Hoe weet ik of een vrouw mij leuk vindt?

Hoe weet ik of een vrouw mij leuk vindt? Leer de lichaamstaal van een vrouw beter begrijpen. Vang de signalen op en weet direct of ze interesse in je heeft en je leuk vindt. Met deze handige en makkelijke tips weet je snel of je succes hebt! Succes bij het flirten!

De eerste blik

Dit is het belangrijkste eerste signaal dat je van een vrouw kunt opvangen. Ben je in een publieke ruimte en maak je oogcontact, dan krijg je directe terugkoppeling van een vrouw of ze interesse heeft. Als een vrouw je leuk vindt, kun je verwachten dat ze iets langer dan normaal oogcontact met je maakt. Als ze je interessant of aantrekkelijk vindt zal ze even wegkijken om vervolgens weer oogcontact te maken. Als ze vervolgens ook nog glimlacht heeft ze interesse in je, staat ze open voor contact en kun je makkelijk praatje met haar gaan maken.

Onbewust spiegelen

Als een vrouw terwijl ze met je praat onbewust jouw houding aanneemt, je manier van praten een klein beetje overneemt of je gebaren nadoet, betekent dit meestal dat ze zich in je inleeft. Gelijke gebaren benadrukt namelijk de overeenkomsten tussen twee mensen. De vrouw voelt zich bij je op haar gemak en wil een beetje op je lijken. Ook zal ze haar hoofd een klein beetje scheef houden. Het betekent dat je verhaal of het gesprek haar boeit en dat ze geïnteresseerd is.

Verandering van houding

De meeste vrouwen hebben een neutrale houding als ze met mannen spreken, maar als een vrouw interesse heeft zullen de meeste vrouwen iets rechter op gaan zitten, de schouders naar achter verplaatsen en de borst iets vooruit steken. Dit komt omdat haar lichaam er dan beter uitziet, waardoor ze zichzelf aantrekkelijker maakt voor een man.

Zelf verzorgende handelingen

Als een vrouw een man aantrekkelijk vindt zal ze onbewust haar haar of make-up controleren. Een hand door het haar, haar haar uit haar gezicht halen, mascara onder haar oog weg wrijven zijn een aantal verraders dat ze je op een bepaalde manier aantrekkelijk vindt. Let ook op of het uiterlijk van de vrouw een klein beetje veranderd is nadat ze naar het toilet is gegaan. Veel vrouwen werken in het toilet hun make-up bij of doen een luchtje op als ze een leuke man hebben ontmoet.

Verzachting van het gezicht

Een vrouw kan er soms enigszins nors of serieus uitzien zonder dat ze het zelf doorheeft. Op het moment dat er iemand is die ze aantrekkelijk vindt zal ze haar gezichtsuitdrukkingen onbewust verzachten waardoor de vrouw er een stuk aantrekkelijker uit zal zien. Dit is een dierlijke onbewuste reactie. Ook de toon van haar stem zal vriendelijker worden en ze zal iets meer lucht gebruiken in haar woorden en lach.

Aanraken

Een vrouw zal niet alleen zichzelf aanraken, ze zal ook op subtiele manieren jouw aanraken gedurende het gesprek. Dit is de meest betrouwbare “verklikker” van een vrouw. Als een vrouw je arm of been aanraakt terwijl je in gesprek bent, weet je zeker dat ze onder de indruk van je is en je leuk vindt.
© 2013 - 2024 Antoniocampina, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Flirten als je verliefd bentFlirten als je verliefd bentIs een originele openingszin tijdens het flirten als je verliefd bent belangrijk? Of is de lichaamstaal tijdens het flir…
Hoe word je een echte flirt?Hoe word je een echte flirt?Flirten gaat voornamelijk over lichaamstaal. Het gaat de ene vrouw natuurlijk af en de andere heeft geen idee hoe ze dit…
Online Dating Tips voor mannen die een vrouw zoekenOnline Dating Tips voor mannen die een vrouw zoekenMannen die een vrouw zoeken via online dating raken nogal eens ontmoedigd. Voordat je jouw dating profiel op datingsites…
Zes signalen dat ze met jou aan het flirten isZes signalen dat ze met jou aan het flirten isDiana Kirschner houdt zich vooral bezig met vrouwen meer zelfvertrouwen op liefdesvlak te geven, maar af en toe geeft ze…

Hoe weet ik of een man mij leuk vindt?Hoe weet ik of een man mij leuk vindt?Leer de lichaamstaal van een man beter begrijpen. Vang de signalen op en weet direct of hij interesse in je heeft en je…
De beste versiertipsmijn kijk opDe beste versiertipsJe vindt haar leuk, maar je durft niet op haar af te stappen. Je hebt benaderangst. Hoe langer je wacht des te moeilijke…
Bronnen en referenties
  • http://www.videojug.com/film/how-can-i-tell-if-she-is-attracted-to-me
Antoniocampina (16 artikelen)
Gepubliceerd: 07-10-2013
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.