Wat zoeken vrouwen in een man, sterrenbeelden

Wat zoekt een vrouw nou precies in een man? Dat is de vraag van vele mannen. In dit artikel wordt beschreven wat vrouwen het belangrijkste vinden, namelijk zelfvertrouwen. Ook wordt er beschreven welk karakter bij welk sterrenbeeld hoort.

Een vrouw zoekt vertrouwen

Het belangrijkste wat een vrouw in een man zoekt, is vertrouwen. Hiermee wordt bedoelt een man met veel zelfvertrouwen, wat hij dan weer door kan geven aan een vrouw. Ook vinden vrouwen het leuk als een man een ontspannen houding uitstraalt. Dit betekend niet dat een man geen emoties mag tonen. Angst, twijfel en kwetsbaarheid, mogen ook best aanwezig zijn. Het is dan ook niet goed als een man altijd zijn zin wil doordrijven, maar een houding als ik doe mijn uiterste best om mijn zin te krijgen, is niet verkeerd. Dit heeft namelijk allemaal weer te maken met vertrouwen.

Zelfvertrouwen heden en verleden

Vroeger was het voor een man veel makkelijker om zelfvertrouwen te kweken, omdat dit toen nodig was om te overleven. Als je geen zelfvertrouwen had, dan betekende dat onherroepelijk dood. Tegenwoordig is het moeilijk om bij een man te zien of een man zelfvertrouwen heeft. De oorzaak hiervan is moeilijk uit te leggen. Onbewust zal een vrouw bij een man achterhalen of een man, en in welke mate, zelfvertrouwen heeft. Ze zal de man van haar keuze aan allerlei, soms vervelende, testen onderwerpen, om een beeld te krijgen van zijn zelfvertrouwen. Een vrouw krijgt respect als een man wil toont om tegenslagen en moeilijkheden te overwinnen. Ook hebben vrouwen respect voor mannen die gedrevenheid of talent tonen bij werk, sport of hobbies.

Zelfvertrouwen en vrouwen

Vrouwen tonen het meeste respect voor mannen die emotionele uitdagingen aan durven te gaan. Vrouwen vinden het belangrijk dat je laat zijn dat je het aandurft haar te veroveren. Dit is voor de meeste mannen erg moeilijk. Ook denken de meeste vrouwen dat als mannen in staat zijn om dingen voor zichzelf succesvol aan te pakken, ze dat ook bij een vrouw moeten kunnen.

Daarom moet een man altijd in zichzelf moet geloven en niet bang moet zijn om een vrouw te benaderen. Daarbij moet hij niet bang zijn om afgewezen te worden. Als je niet alleen de vrouw van je dromen wil ontmoeten, maar je leven met haar wilt delen, dan moet je niet bang zijn om op een vrouw af te stappen en de eerste stap te nemen.

Sterrenbeelden
Ram (21 maart - 21 april)

Ram vrouwen vallen op voortvarende, beetje brutale en avontuurlijke types. Soms kan een ram vrouw zelfs iets voelen voor iets te macho types, mannen in uniform of in sommige gevallen zelfs voor gevaarlijke mannen.

Anderen voorkeuren van een ram vrouw:

 • Van competitie houden Ze vindt het leuk als een man wat moeite doet om haar voor zich te winnen.
 • Van winnaars houden Ze vindt het leuk als een man houdt van winnaars in sport, zaken of een andere vorm van competitie.
 • Stoer en moedig zijn Ze vindt het leuk als een man van binnen stoer en moedig bent, dit omdat Ram vrouwen zelf van binnen ook vechters zijn.Stier (22 april - 21 mei)

Stier vrouwen vallen op sterke mannen, hiermee word een man met een sterke wil bedoeld. Ook is het belangrijk dat een man stabiel en sensueel is.

Anderen voorkeuren van een stier vrouw

 • Met beide benen op de grond staan Ze vindt het leuk als een man moet met beide benen op de grond staan. Dit zijn meestal types die van dieren en natuur houden.
 • Goed verzorgt worden Ze vindt het leuk als een man goed kan koken en lekker kan knuffelen. Ook een sexy stem en lekkere geur vind een Stier vrouw fijn.
 • Op de juiste manier kunnen beminnen Ze vindt het leuk als een man haar op de juiste manier sensueel kan verwennen.
 • Een sterke wil hebben Ze vindt het leuk als een man een sterke wil heeft. Al zal ze het zelf niet toegeven, ze vindt het geweldig als ze wordt gedomineerd door een sterke man.Tweeling (22 mei - 21 juni)

Tweeling vrouwen vallen op slimme mannen. Ook moeten ze hun praatje klaar hebben en ze moeten niet saai overkomen. Zolang een man niet saai is, en wat geheimzinnigs over laat, blijft de tweeling vrouw geïnteresseerd.

