Wat willen mannen in een relatie?

Wat willen mannen in een relatie? Wat willen mannen in een relatie? Wat doet ze besluiten om een verhouding serieus te nemen en zich vast te leggen? Natuurlijk zijn alle mannen anders, maar er zijn een aantal dingen die vaak voorkomen op het lijstje met allerbelangrijkste voorwaarden in een relatie voor de man. In dit artikel staan ze voor je op een rijtje. Vrouwen denken vaak dat mannen helemaal niet serieus nadenken over relaties maar dat is een misvatting. Ze hebben ook hun eisenpakket, maar dat is wel net even anders dan dat van de meeste vrouwen. Wel moet gezegd worden dat de meeste vrouwen deze voorwaarden ook erg belangrijk vinden.

1. Mannen willen eerlijke vrouwen

Iedereen wil eerlijkheid. Dit is een dooddoener en een cliché maar het is nu eenmaal zo dat zowel mannen als vrouwen erg veel belang hechten aan eerlijkheid. Mannen willen dat hun vrouw eerlijk tegen hen is, net zoals dat omgekeerd ook zo is. Eerlijkheid is dan vooral belangrijk in de onderlinge communicatie. Beantwoord elkaars vragen eerlijk en houd geen dingen expres geheim die hij zeker had willen weten. Als je iets van hem wil communiceer dan ook eerlijk en duidelijk, dat zal hij zeker waarderen.

2. Mannen willen zelfstandige vrouwen

Moderne mannen willen geen aanhankelijke en zorgbehoevende aanhangsels. Ze willen zelfstandige vrouwen die voor zichzelf kunnen zorgen en hem niet nodig hebben om zich staande te houden in de wereld. Net als vrouwen houden mannen ook niet van arrogante mannen of vrouwen.

3. Mannen houden niet van manipulatie

Mannen houden absoluut niet van manipulerende vrouwen en houden er dus al helemaal niet van om daar een relatie mee te hebben. Natuurlijk gaan partners elkaar beïnvloeden en trekken ze dichter naar elkaar toe in een relatie, maar dat betekent niet dat een man het waardeert als een vrouw hem manipuleert om bepaalde dingen te doen. Dus probeer hem niet te dwingen of te sturen zodat hij dingen doet die je wil dat hij doet. Op lange termijn worden de meeste mannen daar erg ongelukkig van.

4. Goede seks

Zonder goede seks is een relatie voor de meeste mannen niet compleet. Voor de meeste vrouwen natuurlijk ook niet dus het verdient zeker een plaats in deze top 5. Seks en vrijen is voor mannen niet alleen iets dat ze regelmatig willen doen omdat ze geil zijn, maar ook een bevestiging van de liefde voor elkaar. Ze verlangen ook naar de passie en liefde die vrijkomt tijdens de seks. Hij wil echt seks met jou waar je heel je hart in legt al communiceert hij daar misschien niet altijd makkelijk over.

5. Mannen willen vrouwen met humor

Mannen willen ook graag een vrouw met humor in een relatie. Met een vrouw met humor bedoelen mannen wel vaak een vrouw die om hun grappen kan lachen maar toch... Een serieuze relatie betekent voor een man niet alleen serieus in de relatie staan maar er moet ook met elkaar gelachen kunnen worden. Mannen willen graag een spontane en grappige partner en je zal zeker merken dat hoe meer lol jullie hebben hoe meer hij je gezelschap en de relatie waardeert.

Wat denk jij? Klopt dit? Wat willen mannen echt in een relatie? Geef je mening in de reacties...

Lees verder

© 2013 - 2024 Gosupress, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Waarom mannen betalen voor seksVoor de meeste mannen betekent het niks om een prostituee op te zoeken. En moeten vrouwen zich pas zorgen maken als de m…
Misvattingen over seks in de relatieMisvattingen over seks in de relatieSeks is een onderwerp waar door veel mensen over wordt gepraat. Toch zie je dat er veel misvattingen zijn met betrekking…
Waarom gaan vrouwen vreemdWaarom gaan vrouwen vreemdWaarom gaan vrouwen vreemd? Zijn ze op zoek naar spanning en sensatie? Ontevreden met de relatie die ze al hebben of gaa…
De fouten die vrouwen maken met het bedrijven van de liefdeDe fouten die vrouwen maken met het bedrijven van de liefdeOorzaken van een slechte seksuele relatie komen vaak bij de mannen vandaan. Dat neemt niet weg dat vrouwen ook fouten ku…
Liefde is een vlam die gevoed en gekoesterd moet wordenLiefde is een vlam die gevoed en gekoesterd moet wordenLiefde en verliefdheid worden vaak met elkaar verward, maar ze zijn beslist niet hetzelfde. Verliefdheid heeft niet alle…
Gosupress (24 artikelen)
Gepubliceerd: 31-01-2013
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.