Cadeau ideeën voor een man

Cadeau ideeën voor een man Voor sommige personen kun je altijd met het grootste gemak een cadeau bedenken terwijl je bij anderen er maar niet over uit kunt komen. Vaak zijn mannen het moeilijkst, wat geef je nou aan je vader, broer, vriend of aan je lievelingsneefje? Je kunt toch niet altijd maar met sokken of een aftershave aan komen?

Dagje sauna

Heerlijk ontspannen in een sauna, dat zal hem goed bevallen! Samen met zijn partner (of met jou natuurlijk) kun je hem laten genieten van een dagje sauna. Je kunt het het eventueel uitbreiden met een hapje en een drankje. Succes verzekerd!

Filmavond

De meeste mannen houden wel van een avondje, of middagje, bioscoop. Het is mogelijk om een bioscoopbon te geven maar je kan ook kaartjes reserveren bij een bioscoop in de buurt. Je moet dan wel zeker weten of het voor hem mogelijk is om op die betreffende tijdstip naar een bioscoop te gaan. Mag het cadeau iets duurder uitvallen? Reserveer dan na afloop een tafeltje in een gezellig restaurantje en trakteer op een etentje.

Koffieleut

Is hij een echte koffieleut en houdt hij ook van verschillende soorten koffie? Geef hem een koffiepakket met bijvoorbeeld allerlei soorten koffiepads. Tegenwoordig zijn er veel soorten te krijgen waarmee je een leuke mand mee kan vullen. Je kunt het eventueel afmaken met een leuke mok of kopje.

Horloge

Wat de meeste vrouwen met tassen en schoenen hebben, hebben veel mannen met horloges: ze zijn er gek op! Zoek een leuk model voor hem uit en hij zal er erg blij mee zijn. Heeft hij er al heel veel? Wat dacht je van een doosje/box om ze in op te bergen?

Gadget

Mannen zijn op de één of ander manier dol op gadgets, op internet zijn veel sites waar je veel gadgets kunt vinden in verschillende prijsklassen.

Bierpakket

Je hebt altijd succes met een bierpakket. Bij de slijterij hebben ze erg veel soorten bier die je per flesje kunt kopen, je hoeft bijvoorbeeld niet een hele sixpack aan te schaffen. Verpak het bier in een mand of doos en hij kan allerlei verschillende soorten bier proeven. Het is het leukst om zoveel mogelijk bijzondere bieren uit te zoeken die hij over het algemeen niet zo gauw tegenkomt.

Schoonheidsspecialist, manicure, pedicure of kapper

Voor de moderne man van nu wordt het uiterlijk steeds belangrijker, je doet hem dan ook een groot plezier met een "verwenbehandeling" bij een schoonheidsspecialist, manicure of pedicure. Ook een bezoekje aan de kapper zal hem goed bevallen, sommige kapsalons geven zelfs een hoofdmassage tijdens het wassen.

Streek gebonden producten

Is hij een Fries, Limburger of bijvoorbeeld een Groninger? Je kunt bij veel VVV-kantoren terecht voor leuke producten met de vlag van zijn favoriete provincie erop. Ook kun je er (spel) kaarten, spellen en boeken in het dialect krijgen. Bij de plaatselijke schoenmaker hebben ze met regelmaat klompen met de provincievlag erop te koop. Tevens kun je via internet allerlei producten bestellen met de provincievlag erop.

Geef een tijdschrift cadeau

Tegenwoordig is het bij de meeste tijdschriften mogelijk om een kado-abonnement te geven voor een paar maanden, half jaar of een jaar. Je betaald alleen voor die periode en het abonnement stopt automatisch als de periode is afglopen. In veel gevallen kun je op de des betreffende site van het tijdschrift of magazine terecht voor meer informatie. Ook heb je vaak de mogelijkheid om een kadobon uitprinten die je kunt overhandigen op de (verjaar)dag zelf, dan kom je niet met lege handen aan

Laat hem racen

De meeste mannen zijn dol op snelheid, is het misschien een idee om hem te laten karten? Informeer bij een kartcentrum bij jou in de buurt, hetzij indoor of outdoor, wat voor arrangementen ze hebben. Misschien is het zelfs mogelijk om hem meerdere heats te laten rijden met een hapje en drankje tussen door. Het is het leukst als hij iemand mee kan nemen want alleen zal het vast niet zo spannend zijn.

Workshops

Workshops zijn altijd leuk om te geven en nog leuker om ze te doen. Het nadeel van sommige workshops is, dat ze niet altijd in de buurt zijn. Vooral als men op het platteland woont, zal het wat meer moeite kosten om een leuk passend workshop te vinden. Toch een paar voorbeelden op een rijtje:
  • Workshop jenever stoken
  • Workshop fotografie
  • Beeldhouw workshop
  • Workshop tapas
Op het internet kun je meer vinden over workshops bij jou in de buurt.

Stoere cadeaus

Wil je graag een tastbaar cadeau geven maar dan wel een beetje stoer? Kijk eens bij onderstaand lijstje misschien zitten er enkele passende ideeën tussen.
  • Multitool
  • Aparte computermuis
  • Gekke muismat
  • Maglite®
  • Bbq-schort met bijzondere print
  • Dvd met autoracen, voetbal o.i.d
  • Dartbord
  • Gsm houder
  • Laptop tas

Toch liever een traditioneel cadeau?

Is je schoonvader of oom toch iets traditioneler? Dan zijn de volgende geschenken misschien een optie:
  • Sokken
  • Aftershave
  • Zakdoeken
  • Scheerzeep en mesjes
  • Autowas-set
  • Stropdas
  • Doosje sigaren met bijbehorende lucifers
© 2011 - 2024 El-ja, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Cadeau voor hem – Wat kan je voor mannen kopen?Cadeau voor hem – Wat kan je voor mannen kopen?De meeste vrouwen vinden het meestal moeilijk om een cadeau te kopen voor een man. Ze moeten lang nadenken om te besliss…
Hoe vind je een geschikt kerstcadeau?Het is elk jaar lastig om voor iemand een leuk kerstcadeau te vinden. Soms is het zelfs moeilijk om voor jezelf wat te v…
Huwelijkscadeau: wat cadeau te geven aan het bruidspaar?Een cadeau bedenken is niet het gemakkelijkste wat er is en zeker niet voor een cadeau dat bestemd is voor een bruidspaa…
Cadeautips man: Een cadeau voor hemCadeautips man: Een cadeau voor hemJe vriend, man, vader, opa, broer(tje) of een andere man die je kent is jarig en je weet niet wat je voor hem moet kopen…

De brand bij Chemie-Pack in MoerdijkDe brand bij Chemie-Pack in MoerdijkIn de nacht van 5 januari 2011 werd Moerdijk opgeschrokken door de sirenes van de brandweer. Op het haven -en industrieg…
Charles Manson en zijn familieCharles Manson en zijn familieOp 12 november 1934 werd Charles Milles Manson geboren. Hij is bekend om de ‘Manson-Moorden’, de Manson Family en betrok…
El-ja (113 artikelen)
Gepubliceerd: 09-01-2011
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.