Anderen voorkeuren van een tweeling vrouw

 • Informatie en idealen delen Ze vindt het belangrijk om informatie en idealen met haar man te delen. Wanneer hij daar interessant en slim op reageert, dan hoeft de romantiek niet lang op zich te wachten.
 • Woordgrapjes maken Ze vindt het leuk als een man woordgrapjes maakt waar ze niet meteen de betekenis van weet. Flirten op een speelse manier of verdekte seksuele toespelingen doen het goed bij een tweeling vrouw.
 • Interessant zijn Ze vindt het belangrijker dat een man interessant is, dan dat hij er superleuk uitziet.Kreeft (22 juni - 23 juli)

Kreeft vrouwen vallen op mannen die ze een veilig gevoel geven. Ook voelen ze zich aangetrokken op een man die financiël de zaakjes op orde heeft.

Anderen voorkeuren van een kreeft vrouw

 • Emotioneel zijn Ze vindt het belangrijker dat een man emotioneel gevoelig is, dan dat hij super knap en sexy is.
 • Van kinderen houden Ze vindt het leuk als een man van kinderen houdt.
 • Lief zijn Ze vindt het leuk als een man lief voor haar is, haar af en toe streelt en cadeautjes geeft.
 • Humor hebben Ze vindt het leuk als een man humor heeft, zolang het maar niet te grof is.Leeuw (24 juli - 23 augustus)

Leeuw vrouwen vallen op mannen die warmte uitstralen en die hun emoties met hun gezicht tonen. Ook vindt een leeuwen vrouw het belangrijk dat een man een geboren leidersfiguur is. Hierdoor krijgt ze het gevoel dat als er iets is, ze altijd veilig bij hem is.

Anderen voorkeuren van een leeuw vrouw

 • Respect afdwingen Ze vindt het belangrijk dat een man haar respect afdwingt. Het liefst met cadeautjes.
 • Bewondering tonen Ze vindt het leuk als een man haar bewonderd en complimentjes geeft.
 • Creatief zijn Ze vindt het leuk als een man creatief is.
 • Zelfverzekerd zijn Ze vindt het leuk als een man zelfverzekerd, zelfs bijna arrogant is.Maagd (24 augustus - 23 september)

Maagd vrouwen vallen op mannen die intelligent, goedgemanierd en betrouwbaar zijn. Ook vindt ze het belangrijk dat een man netjes gekleed is, en vooral schoon is.

Anderen voorkeuren van een maagd vrouw

 • Goed uiterlijk Ze vindt het belangrijk dat een man er goed uitziet. Niet in de zin van gezicht of figuur, maar hoe verzorgt hij is. Soms kan ze ook vallen op een man die nog niet helemaal perfect is, maar met haar hulp helemaal op kan knappen.
 • Intelligent gesprek kunnen voeren Ze vindt het leuk als een man een diepgaand en intelligent gesprek met haar kan voeren.
 • Humor hebben Ze vindt het leuk als een man humor heeft, zolang het maar niet grof is.
 • Zich kunnen laten gaan Ze vindt het belangrijk dat als een man samen met haar is, zich helemaal kan laten gaan.Weegschaal (24 september - 23 oktober)

Weegschaal vrouwen houden van mannen die beleefd en charmant zijn. Ook vinden ze het belangrijk dat hij er goedgekleed bijloopt. Een andere vereiste is dat hij knap en romantisch is. Toch vinden weegschaal vrouwen geestelijke en verbale eigenschappen ook erg belangrijk. Zij vind dit zelfs belangrijker dan het uiterlijk.

Anderen voorkeuren van een weegschaal vrouw

 • Mooie praatjes hebben en creatief zijn Ze vindt mannen die creatief zijn erg interessant, maar ze kan ook erg geboeid worden door de praatjes van een man.
 • Harmonieus zijn Ze vindt mannen die harmonieus zijn erg leuk, maar soms gaat dat haar vervelen. Een ruzietje op z'n tijd vindt ze ook niet erg, zolang het maar bij woorden blijft.
 • Macho type zijn Ze vindt het leuk als een man een macho is, ze voelt zich hier zelfs door aangetrokken.Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Schorpioen vrouwen houden van mannen die een beetje mysterieus zijn. Ze vindt het prettig om niet te weten wat haar te wachten staat. Ook vindt ze het leuk als een man een sterke wil heeft, omdat ze dat zelf ook heeft. Het geeft haar een gevoel dat er om d'r gegeven wordt.

Anderen voorkeuren van een schorpioen vrouw

 • Machtspelletje spelen Ze vindt het leuk als een man een soort machtsspelletje speelt. Hierdoor wordt haar aantrekking tot de man groter. Toch houdt ze graag de controle over de relatie, waarbij ze graag sex en verleiding gebruikt. Ook vindt ze het niet erg om een keertje ruzie te maken, zolang er maar geen geweld gebruikt wordt.
 • Mysterieus zijn Ze vindt het leuk als mannen iets verborgen lijken te houden voor haar. Hierdoor valt ze soms op machtige of soms zelf 'gevaarlijke' mannen.
 • Goed uiterlijk hebben Ze vindt het belangrijk dat haar man er goed uitziet.Boogschutter (23 november - 21 december)

Boogschutter vrouwen vallen op mannen die doen wat ze zeggen. Ook moet een man een hoog moraal en eerlijkheid belangrijk vinden en moet hij haar iets kunnen leren.

