Mijn droom voor ons land - Het boek

Mijn droom voor ons land - Het boek Het werd Nederlanders voorafgaand aan de troonswisseling van koningin Beatrix naar koning Willem-Alexander beloofd door het Nationaal Comité Inhuldiging. Begin september 2013 loste het comité zijn belofte in: alle Nederlandse huishoudens kregen het boek Mijn droom voor ons land. Het vierkante blauwe boekje staat vol met dromen van Nederlanders en vormen inspiraties voor koning Willem-Alexander. Er was ook nog een Droomreis naar Curaçao te winnen.
Foto Roy Beusker / Bron: Nationaal Comité InhuldigingFoto Roy Beusker / Bron: Nationaal Comité Inhuldiging

Droom voor het boek voor de koning

Meer dan 6.500 Nederlanders en inwoners van het Caribisch gebied stuurden na de oproep van het Nationaal Comité Inhuldiging een droom in. Rondom de inhuldiging van de Koning kwamen er duizenden dromen binnen. Een jury van 16 bekende Nederlanders koos uit al die inzendingen een selectie van 300 inspirerende, verrassende en begrijpelijke dromen, die werden gebundeld in het boek Mijn droom voor ons land, inspiratie voor de Koning. Een van de doelen van het boek is om de nieuwe Koning te inspireren.

Waardebon

Eind augustus 2013 krijgen alle huishoudens van Nederland en het Caribisch gebied een waardebon in de brievenbus die recht geeft op een gratis exemplaar. Op 5 september 2013 wordt het Droomboek officieel aan Koning Willem-Alexander aangeboden. Daarna, die dag vanaf 18.00 uur, is de bon in te wisselen bij de plaatselijke boekhandel tegen een exemplaar. De bon geeft recht op één boek per huishouden. Op de website mijndroomvooronsland.nl was een kaart te vinden om een boekhandel of een supermarkt in de buurt op te zoeken waar de bon ingewisseld kon worden. Je kon je postcode intikken en dan toonde de kaart met het oranje-strik-symbool de boekhandels aan.

De waardebon was tot 1 oktober 2013 in te leveren. De boekhandels waar je de bon in kon leveren voor een boek, waren verzameld op een website.

De website bestaat sinds het voorjaar van 2014 niet meer. Het boek is niet meer te koop maar wel te leen in de bibliotheek.

Bron: Mijn droom voor ons landBron: Mijn droom voor ons land

E-book Mijn droom voor ons land

Het boek was ook digitaal te lezen. Het was gratis op te halen op mijndroomvooronsland.nl. De digitale versie was vanaf 5 september 2013 vanaf 16.00 uur te downloaden. Nu die website niet meer bestaat is het boek niet meer te downloaden en een collectorsitem geworden.

Droomcode en Droomreis

Op de boekenlegger die je ontving bij het Droomboek stond een Droomcode, waar een Droomreis mee te winnen was. De Droomcode kon je op de website invullen. Er waren vijf Droomreizen met het hele gezin naar Curaçao te winnen. Woonde de winnaar juist in het Caribisch deel van het Koninkrijk, dan ging Droomreis voor dat hele gezin naar Nederland. Deelnemen kon tot 1 december 2013.

Paleis Het Loo

Op Paleis Het Loo in Apeldoorn was een buitententoonstelling ingericht over een aantal dromen die zijn ingeleverd. De titel van de tentoonstelling was: Dromen op Paleis Het Loo, wandel door de dromen voor de Koning. De tentoonstelling was vanaf 6 september 2013 tot eind oktober 2013 te bezichtigen op de Stallenlaan van paleis Het Loo.

Meer dan een miljoen

Begin december maakte het Nationaal Comité Inhuldiging bekend dat ruim 1,45 miljoen mensen het Droomboek in huis heeft gehaald. Het comité had aanvankelijk een miljoen exemplaren laten drukken en het daarna bijbesteld. Het boek wordt niet meer bijgedrukt.

