Online Dating Tips voor mannen die een vrouw zoeken

Online Dating Tips voor mannen die een vrouw zoeken Mannen die een vrouw zoeken via online dating raken nogal eens ontmoedigd. Voordat je jouw dating profiel op datingsites gaat plaatsen moet je enkele dingen weten om teleurstellingen te voorkomen. Lees hier waar je aan moet denken als je een dating profiel maakt, waarom mannen veel minder reacties krijgen bij online dating dan vrouwen en hoe je het beste kunt handelen als je een vrouw wilt zoeken op datingsites.

Heb geduld met Online Dating

Ben jij een alleenstaande man die aan online dating doet, dan heb jij zeker ook ervaring met teleurstellingen. Veel mannen die een vrouw zoeken via datingsites worden ontmoedigd doordat ze nooit een reactie krijgen op hun dating profiel of nooit antwoord krijgen op de emails die ze versturen naar vrouwen die ze zien op de datingsites.

Ik kan je zeggen dat gemiddeld genomen vrouwen veel meer reacties krijgen dan mannen. Dit komt doordat op de meeste datingsites veel meer mannen zijn ingeschreven dan vrouwen. Verder zijn mannen ook veel minder selectief dan vrouwen als het gaat om online een partner zoeken. Gemiddeld reageren mannen op het profiel van zeer veel vrouwen op datingsites. Vrouwen hebben dus veel tijd nodig om alle reacties die ze krijgen goed en aandachtig door te nemen voordat ze gaan reageren. Heb dus geduld.

Reageer selectief op Datingsites

Zorg ervoor dat je alleen reageert op vrouwen die jou oprecht interesseren, ook al is er geen enkele limiet op het aantal vrouwen waarop je kunt reageren. Het is namelijk zo dat de emails die je stuurt persoonlijk moeten zijn zodat de vrouw zeker weet dat je de tijd hebt genomen om haar profiel en haar verhaal serieus door te lezen. Om dit te bereiken is het beter om je te focussen op een kleiner aantal vrouwen. Zorg er ook voor dat jouw emails die je verstuurt een duidelijk, exclusief onderwerp hebben in de onderwerpregel. Zorg dat jouw email opvalt tussen de misschien wel 200 andere reacties.

Maak een goed Dating Profiel

Zorg dat je het beste dating profiel schrijft dat je kunt bedenken.

Denk hierbij aan de volgende punten

  • Kies een interessante gebruikersnaam.

  • Wees eerlijk. Schrijf alleen dingen over jezelf die echt waar zijn en die je echt leuk vindt. Zo blijf je eerlijk tegenover jezelf maar ook tegenover de vrouwen op de datingsite. Door eerlijk te zijn zul je teleurstellingen in de toekomst voorkomen.

  • Voeg een foto toe aan jouw profiel. Vrouwen willen graag een beeld hebben van degene op wie zij reageren. Ze willen weten dat de man op de datingsite niets verbergt. Hier kun je het eerste stukje vertrouwen al winnen. Het is een feit dat profielen op datingsites met een foto ongeveer tien keer meer reacties krijgen dan profielen zonder foto.

  • Check altijd de spelling voordat je jouw dating profiel definitief plaatst. Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw profiel op spelling te checken en als je daarna nog twijfelt, laat dan iemand anders de spelling even checken. Een profiel met spellingfouten is één van de grootste fouten die je kunt maken bij online dating. Het geeft de vrouw het idee dat je de taal niet goed beheerst of dat je te lui bent om een goed profiel te schrijven. Vrouwen waarderen het als je laat blijken dat je er moeite voor doet om haar te krijgen.
© 2008 - 2024 Wubbo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Online Dating: Tips voor een Veilige en Succesvolle ErvaringOnline Dating: Tips voor een Veilige en Succesvolle ErvaringInternet dating is erg populair. Er zijn tegenwoordig veel mensen die een partner zoeken via online dating. De perfecte…
Online dating: waarom gaat het vaak mis met internet daten?Online dating: waarom gaat het vaak mis met internet daten?Online dating kan erg succesvol zijn, maar tegelijkertijd ook heel erg frustrerend. Het is natuurlijk nooit leuk als je…
Online dating: daten via FacebookOnline dating: daten via FacebookOnline daten hoeft helemaal niet met een datingsite. Facebook kan namelijk ook een hele goede plek zijn om de liefde van…
Online dating: wanneer ga je elkaar ontmoeten?Online dating: wanneer ga je elkaar ontmoeten?Heb je iemand gevonden via een datingsite waar je wel een klik mee hebt, dan zal er wellicht een eerste date komen. Wann…

Online Dating, leer de fijne kneepjesOnline Dating, leer de fijne kneepjesEen partner zoeken via online dating gaat weer anders dan de traditionele manier van daten. Lees hier de verschillen en…
Daten met foute mannen: de vrouwenhater en het moederskindjeDaten met foute mannen: de vrouwenhater en het moederskindjeDit artikel maakt deel uit van een serie artikelen over 'daten met de verkeerde,' oftewel: foute mannen en foute vrouwen…
Wubbo (61 artikelen)
Gepubliceerd: 30-10-2008
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.