Anderen voorkeuren van een boogschutter vrouw

 • Vreemde culturele achtergrond hebben Ze vindt het leuk als een man een andere culture achtergrond heeft, zoals bijvoorbeeld een andere godsdienst.
 • Vriendschap en plezier hebben Ze vindt het belangrijk dat vriendschap en plezier voorop staat in een relatie. Samen avonturen beleven, sporten beoefenen of discussies voeren is wat ze wil.
 • Humor hebben Ze vindt het leuk als een man een goed gevoel voor humor heeft.Steenbok (22 december - 20 januari)

Steenbok vrouwen vallen op mannen die een serieuze relatie met haar willen. Ook vindt ze het belangrijk dat een man ambitieus en sociaal vaardig is. Wanneer hij ook nog eens veel geld, status of macht heeft, vindt een steenbok vrouw hem helemaal geweldig.

Andere voorkeuren van een steenbok vrouw

 • Uit een goede familie komenZe vindt het belangrijk dat een man uit een goede familie komt, en dus een goede achtergrond heeft. Toch vindt ze financiële zekerheid belangrijker dan uiterlijk en romantiek.
 • Perspectief hebben Ze vindt het belangrijk dat een man perspectief heeft, hoe leuk hij er ook uitziet, zonder perspectief maakt hij geen kans.
 • Niet te snel binden Ze vindt het belangrijk dat een man zich niet te snel aan haar bindt. Ze doet dit door haar emoties niet duidelijk te laten blijken. Ze is geduldig en wil zich uiteindelijk wel aan een man binden.Waterman (21 januari - 19 februari)

Waterman vrouwen vallen op mannen die intelligent en interessant zijn. Daardoor kan ze zich in hem fascineren. Ook vindt ze het leuk als een man ideeën heeft die onvoorspelbaar zijn. Idealisten en mannen die tegen het normale ingaan vind ze helemaal geweldig. Ze raakt helemaal door hem geobsedeerd.

Andere voorkeuren van een steenbok vrouw

 • Politiek actief zijn Ze vindt het leuk als een man politiek erg actief is, strijden voor de zaak, dat trekt haar aan.
 • Spanning binnen relatie hebben Ze vindt het niet erg om spanningen in een relatie te hebben, ze vindt zelfs dat dat in een relatie hoort.
 • Rebels zijn Ze vindt het leuk als mannen een beetje rebels zijn, uiterlijk doet er dan ook niet toe. Hierdoor kan ze soms op verkeerde types vallen.Vissen (20 februari - 20 maart)

Vissen vrouwen vallen op mannen die romantisch en gevoelig zijn. Ook artistieke, muzikale of spirituele mannen vindt ze helemaal geweldig. Ze vindt het niet erg als hij een dromer is. Ze zal altijd voor hem klaar staan en hem helpen als het nodig is.

Andere voorkeuren van een vissen vrouw

 • Affaires plegen Ze vindt het op de een of andere rare manier, niet erg als een man een affaire heeft. Eigenlijk vindt ze dit juist wel spannend.
 • Goed kunnen praten Ze vindt het aantrekkelijk als een man zijn woordje klaar heeft. Als een man zielige verhalen vertelt, kan dit leiden tot romantiek.
 • Gebroken hart hebben Ze vindt het leuk om de redder in nood te zijn, als een man een gebroken hart heeft.
© 2009 - 2024 Leon14, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie? Wat doet ze besluiten om een verhouding serieus te nemen en zich vast te leggen? Natuu…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Schorpioen?Welk sterrenbeeld past het best bij de Schorpioen?Personen met het sterrenbeeld Schorpioen hebben op relatievlak behoefte aan een partner die loyaal is en zijn liefde uit…
Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?Welk sterrenbeeld past het best bij de Leeuw?Het sterrenbeeld Leeuw past het best bij de sterrenbeelden Boogschutter, Ram en Tweelingen. De Leeuw heeft iemand nodig…
Tien dingen die vrouwen haten aan mannenWat haten vrouwen aan mannen? Vraag dit aan tien verschillende vrouwen en de lijst wordt langer en langer met kleine en…

Waarom kunnen vrouwen twee dingen tegelijkertijd?Vrouwen zouden twee of meer dingen tegelijkertijd kunnen doen, terwijl dit bij mannen veel stroever verloopt. Is dit een…
De pijlers van de liefdeIedereen heeft er behoefte aan. Niemand kan zonder. Je geeft ze maar je krijgt ze ook graag. Liefde maakt deel uit van h…
Bronnen en referenties
 • http://www.datewijsheid.nl/dating-relatie/vrouwen-zoeken-man.htm
 • http://newage.rubriek.nl/spiritueel/partner_vrouw.asp
 • http://www.duikforum.nl/lounge/7839-welk-sterrebeeld-heb-jij-3.html
 • http://www.cielen.eu/sterren/sterrenbeelden.htm
Leon14 (8 artikelen)
Laatste update: 16-11-2011
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.