Wat zijn echte afknappers voor vrouwen?

Wat zijn echte afknappers voor vrouwen? Een meisje versieren is bijna net zo avontuurlijk als een schat zoeken, waarbij allerlei onverwachte boobytraps omheen liggen. Wat zijn nu de belangrijkste dingen, waar vrouwen op letten bij mannen? Hoe voorkom je dat je date of gesprek met die leuke vrouw niet in de afvalbak belandt? Wat zijn de belangrijkste afknappers voor vrouwen als het gaat om mannen?

Praatjesmaker

Vrouwen houden veelal niet zo van praatjesmakers. Een vlotte babbel kan best natuurlijk, maar er moet niet teveel opschepperij bij komen kijken. Het is daarentegen wel goed om een beetje mysterieus over te komen, zonder al te veel een eng mannetje te worden natuurlijk. Dan zie je een vrouw al gauw smelten.

Jaloezie

Veelal zien mensen jaloezie als iets moois en natuurlijks. Je wilt je geliefde niet kwijt raken, dus je bent bang dat ze vreemd kan gaan. Hoewel het niet gek is om een beetje oplettend te zijn omdat één op de vier mensen vreemd gaan, is het toch beter om vertrouwen te tonen. Wellicht dat jij nu net dat hele trouwe meisje aan de haak hebt geslagen. En zo niet? Dan is er nog genoeg vissen in de vijver, toch? Dus geen zorgen maken hierover.

Een relatie met je telefoon hebben

Wat is nu belangrijker? Je telefoon? Of die mooie vrouw, waar je mee staat te praten? Als je continu je vrienden aan het checken bent op Facebook of twitter, heb je geen aandacht voor diegene waar je mee staat te praten en dat wordt opgemerkt. Dus snel hiermee stoppen, want het is niet alleen asociaal, onbeleefd en onnodig, maar ook nog eens een enorme afknapper.

Niet jezelf zijn

Doet niet zo stoer als je dat toch niet bent. Wees jezelf, maar blijf wel een beetje mannelijk. Vrouwen willen een echte man.

Een echte man:

 • Gedraagt zich netjes en is dus geen lompe boer
 • Krijgt veel respect van iedereen om zich heen
 • Ziet er betrouwbaar uit
 • Ziet er verzorgt uit
 • Ziet er intelligent uit
 • Roddelt niet
 • Maakt geen foute grappen
 • Is altijd vriendelijk
 • Toont gemeende interesses
 • Wordt nooit agressief
 • Komt nooit te laat
 • Kleed zich goed
 • Blijft altijd bescheiden

Slechte timing

Als een man met een vrouw staat te praten en ineens snel een kauwgom in zijn mond doet gaat het al behoorlijk fout. Een vrouw kan dan denken dat je zo overduidelijk wilt gaan zoenen, dat ze zoiets heeft van ‘laat maar zitten’. Dus slechte timing kan je al meteen een zoen kosten. Zorg dat je altijd goed voorbereid bent op een gesprek met een vrouw. Poets je tanden of doe dat stukje kauwgom al van te voren in. Een kauwgom aanbieden aan de vrouw? Niet doen, dat is vrij vertaalbaar naar: hier, een kauwgompje, je stinkt!

Een smerige omgeving

Een rommelige slaapkamers en vieze lakens, even serieus nu! Dat kan natuurlijk niet. Zorg ervoor dat je laat zien dat hygiëne belangrijk voor je zijn. Als je op die manier in je slaapkamer weet te verpesten, dan had je net zo goed meteen vanaf het begin al tietenmoppen kunnen gaan vertellen. Dan was de afwijzing minder hard aangekomen.

Een egoïst in bed

Seks is iets wat je met z’n tweeën ervaart en waar je samen van moet gaan genieten. Er zijn zat momenten dat vrouwen denken: is dat nu alles? Vrouwen willen ook graag verwend worden door die mooie aantrekkelijke man, dus ga niet meteen op je rug liggen. En ga dan vervolgens niet verbaast lopen doen als een vrouw aangeeft dat zij er niet van genoten heeft. Als je alleen maar neemt en niet geeft, dan hoef je niet te verwachten dat de telefoon de volgende dag roodgloeiend staat.

Vergeten een stijl te hebben

Je ziet vaak mannen met net even de verkeerde sokken of een pet, waarvan een vrouw al gauw al snel vreemde dingen van gaat denken. Een man met bijvoorbeeld bergschoenen aan is ook al snel een afknapper voor vrouwen. Uit recent onderzoek is gebleken dat er in Nederland helemaal geen bergen zijn, waardoor de echte noodzakelijkheid van de kisten toch niet veel voorstellen. Hoe je eigen stijl aan, maar let wel een beetje op.

Doe niet alsof je rijk bent

Macht en geld zijn wel altijd bij een hoop mooie vrouwen belangrijk. Je ziet genoeg lelijke oude (rijke) mannen met een mooie vrouw lopen. Aan hun karakter hebben ze het vaak niet te danken. Gelukkig zijn de meeste vrouwen in jouw buurt echt niet geïnteresseerd in je geld, maar is dit juist een afknapper. Ga niet opscheppen over geld als je hiervan veel hebt en al helemaal niet als je het niet hebt.

Niet genieten van het leven

Zorg ervoor dat je een levensgenieter bent. Dat is leuk voor jezelf, maar zo kom je ook veel zelfverzekerder over naar de vrouwen. Wordt niet een suffe gast die niets te vertellen heeft, omdat hij vastzit is zijn saaie leventje. Leef je leven en je komt vanzelf een andere levensgenieter in de vrouwelijke vorm.

Lees verder

© 2012 - 2024 Mayorfrits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Houd seks spannend, voorkom afknappers in bed!Houd seks spannend, voorkom afknappers in bed!In het begin van een relatie is alles tot in de puntjes verzorgd. Keurig geschoren, schone sokken, mooi ondergoed en keu…
Jaloezie in een relatieJaloezie in een relatieJaloezie is een normale menselijke emotie. Maar we hebben altijd geleerd dat jaloezie vooral een negatieve emotie is. De…
Online Dating, leer de fijne kneepjesOnline Dating, leer de fijne kneepjesEen partner zoeken via online dating gaat weer anders dan de traditionele manier van daten. Lees hier de verschillen en…
Jaloezie en ontrouwwaanJaloezie en ontrouwwaanJaloezie treedt voornamelijk op in relaties of bij bezittingen. Jaloezie kan ernstige vormen aannemen en overgaan in zie…

Hoe weet je of een man in je is geïnteresseerd?Hoe weet je of een man in je is geïnteresseerd?Een aantrekkelijke man valt je op in de kroeg, terwijl je aan het stappen bent met een goede vriendin. Je denkt dat je d…
Online dating: tips voor een eerste dateOnline dating: tips voor een eerste dateHeb je iemand ontmoet via een datingsite en komt er een eerste date? Dan kun je wel tips voor een eerste date gebruiken.…
Bronnen en referenties
 • www.vrouwenonline.nl
 • www.edarling.nl
 • www.ze.nl
Mayorfrits (220 artikelen)
Gepubliceerd: 16-04-2012
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.