Cadeau voor hem – Wat kan je voor mannen kopen?

Cadeau voor hem – Wat kan je voor mannen kopen? De meeste vrouwen vinden het meestal moeilijk om een cadeau te kopen voor een man. Ze moeten lang nadenken om te beslissen wat ze voor hun man, vriend, vader, oom of kennis gaan kopen bij een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Belangrijk bij deze beslissing is om te weten te komen wat mannen leuk vinden. Op die manier krijg je een idee welk cadeautje je moet kopen. Als je vaak contact hebt met de man voor wie je een cadeau wil kopen kan het iets makkelijker zijn om een leuk geschenk voor hem te kopen. Tijdens gesprekken kan je van hem zelf horen wat hij leuk vindt. Mannen houden over het algemeen van nieuwe en leuke gadgets. Hier volgen een aantal ideeën voor cadeautjes per gelegenheid. Je kan voor iedere gelegenheid wel een cadeautje bedenken dat toepasselijk is.

Valentijnscadeau voor mannen

Met een Valentijnscadeau maak je je liefde kenbaar. De meeste mensen maken gebruik van deze gelegenheid om hun geliefde te verrassen met een lief cadeautje. Voorbeelden van leuke cadeautjes voor Valentijnsdag zijn knuffeltjes en chocoladehartjes. Sommige mensen kiezen ook voor iets duurdere cadeau’s zoals een dinerbon, een bioscoopbon of samen uit eten.

Een verjaardagscadeau voor een man

Mensen geven over het algemeen meer uit aan een cadeau voor een gezinslid dan aan een cadeau voor een kennis. Een leuk cadeau voor een zoon of partner is een ‘tablet’ of een notebook pc. Gezinsleden zullen vaak ook vooraf aangeven wat ze graag willen.
Als de man voor wie je een cadeau zoekt een speciale hobby heeft, is het natuurlijk leuk om hem iets te geven wat met zijn hobby te maken heeft. Hij zal natuurlijk heel blij zijn met zo’n cadeau en hij zal het zeker ook gebruiken. Als je echt niet weet wat je als verjaardagscadeau voor een man moet kopen kan je kiezen voor een boek of een geurtje. Veel mannen vinden deze cadeau’s leuk.

Vaderdagscadeau

Sommige oudere mannen vinden het leuk om sterke drank of sigaren als cadeau te ontvangen. Maar niet iedereen vindt het leuk om dit soort artikelen als cadeau te geven. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan gebak. Andere leuke cadeautjes voor vaderdag zijn een stropdas of sokken. Je kan ook iets kopen wat te maken heeft met de hobby van je vader of schoonvader.

Cadeau voor een man met Kerst en Sinterklaas

Veel mensen vinden het leuk om verschillende kleinere cadeautjes te geven tijdens deze feestdagen. Meestal zijn er in deze periode allerlei artikelen te koop speciaal voor deze eindejaarsfeesten.

Voorbeelden van goedkope cadeau’s voor mannen

Als je niet veel geld kan besteden aan een cadeau of als het om een geschenk voor een kennis gaat zijn er een aantal artikelen die de meeste mannen wel leuk zullen vinden. Enkele voorbeelden zijn: een sjaal, leren handschoenen, een mooie pen, dasspelden, een stropdas of sokken. Als je het leuk vindt en handig genoeg bent kan je ook zelf iets maken om als cadeau te geven.

Voorbeelden van duurdere cadeau’s voor mannen

De mannen in je leven voor wie je een speciale plek in je hart hebt zullen natuurlijk een duurdere cadeau krijgen dan een kennis of een verre oom. Enkele voorbeelden zijn: een camera, laptop, computer of het laatste model mobiele telefoon. Verder kan je ook denken aan een nieuwe fiets of zelfs een auto. Ook hier kan je dingen bedenken die de man bij zijn hobby kan gebruiken.

Aanbeveling

Een cadeau voor hem kiezen hoeft dus niet zo moeilijk te zijn. Toch is het altijd handig om de bon te bewaren wanneer je een cadeau koopt. Indien de ontvanger het toch niet leuk vindt, kan je het dan ruilen.
© 2013 - 2024 Hyperinfoteur, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Huwelijkscadeau: wat cadeau te geven aan het bruidspaar?Een cadeau bedenken is niet het gemakkelijkste wat er is en zeker niet voor een cadeau dat bestemd is voor een bruidspaa…
Cadeautips voor ValentijnsdagCadeautips voor ValentijnsdagValentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar. Welke cadeau moet je een geliefde geven? Je wilt natuurlijk een on…
Sinterklaas spelSinterklaas spelEen leuk en gezellig spel om met de hele familie te spelen op sinterklaasavond. Het kan natuurlijk ook als kerstspell ge…
Cadeautips man: Een cadeau voor hemCadeautips man: Een cadeau voor hemJe vriend, man, vader, opa, broer(tje) of een andere man die je kent is jarig en je weet niet wat je voor hem moet kopen…

Hoe monogaam zijn mensen?Hoe monogaam zijn mensen?Het percentage mensen die een gouden of zilveren huwelijksfeest kunnen vieren is de laatste decennia fors afgenomen. Een…
Alternatieven voor een monogame relatieAlternatieven voor een monogame relatieVeertien februari is Sint-Valentijn, de dag der geliefden. Op deze dag uiten koppeltjes hun liefde voor elkaar op versch…
Hyperinfoteur (64 artikelen)
Gepubliceerd: 14-02-2013
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.