inspelen en hoe jij staat in de situatie met het meisje dat je begeert. Zeker in de verleidingsgemeenschap is veel ophef geweest over de systematische benadering en de structuur die aan succesvol verleiden ten grondslag ligt. Maar die structuur geeft houvast en zorgt ervoor dat je doelgerichter en met meer zelfvertrouwen je slag kan slaan. Het begint dus met elkaar aankijken. Ogen zijn de spiegel van de ziel.

Blijf kijken

Vrouwen aankijken en blijven kijken, dat is wel de beste tip. Het is niet voor niets dat veel mannen even wegkijken na oogcontact met bijvoorbeeld een topmodel die de hele wereld al tien keer heeft gezien. Je kunt haar met je vorkheftruck niet het leven bieden dat ze gewend is. Bij de tientallen celebrities die zij wekelijks ontmoet val je in het niet en moet je het onderspit delven. Dus kijk je weg en dan denkt zij meteen “next”. Je toont dan onzeker en tja, zelfvertrouwen is een enorme goed afrodisiacum. Als je dat zou uitstralen dan ben je weer wel interessant, maar als je wegkijkt geef je te kennen dat je deze, in jouw ogen mooie vrouw, niet een beschermde omgeving kan aanbieden en dat is waarschijnlijk ook zo en tja, dat is wat ze toch willen.

Hoe kijkt ze terug?

Kijkt een vrouw terug van onder haar wenkbrauwen met haar mooiste blik, dan geeft te kennen dat ze benaderbaar is. Doe zelf even je wenkbrauwen omhoog als ze langer dan drie seconden naar je kijkt en glimlach even, (je weet wel, mondhoeken omhoog…). Je hoeft haar nu niet meer te versieren, dat is al gebeurd. Nu is het alleen nog maar een kwestie van foutloos verder gaan.

Gekunstelde openingszinnen of hoi zeggen

Openingszinnen zijn vaak gekunsteld en onnatuurlijk. Als je iemand leuk vindt, dan kan je dat gewoon zeggen. Je kan bijvoorbeeld zeggen “wat zie je er leuk uit, alleen jammer van die sokken”. Daar is niks mis mee. Een broek, jurk, of oorbellen in plaats van sokken kan ook natuurlijk. Noem iets wat ze kan veranderen. Hiermee win je vertrouwen. Je kunt ook gewoon hoi zeggen. Wat maakt het uit. Als je maar contact maakt. De openingszin zelf is totaal niet belangrijk, zolang je maar het lef hebt getoond om haar aan te spreken.

Oefenen op iedereen in je omgeving

Heb je angst om vrouwen aan te spreken? Ga dan vandaag nog naar buiten en maak een praatje met de meid achter de kassa, de bloemiste in de kiosk, de conductrice in de tram, de serveerster op het terras en de winkelbediende in de kledingzaak. Zorg ervoor dat je minimaal vijf van die praatjes per dag maakt. Je hoeft verder niks van ze. Alleen maar oefenen om die benaderangst te overwinnen. Je zult merken dat het steeds makkelijke gaat.

Interesse creëren

De volgende fase is interesse creëren. Stel open vragen. Dus vragen die beginnen met wie, wat, waar, wanneer, hoe. “Wat vind je nou zo leuk hier?” Laat haar praten. Maar blijf het gesprek wel sturen. “Hoe voelt het als het klikt met een leuke jongen?" "(Zoals ik).”
Zij moet dan het klikgevoel opzoeken en dat kan je dan aan jou koppelen door je lichaamstaal en je vervolgteksten. Vrouwen beslissen vanuit gevoel en als je daar op inzoomt ben je waar je wilt zijn. De eerste vier minuten bepalen vaak of het wat wordt.

Toon je waarde

Eerst laat je zien wat je waard bent. Ben je een popster? Meld het. Ben je chirurg? Ook even zeggen. Wat zijn je sterke punten? Laat ze terloops vallen, zonder dat het geforceerd klinkt. Dus vertrouwen winnen, en je eigen waarde tonen, daar gaat het om. Zelfvertrouwen is een belangrijke eigenschap dus. En ook relativeringsvermogen. Ben je iemand die als je een afkeuring krijgt meteen witheet wordt en agressief reageert en begint te schelden? Niet aantrekkelijk. Juist als je soepel met afwijzing weet om te gaan ben je aantrekkelijk. Ben en blijf je onder druk rustig en beheerst? Het is een goede eigenschap en het verhoogt zeker je waarde.

Nog meer waarde tonen

Ben je een aantrekkelijke partij voor andere vrouwen in je omgeving? Als ze ziet of hoort dat je met andere vrouwen makkelijk optrekt en dat je gewaardeerd wordt, dan denkt zij iets in de trant van “O dan zal het wel goed zitten. Die hebben al kennelijk wat onderzoek en voorwerk verricht. En als die hem leuk vinden, dan is dat ook veilig voor mij om hem aantrekkelijk te vinden”. Dit heet in de filosofie de Mimetische begeerte en in vaktermen sociaal bewijs tonen. Mensen hebben die begeerte van anderen nodig om erachter te komen, dat wat ze begeren, ook blijkbaar de moeite van het begeren waard is.