Droomreis-winnaars

Het Nationaal Comité Inhuldiging is een jaar na de inhuldiging, per 1 maart 2014, ontheven uit haar functie; de website over het dromenboek, de website waar de prijswinnaars bekend werden gemaakt, bestaat niet meer. Er waren vijf Droomreis-winnaars:
 • L. Beekmans uit Goirle
 • J. Collast uit Diemen
 • S. Kleijnenburg uit De Meern
 • A. de Smit uit Hoogland
 • G. Flobbe uit Steenwijk

Lees verder

© 2013 - 2020 Piejet, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
De allereerste Koningsspelen en het vervolgDe allereerste Koningsspelen en het vervolgVrijdag 26 april 2013 is de eerste dag van de Koningsspelen. Het Nationaal Comité Inhuldiging zwengelt de sportieve dag…
Koningslied bij de inhuldiging van Willem-AlexanderKoningslied bij de inhuldiging van Willem-AlexanderHet Koningslied dat ter ere van de inhuldiging van Willem-Alexander als koning van Nederland werd gemaakt en werd gezong…
Lucide dromen: droom waarin je bewust bent dat je droomtEen Lucide droom is een droom waarin je bewust bent dat je droomt en waarin je de gang van zaken kunt beïnvloeden. Het s…
Koning – Koningslied voor Willem-Alexander en MàximaKoning – Koningslied voor Willem-Alexander en MàximaAlle Nederlanders mochten meeschrijven aan het Koningslied dat op de dag van inhuldiging van Koning Willem-Alexander ove…

Gouden hospiteertips!Je begint aan je studie in een andere stad. Veel studenten moeten ver reizen waardoor ze noodgedwongen zijn om op kamers…
Komt er oorlog in Nederland?Komt er oorlog in Nederland?De vraag die velen zich stellen: komt er oorlog in Nederland? Om te weten te komen of er ooit nog oorlog in Nederland ko…
Bronnen en referenties
 • Inleidingsfoto: Nationaal Comité Inhuldiging
 • Ww.mijndroomvooronsland.nl
 • Waardebon Mijn droom voor ons land
 • Leeuwarder Courant
 • http://ebooks-downloaden.nl/mijn-droom-voor-ons-land geraadpleegd op 7 juli 2015
 • Afbeelding bron 1: Nationaal Comité Inhuldiging
 • Afbeelding bron 2: Mijn droom voor ons land

Reageer op het artikel "Mijn droom voor ons land - Het boek"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Reacties

M. P. van den Bout, 09-09-2017 11:04 #57
In 2013 kregen wij de bon voor het ophalen van het boek "mijn droom voor het land". Bij meerdere boekhandels in de omgeving waar het boek verkrijgbaar zou zijn, is gepoogd het boek af te halen. Eerste reacties: niet meer voorradig, wacht op herdruk.
Na herdruk, opnieuw: niet meer in voorraad bij alle bezochte winkels. De bon belandde in de kast en kwam deze week weer te voorschijn. Opnieuw kwam de gedachte op: was dit een boek voor de GEHELE bevolking? Reactie infoteur, 12-09-2017
Tja, dat is wel pech hebben. Het was inderdaad voor iedereen bedoeld.
Tip: kijk op boekenmarkten naar een tweedehands exemplaar.

Hoop dat het lukt.

Groet,
Sjaan

Ludi Letens, 06-05-2015 16:39 #56
Kan het boek "Mijn droom voor ons land" nog worden gedownload? Zo ja, waar?

Bij voorbaat dank, Reactie infoteur, 12-05-2015
Dag Ludi Letens,
Ik ben er nog niet achter. De bewuste website is er niet meer. Ik heb de vraag uitgezet bij de Rijksvoorlichtingsdienst. Als ik antwoord krijg kom ik erop terug.

Groet,
Sjaan

Lenie Wessels, 07-04-2014 12:13 #55
Ook ik kan nergens iets vinden over de uitslag van de droomreis, erg vreemd. Reactie infoteur, 07-04-2014
Dag Lenie, Ik ben er al even achteraan geweest, heb zelfs de RVD benaderd (omdat de website van het dromenboek niet meer bestaat) maar ik heb nog geen antwoord. Ik ga er nog verder achteraan. Het is een beetje gek dat dit zo onbekend is gebleven en zo moeilijk te achterhalen is.

