Mensenlinq, overlijdensberichten en meer

Bij Mensenlinq kunt u zoeken naar overlijdensberichten die gestaan hebben in vele kranten en/of bladen. Bij deze overlijdensberichten kunnen condoleance bericht achtergelaten worden in het condoleance register. Daarnaast kunnen nabestaanden een levensverhaal plaatsen over hun overleden dierbare. Mensenlinq toont ook nieuwsberichten van bekende overledenen uit de regio. Met de Opzegdienst van Mensenlinq kunnen alle instanties snel ingelicht worden over het overlijden van uw dierbare.

Mensenlinq overlijdensberichten

Mensenlinq toont de overlijdensberichten die hebben gestaan in alle dag-, week- of huis-aan-huis bladen van de uitgevers Wegener en/of NDC/VBK of Limburgs Dagblad / Dagblad de Limburger. Het is mogelijk om bij het plaatsen van een overlijdensbericht aan te geven dat dit bericht niet online geplaatst mag worden, deze worden dan ook niet getoont.
Bezoekers van Mensenlinq hebben de mogelijkheid te zoeken naar overlijdensberichten. Zij kunnen gericht zoeken naar een overlijdensbericht op naam, plaats, datum en krant.

Condoleance bericht op Mensenlinq

Bij elk overlijdensbericht is een condoleance register beschikbaar. Het is mogelijk als bezoeker van Mensenlinq.nl een condoleance bericht achter te laten in dit condoleance register. Wel wordt elk condoleance bericht getoetst door Mensenlinq. Beledigende teksten worden niet geplaatst. Ze willen namelijk graag dat de nabestaanden steun en troost kunnen halen uit deze berichten.

Levensverhaal op Mensenlinq

Voor nabestaanden van een overledenen is het mogelijk een levensverhaal te plaatsen op de site. Bij elk overlijdensbericht zit deze mogelijkheid. Elk levensverhaal wordt vooraf getoetst aan de normen en waarden van Mensenlinq.

Bekende overledenen

Actuele nieuwsberichten over bekende overledenen worden ook getoond op Mensenlinq.nl. Hier kan men zoeken naar nieuwsberichten per regio / krant. Ook hier kan de bezoeker het condoleanceregister tekenen door een condoleance bericht achter te laten.

Opzegdienst van Mensenlinq

Als een dierbare is overleden moet er altijd veel geregeld worden. Zo moeten alle bedrijven en instanties waar de overledenen mee te maken had ingelicht worden over dit overlijden. Hierbij kan Mensenlinq u helpen. Mensenlinq biedt de service Opzegdienst aan. Met deze dienst zorgen ze ervoor dat het overlijden van uw dierbaare in één keer wordt opgezet bij alle instanties. Denk hierbij aan verzekeraars, energiebedrijven, banken, telefoondiensten, abonnementen op kranten en tijdschriften enz. Daarnaast zorgen ze met deze opzegdienst er ook voor dat alle automatische incasso’s worden stopgezet en restituties worden aangevraagd van reeds betaalde abonnementen. Ook een wijziging tenaamstelling in verband met overlijden kan worden doorgeven. Hiermee zeggen ze de gemiddelde verwerkingstijd vaak te verkorten van bijna 4 maanden naar ongeveer 1 maand. De kosten voor de Opzegdienst van Mensenlinq zijn momenteel € 39. De opzegdienst loopt 6 maanden door, dus in deze tijd kunt u altijd nog bedrijven of instanties die moeten worden ingelicht opgeven.
© 2011 - 2024 Vissies, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Je Facebookprofiel na overlijdenJe Facebookprofiel na overlijdenDe dood van dierbaren krijgt in het digitale tijdperk een heel andere dimensie: nabestaanden moeten zich ook bekommeren…
Een speech schrijven voor een begrafenis of crematieEen speech schrijven voor een begrafenis of crematieNadat iemand is overleden, moet er een begrafenis of crematie worden geregeld. Vaak wordt er tijdens deze plechtigheid d…
Condoleance: teksten en gedichtenCondoleance: teksten en gedichtenEen condoleancekaart of rouwkaart schrijven is niet altijd even makkelijk: hoe laat je de nabestaanden weten hoezeer je…
Een begrafenis in SpanjeIn Spanje begraven worden? Sommige gepensioneerden geven er de voorkeur aan om zich te laten begraven in het land waar z…

"Iedere gek heeft z'n gebrek" geldt ook voor jou en mijmijn kijk op"Iedere gek heeft z'n gebrek" geldt ook voor jou en mij"Iedere gek heeft z'n gebrek" en "Niemand is volmaakt" zijn spreuken die betekenen dat aan iedereen wel iets mankeert, e…
Cadeautips: actie & avontuurBent u op zoek naar een origineel cadeau? Wilt u iemand verrassen en een leuke ervaring cadeau doen? Dat kan! Tegenwoord…
Bronnen en referenties
  • Mensenlinq.nl wegenernieuwsmedia.nl
Vissies (41 artikelen)
Gepubliceerd: 13-02-2011
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Sociaal
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.