Laat zien dat je zelfstandig en onafhankelijk bent

Een andere waarde die vrouwen waarderen is je onafhankelijkheid. Je krijgt juist goedkeuring als blijkt dat je die niet nodig hebt. Onafhankelijkheid ten toon spreiden is dus een hogere waarde etaleren. Als ze vraagt wat je doet, ga dan geen opgeblazen verhaal ophouden, maar maak er een leuk spel van. “Ja, maar wat doe jij dan. Huisvrouw?” "Jij moet het eerst vertellen, en daarna ik pas.” Ga er ook niet omheen draaien, want dat werkt argwaan. Hou het speels en ontspannen. Als je af en toe even met je rug naar haar toe draait en even met je vrienden verder kletst, dan creëer je afstand en dat maakt je interessanter.

Wees een expert

Als je met gezag en kennis over zaken spreekt waar je interesse en wijsheid ligt, dan is dat ook zeer zeker een aantrekkelijke factor. Jij bent op dat moment de autoriteit en dat is weer het tentoonspreiden van een andere hogere waarde. Hierdoor neemt jouw marktwaarde weer toe.

Humor en humeur

Een andere hogere waarde is je humor. Je zelfspot of juist het totaal ontbreken van zelfspot. Ga je zelf steeds om je eigen moppen lachen, dan werkt dat soms averechts. Moppen kunnen dodelijk zijn. Je wordt via je humor juist getest op je improvisatievermogen en creativiteit. Drie hogere waarden, die in een voorgekauwde mop vaak niet terug te vinden zijn. Humor is ook ontspanning en geeft ook aan in hoeverre je ontspannen met stressvolle situaties omgaat. Ook weer een uiting van een hogere waarde.

Emotionele intelligentie

Ben je in staat om gemakkelijk over je eigen emoties en die van anderen te spreken, dan is dat ook weer een uiting van hogere waarde. Je bent dan niet gefrustreerd, hardnekkig, koppig en eigenwijs, maar je bent in staat om relativerend, met zelfinzicht elke situatie harmonieus te benaderen, en dat is ook weer tonen van hogere waarde.

Ten slotte

Na deze stappen komt de klik en de beloning voor haar als ze jou waardeert en dat meldt of toont. Dus ga niet meteen een drankje voor haar bestellen. Pas als ze geïnteresseerd in je is. En dat is dus pas nadat ze je vertrouwt en nadat je waarde hoog genoeg is gebleken en ze je ergens over complimenteert, of dat ze op andere wijze aan je toont dat ze je leuk vindt of moeite voor je doet. Proost. Nu pas komt de aantrekkingskracht. Raak haar af en toe toevallig en subtiel aan. Maak grapjes en een toespeling. Als ze nu wat met je wil dan gaat ze meespelen. Denk nou niet dat je alles in een keer kan, inzichten verkrijg je door vallen en opstaan en levenservaring. Ga respectvol om met je nieuwe verovering. Soort zoekt soort.
© 2013 - 2024 Marsrader, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoe weet je of iemand met je flirtHoe weet je of iemand met je flirtWanneer iemand met je flirt is dat soms heel duidelijk merkbaar, maar soms ook niet. Als iemand een bekende van je is he…
Studentenleven: VersiertipsAls student zit je midden in de periode waarbij het andere geslacht steeds aantrekkelijker wordt. Je bent nieuwschierig…
Flirten als je verliefd bentFlirten als je verliefd bentIs een originele openingszin tijdens het flirten als je verliefd bent belangrijk? Of is de lichaamstaal tijdens het flir…
Hoe versier je een vrouw?Hoe versier je een vrouw?Mannen zijn meestal eenvoudig te verleiden. Vrouwen zijn daarentegen vaak moeilijker te versieren. Het is een kunst op z…

Hoe weet ik of een vrouw mij leuk vindt?Hoe weet ik of een vrouw mij leuk vindt?Leer de lichaamstaal van een vrouw beter begrijpen. Vang de signalen op en weet direct of ze interesse in je heeft en je…
Als je twijfelt over je date of verkeringAls je twijfelt over je date of verkeringSoms heb je enkele fijne dates met een leuke man of vrouw gehad. Misschien is er zelfs al sprake van verkering. Maar dan…
Bronnen en referenties
  • Het spel. Waarom vrouwen chocola lekkerder vinden dan seks. Flirten doe je zo.
Marsrader (26 artikelen)
Gepubliceerd: 02-10-2013
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.
Artikelen met het label 'Mijn kijk op…' bevatten naast objectieve informatie ook een persoonlijke mening en/of ervaring.