Sjaan

P. Hensen, 03-04-2014 12:55 #54
Wat is er gebeurd met die beloofde te verloten droomreizen naar Curacao? Er is nergens een uitslag te vinden, geen prijswinnaars en de site mijndroomvooronsland.nl bestaat niet meer, je komt dan meteen op de koninklijk huis website terecht, en daar is ook helemaal niets te vinden over prijswinnaars. Ook op de site van die postcode loterij, die uiterst dubieuze club die de prijzen zou hebben aangeboden is hierover helemaal niets te vinden.

Dit ruikt helemaal niet o.k. Reactie infoteur, 03-04-2014
Dag P. Hensen, Goede vraag. Ik ga proberen een antwoord te vinden.
Dat zet ik dan in het artikel.

Sjaan

Hendriks Sonja Jm, 31-12-2013 13:17 #53
Door omstandigheden kon ik het boek niet afhalen.
Toen ik het wel kon afhalen was het er niet en kreeg ik een tegoedbon.
Nu is deze verlopen. Het boek wat voor iedere inwoner bestemd was zal ik dus niet ontvangen.
Jammer, zo dikwijls krijg je niet iets. Reactie infoteur, 01-01-2014
Dag Hendriks Sonja Jm,
Ja, dat is wel heel erg jammer. Misschien had u even iemand moeten vragen om het voor u op te halen. Het lijkt me dat de organisatie hier niets te verwijten valt.
Misschien lukt het om het boek via het tweedehands circuit te bemachtigen.
Succes,
Sjaan

Mieke Tak, 19-12-2013 13:07 #52
Eindelijk het boek Mijn droom voor ons land ontvangen. Helaas droomcode verlopen. Reactie infoteur, 19-12-2013
Toch blij met het boek, hoop ik.
Veel plezier ermee.
Sjaan

Levin, 31-10-2013 12:47 #51
Kan ik dit boek te krijgen?
Aangezien heb ik geen een coupon over het boek "Mijn droom voor ons land" ontvangen.
Ik kan het niet vinden op de site, hoe kan ik dit oplossen? Reactie infoteur, 31-10-2013
Beste Levin, Ga naar de website die in het artikel wordt genoemd en stel daar uw vraag.Misschien lukt het nog.
Succes,
Sjaan fan Ameland

A. Ritspurgh, 16-10-2013 14:14 #50
Ik heb ook geen bon ontvangen… Hoe verwijder je je uitzending op de site. Ik zie dat je naar mijn deelname moet gaan, maar waar staat dat 'mijn deelname'? Wie weet dat? Reactie infoteur, 16-10-2013
Dag A. Ritspurgh,
Wat het niet ontvangen van de bon betreft, daarvoor kunt u terecht op de website die in het artikel wordt genoemd. Het tweede deel van uw vraag begrijp ik niet. Welke uitzending bedoelt u?

Met groet,
Sjaan

Piet Witlox, 07-10-2013 09:26 #49
Waar op de website: www.mijndroomvooronsland.nl, kan ik mijn droomcode invullen? Reactie infoteur, 07-10-2013
Dag Piet,
Lees het artikel over Mijn droom voor ons land nog eens door, daar staat het in.
Hoop dat het lukt.
Succes,
Sjaan

Heijnen, 23-09-2013 14:18 #48
Mooie geste met dat boek. ben al vier maal met mijn bon langs geweest bij de Bruna in Echt. Daar is het nooit voorradig. Het had beter huis aan huis bezorgd kunnen worden of zijn wij loopjongens? Dit noem ik geen kado meer. Ik had het graag gehad maar ik ga geen vijfde keer weer 30 minuten lopen en het dan weer niet krijgen. Heel hartelijk dank voor dit gratis kado dat we toch niet kunnen krijgen. Fam. Heijnen. Reactie infoteur, 23-09-2013
Dag Fam Heijnen, u hoeft mij niet te bedanken en u hoeft ook niet tegen mij te mopperen. Met het uitdelen van het boek heb ik niets van doen. Ik schreef er alleen een artikel over. Voor het overige: misschien kunt u bedenken wat een mega operatie het is om alle boeken bij de Nederlandse huishoudens te krijgen. Kan uw Bruna u niet vertellen wanneer het boek er weer voor u ligt?
Succes
Sjaan

