Goedkope Björn Borg kleding, hoe kom je daar aan?

Goedkope Björn Borg kleding, hoe kom je daar aan? Björn Borg was lange tijd een van de meest populaire kledingmerken onder kinderen en jongeren. In de loop der tijd zijn er steeds meer kledingmerken populair geworden, maar Bjorn Borg is ook in 2016 nog steeds een merk dat veel verkocht wordt. Helaas is merkkleding niet voor alle ouders (en kinderen) te betalen. Als jij het heel belangrijk vindt om merkkleding te dragen en absoluut Björn Borg spullen wilt hebben, en je kunt het lang niet altijd betalen, hoe en waar vind je dan betaalbare Bjorn Borg kleding?

Björn Borg kleding voor een lage prijs

Bjorn Borg is een bekend kledingmerk. Vooral de boxers met de typische Bjorn Borg elastische band, zijn jarenlang geliefd geweest. Voor nieuwe kleding van Björn Borg voor een lage prijs zal je in Outlet winkels de meeste kans van slagen hebben.

Waar vind je Outlet winkels?

Je vindt Outlet stores die Björn Borg verkopen meestal in grote steden, maar ook op internet. In Outlet winkels komen partijen terecht die in de winkels nog niet verkocht zijn, terwijl de nieuwe collectie alweer plaats in de winkels komt innemen. Dergelijke partijen zijn dus gewoon nieuw en ongedragen, maar gaan wel voor een veel lagere prijs de deur uit. Vaak mag je denken aan kortingen variërend tussen 30 tot 70%. In de officiële Björn Borg kledingwinkels kan je in de uitverkoop natuurlijk ook geluk hebben dat je betaalbare kleren tegenkomt.

Bjorn Borg kleding, ondergoed, tassen en schoenen kopen, waar?

Bjorn Borg maakt niet alleen kleding maar o.a. ook petten, kleding, ondergoed zoals o.a. boxers en strings, sneakers en sportschoenen, flip-plops en tassen, rugtassen, T-shirts en accessoires - er zijn zelfs aanstekers van Bjorn Borg te verkrijgen.

Betaalbare merkkleding, algemeen

In de krant, op websites als marktplaats en e-Bay, worden regelmatig nieuwe kleren van het merk Björn Borg (en andere merken) aangeboden. Hier gaat het dan om kleren die om wat voor reden dan ook, niet gedragen worden. Sommige mensen krijgen kleding voor hun verjaardag in een verkeerde maat, en willen het vervolgens verkopen. Anderen zijn het kledingstuk vergeten te ruilen of ze zijn de bon kwijt geraakt waardoor ze het niet meer kunnen ruilen. Let op voor namaak, want het wemelt van de namaak kledingmerken. Vaak zijn deze nauwelijks van echt te onderscheiden. Het merk staat erop, de look is hetzelfde, maar de kwaliteit laat nogal eens te wensen over.

Werken bij Björn Borg

Zoek je toch al een leuke vakantiebaantje? Meld je dan aan bij een Björn Borg kledingwinkel en vraag meteen of je korting op de kleding krijgt als je eenmaal personeelslid bent.

Je vindt Björn Borg winkels in o.a. de volgende steden:
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Breda
 • Den-Haag
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Heerlen
 • 's-Hertogenbosch
 • Leiden
 • Lelystad
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam (alleen voor dames)
 • Rotterdam (alleen voor heren)
 • Tilburg
 • Utrecht

Tweedehands kleding van Björn Borg

De goedkoopste manier om aan Björn Borg kleding (en spullen) te komen is waarschijnlijk door het tweedehands aan te schaffen. Ook hiervoor moet je in kranten kijken en op internet bij verkooppunten zoals online markten als e-bay en marktplaats. De prijzen van tweedehands Björn Borg kleding is over het algemeen laag. Hou er wel rekening mee dat er bij verzenden nog verzendkosten bijkomen.

Kwaliteit

Let wel goed op de kwaliteit van de kleren, of de kleding nog heel is en niet verkleurd of gekrompen is in de was, of zoiets dergelijks. Het beste is het om tweedehands kleding te kopen door het eerst te bekijken en te keuren en te passen. Zoek daarom naar adressen in je naaste omgeving en bezoek een dergelijk adres ALTIJD met een van je ouders samen.

Kleding over elkaar heen dragen

Als je slechts één dure boxer van Björn Borg hebt kun je deze als overkleding dragen, dat wil zeggen dat je het kledingstuk over een ander kledingstuk heen draagt zodat je toch elke dag met het merk kunt pronken. De boxer kan je dan over je ondergoed heen dragen.

Lees verder

© 2008 - 2024 Kisses, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Tweedehands kleding, waarom niet?Tweedehands kleding, waarom niet?In deze tijd moeten steeds meer mensen gaan bezuinigen. Steeds meer mensen hebben minder geld om aan leuke dingen te bes…
Mijn kind wil alleen maar merkkledingMijn kind wil alleen maar merkkledingKinderen onderling kunnen hard zijn en elkaar afrekenen op uiterlijk vertoon. Kinderen die niet voldoen aan de verwachti…
Björn Borg, sport en kledingJongens en meiden lopen in de (onder)kleding met zijn naam en logo. In de uitverkoop is zijn kleding binnen een mum van…
Borg staan voor hypotheek of lening van je kindBorg staan voor hypotheek of lening van je kindBorg staan, garant staan en in het bijzonder borg staan voor de hypotheek of de lening van uw kind. Dit kan eenvoudig me…

Vrouwen zijn moeilijkVrouwen zijn moeilijkHet schijnt dat tegenwoordig vrouwen mannen helemaal in verwarring brengen. Dit komt omdat vrouwen veel te veel van ze w…
Motieven voor vreemdgaanMotieven voor vreemdgaanVreemdgaan biedt een ontsnapping van het alledag, de sleur, de kinderen, de schoonouders, het werk, het moeten en de ver…
Bronnen en referenties
 • www.bjornborg.nl
Kisses (665 artikelen)
Laatste update: 15-09-2016
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Sociaal
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.