Inzichten van de Raad van Negen via channeling

'De Uitverkoren Planeet' is de titel van een wonderlijk boek. Het gaat over een groep mensen die via het medium Phyllis V. Schlemmer vragen stelt aan Tom die de spreekbuis is van de Raad van Negen. Allerlei interessante onderwerpen komen langs. Het boek is een verslag van 20 jaar communicatie op deze manier.

Het medium Phyllis V. Schlemmer

Toen Phyllis als vijfjarige bad tot God voor haar grootvader, hoort ze plotseling een stem terwijl er niemand in de kamer is. Tegelijkertijd wordt ze met blijheid en vrede vervuld. Als ze ouder wordt ontwikkelt ze diverse ongewone vermogens. Ze is 40 jaar jong wanneer ze naar believen in diepe trance kan gaan. Terwijl ze in die trance is melden zich allerlei entiteiten en alles wordt met een bandrecorder opgenomen. Op een dag meldt zich een liefdevolle en zachte stem. 'Mijn naam is Tom' zegt hij. Sinds die tijd channelt ze uitsluitend nog met hem. Vier jaar daarna, in 1974, maakt hij zich bekend als 'één van de Negen', hij is de spreekbuis van de Raad van Negen.

Mediumschap of channeling

Channeling wordt ook wel 'mediumschap' genoemd. Phyllis voelt zich prettiger bij het woord 'transmitter'. Iemand kan in lichte trance gaan of in diepe trance. Bij een lichte trance weet het medium wat hij zegt, bij een diepe trance weet hij dat niet en kan het zijn dat hij dan in een vreemde taal spreekt of met een andere stemklank. Tom zegt dat Phyllis de perfecte transmitter is omdat zij zich onvoorwaardelijk kan overgeven. Hij waarschuwt voor channeling in het algemeen omdat het vaak een methode is voor manipulatie en controle.

De Raad van Negen

De mensen die vragen stellen zijn niet de eerste de beste. Zij zijn gestudeerde mensen met titels. Natuurlijk willen ze eerst weten wie de Raad van Negen is. Zij blijkt groter te zijn dan wij mensen ons kunnen voorstellen. Zij is de bijbelse 'Elohim' (Van Genesis 1: In den beginne schiep God de hemel en de aarde. 'God' is de foutieve vertaling van Elohim, dat meervoud is van het Hebreeuwse Eloha.). Hoewel ze de Elohim zijn zijn ze toch niet de God zoals wij God voorstellen: de ongeschapen Werkelijkheid. Zij begonnen met hun arbeid op aarde 34000 jaar geleden.

Op de vraag 'wat is God' antwoordt Tom als volgt:

'Het is de ene en ondeelbaar oneindige intelligentie, gevoed door zuivere liefde. En het groeit door zuivere liefde. Het is absoluut vertrouwen en absolute liefde. Dat is God. In den beginne was de Ene, die begreep dat hij uit twaalf moest bestaan. Daarom zijn alle Twaalf in waarheid de Ene.'

De liefdesenergie van dolfijnen

Wat verder ter sprake komt is het gegeven dat er 24 leiders van grote beschavingen zijn die bijeenkomen in de Raadsvergadering. Eén van die 24 leiders is Jehova, leider van de Hoova-beschaving. Hun plan om de aarde positief te beïnvloeden is een alomvattend plan waarbij liefde de belangrijkste factor is. De ware liefde voor allen over de gehele aarde zal komen van de Hoova-beschaving. Om dit te bewerkstelligen wordt gebruik gemaakt van twee stralingen: De straling van hen die tot de Hoova-beschaving behoren en de grotere straling van de dolfijnen die hun liefdesenergie in water kunnen vrijmaken.

Betrouwbare mediums in het verleden

Volgens Tom zijn betrouwbare mediums uit het verleden: Jezus van Nazareth, Socrates, Nostradamus die gecodeerde boodschappen doorgaf, de Boeddha, Elia, Jozef die in Egypte was, Leonardo da Vinci en er zijn er meer geweest. Zij hadden volmaakte communicatie, helaas is alles door vertalingen verduisterd geworden.

Atlantis en Lemurië

Een vraag over Atlantis brengt een overvloed aan gegevens. Atlantis was een continent tussen Griekenland en de VS. De Atlantis-beschaving is 32000 jaar v. Chr. begonnen en 9000 jaar v. Chr. ondergegaan. De bewoners waren Alteanen van de Altima-beschaving. Later is dit verbasterd tot Atlantiërs. In die tijd bestond er ook een soortgelijk continent in de Grote Oceaan, Lemurië (of Mu) geheten. De Filippijnen en de Polynesiërs zijn afstammelingen van de Mu.

De Grote Piramide van Cheops

Omtrent de Piramide van Cheops in Egypte wordt het volgende verteld: De bouw ervan was een samenwerkingsproject van vier beschavingen: Hoova, Asjan, Altea en Myrex. Alles bij elkaar heeft de bouw 6000 jaar geduurd. Eens bevatte de Piramide kristal-elementen die energie naar buiten uitstraalde. Onwetende mensen hebben die in de loop van de tijd weggehaald. Ook Stonehenge is door deze vier beschavingen opgezet.

Jezus van Nazareth reisde de wereld rond

Tom weet veel over Jezus. De 14-jarige Jezus van Nazareth reisde naar het Himalaya-gebergte om kennis te verzamelen. In Egypte leerde hij over de krachten van de piramiden. Hij was ook lange tijd bij de Essenen. In feite is hij de hele wereld rond geweest omdat zijn bijzondere energie alles moest aanraken en vervullen. Jezus was de leider van de Hoova-beschaving en was dezelfde als Jehova. Hij was de eerste die op dezelfde manier werd teruggevoerd naar de Hoova-beschaving als hij was gekomen, dat wil zeggen met zijn lichaam intact. Het was een geval van bilocatie. (= gelijktijdige aanwezigheid van een lichaam op twee plaatsen)

Openbaring van Johannes

Over de Openbaring van Johannes, het laatste bijbelboek: het origineel van de Openbaring van Johannes is in het Aramees geschreven. Vertalingen ervan zijn niet correct. Het origineel zal te zijner tijd geopenbaard worden, het ligt ergens in Jeruzalem. Er bevindt zich ook een exemplaar in het Vaticaan.

Lees verder

© 2013 - 2024 Yosha, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De zeven klassieke wereldwonderen: Piramide van CheopsIn de tijd van de oude Grieken was er een aantal bouwwerken op de wereld waar mensen respect voor hadden. Het waren bouw…
Wat is het verschil tussen een ster en een planeet?Wat is het verschil tussen een ster en een planeet?De zon, sterren en planeten zorgen soms voor verwarring. Is de zon een ster of een planeet? Wat is het verschil tussen e…
Venus, planeet in ons zonnestelselVenus, planeet in ons zonnestelselVenus is een planeet dat behoorlijk dicht bij de zon staat. Hij is namelijk de tweede planeet vanaf de zon. Hierdoor is…
Pluto is geen planeet!Pluto is geen planeet!Sinds jaar en dag staat Pluto bekend als de 9e planeet van ons zonnestelsel. Toch zijn er altijd vraagtekens blijven bes…
Het boeddhisme in een notendopHet boeddhisme in een notendopBoeddhisme, een levenswijze uit het oosten. Velen kennen het, maar alleen oppervlakkig: mannen in een gewaad en ze zijn…
Bronnen en referenties
  • De uitverkoren planeet - Phyllis V. Schlemmer
Yosha (25 artikelen)
Laatste update: 11-07-2013
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Religie
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.