J. J. de Bert, 17-09-2013 10:58 #47
Het unieke van de mens is, dat elk mens uniek is! dat bewijst dit droomboek. Reactie infoteur, 17-09-2013
J.J. de Bert,
Zo is dat.

Groet
Sjaan

Wilma, 14-09-2013 21:43 #46
Heb overal gekeken maar kan nergens vinden waar die code geplaatst kan worden.
kan iemand me op weg helpen want ook op de site van het nationaal comite kan ik niks vinden. Reactie infoteur, 15-09-2013
Beste Wilma, Kijk even rustig en goed op de website die genoemd is in het artikel. Klik op Lees meer bij Mijn Droomboek en dan ziet u het.
Succes,
Sjaan

Fam Douwsma, 13-09-2013 12:39 #45
Helaas kan ik ook niet vinden waar je de droomcode kan activeren. Zou iemand dat mij kunnen vertellen? Alvast bedankt, Petra Reactie infoteur, 13-09-2013
Dag Fam Douwsma, Kijk even rustig en goed op de website die genoemd is in het artikel. Klik op Lees meer bij Mijn Droomboek en dan ziet u het.
Succes,
Sjaan

Gh Vandijken, 13-09-2013 12:12 #44
Ben het met Inge eens. Reactie infoteur, 13-09-2013
Beste Gh Vandijken, Ik ben het niet met jullie eens.
Kijk even rustig en goed op de website die genoemd is in het artikel. Klik op Lees meer bij Mijn Droomboek en dan ziet u het.
Succes,
Sjaan

Inge, 13-09-2013 02:51 #43
Ik zie niet waar ik het droomcode moet activeren.
Inge Reactie infoteur, 13-09-2013
Beste Inge, Kijk even rustig en goed op de website die genoemd is in het artikel. Klik op Lees meer bij Mijn Droomboek en dan ziet u het.
Succes,
Sjaan

J. de Jong, 12-09-2013 16:08 #42
Heb geen bon ontvangen wil graag het boek. hoe kom ik aan een bon? Reactie infoteur, 12-09-2013
Beste J. de Jong,
In het artikel staat de website waar u de bon kunt aanvragen.
Succes,
Sjaan

J. Wijnen -Van Alphen, 12-09-2013 13:57 #41
Helaas mijn bon kwijt geraakt. Volgens mijn boekhandel moet ik op www.

kijken.Jacqueline Wijnen. Boekhandel Roosendaal Passage.

Graag zou ik een exemplaar willen hebben.

Ik heb zoveel foto's van de koninklijke familie. En nu deze pech. Bedankt… Reactie infoteur, 12-09-2013
Dag Jacquenine Wijnen, Kijk op de website die in het rtikelstaat genoemd en vraag daar uw bon aan.
Succes,
Sjaan

Jan Dorr, 11-09-2013 14:37 #40
Geachte Heer-Mevrouw,
Mijn boekhandel vertelde me dat er geen boeken meer te krijgen zijn. Ik heb een bon, kan geen boek meer krijgen. Leuk cadeau! Reactie infoteur, 11-09-2013
Kalm, kalm, meneer, mevrouw. Meld u op de website die genoemd staat in het artikel, hou uw bon bij de hand en alles zal vast goed komen.
Succes
Sjaan

H. A. Luster, 09-09-2013 15:49 #39
Ik heb wel netjes een brief gehad van het nationaal comite inhuldeging, maar helaas geen waardebon, hoe kan ik als nog een waardebon verkrijgen? Reactie infoteur, 09-09-2013
Tja, H.A. Luster, Daar kan ik u niet bij helpen. Ik schreef alleen maar een artikel over het boek. Wend u tot de organisatie via de website die in het artikel genoemd staat.
Succes,
Sjaan

C. van der Klift-Van Tuil, 09-09-2013 14:39 #38
Ik heb geen waardebon ontvangen. Ben pas verhuisd naar een nieuwbouwproject en heb mijn gegevens goed op de aanvraaagbon ingevuld maar het wordt niet geaccepteerd. Hoe kan dit? Reactie infoteur, 09-09-2013
Dag C. van der Klift-van Tuil. Ik heb geen idee hoe dat kan. Stuur die vraag naar het nationaal Comité via de website die in het artikel staat genoemd.
Succes,
Sjaan

Tf Yohannes, 09-09-2013 10:11 #37
Ik ben nieuwsgierig, ik zo graag dat boek lezen de dromen van ons land
mijn pos code is 5025ZB Tilburg waar kan ik het boek ophalen?. Reactie infoteur, 09-09-2013
Beste Tf Yohannes, Kijk even op de website waarvan het adres genoemd wordt in het artikel.
Succes,
Sjaan

I. J. Kole, 09-09-2013 09:30 #36
Ik heb geen bon ontvangen voor het droomboek. Hoe kan ik er dan aan komen? Reactie infoteur, 09-09-2013
Dag I.J.Kole, U kunt naar de website van Mijndroom gaan en daar uw opmerking maken.
Dit is de link: http://www.mijndroomvooronsland.nl/nl-NL/droomboek
Succes
Sjaan

N. van Doorn, 09-09-2013 09:05 #35
Waar kan ik het boek ophalen de postcode is 2851TD, vast hartelijk dank. Reactie infoteur, 09-09-2013
Dag N. van Doorn,
Kijk op de website, het adres is genoemd in het artikel, en zoek uw boekhandel.
Succes,
Sjaan

Jc Korver, 08-09-2013 19:29 #34
Wij hebben geen bon ontvangen, maar willen graag het gratis boek.
mijndroomvooronsvaderland.
wat kan ik verder doen? Reactie infoteur, 09-09-2013
Beste Jc Korver, Natuurlijk wilt u een gratis boek. Het is ook nog eens een leuk gratis boek. Ga naar de website, de naam is genoemd in het artikel, en stel daar uw vraag. Er is een speciale pagina voor.
Succes,
Sjaan

Anne Moonen, 08-09-2013 14:34 #33
Geachte heer/mevr,

Heb geen post gekregen om dit boek op te halen in een van de winkels. Hoe kan ik toch aan dat boek boek zonder bon?

Wacht u antwoord af,

Met vriendelijke groet,

A. Moonen Reactie infoteur, 09-09-2013
Dag A.Moonen,
In het artikel staat een link naar de website waar u die vraag kunt stellen.
Succes,
Sjaan

B. Neutkens-Hiemstra, 06-09-2013 14:55 #32
Omdat wij inwonend zijn, dus geen officiële inschrijving bij het kadaster, hebben wij geen voucher gekregen om het boek op te halen. Wat moeten wij doen? Reactie infoteur, 06-09-2013
Dag B.Neutkens-Hiemstra,
Neem contact op met de organisatie via de website die in het artikel staat genoemd.
Suces,
Sjaan

Mirjam Spruijt, 05-09-2013 21:36 #31
Het boek lijkt ons erg leuk, het is sowieso een mooi initiatief; ons huishouden heeft geen waardebon ontvangen; hoe kan ik toch een boek ophalen? Reactie infoteur, 06-09-2013
Dag Mirjam Spruijt,
Neem contact op met de organisatie via de website die in het artikel staat genoemd.

Succes
Sjaan

A. Jansen, 05-09-2013 16:20 #30
Hoe kan ik het ebook downloaden? Ik kan nergens een downloadknop vinden. Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste A. Jansen,
Het staat op de webist, maar ikzal u even helpen.
Dit is de link: http://www.mijndroomvooronsland.nl/nl-NL/pagina/download

Groet,
Sjaan

Leenders, 05-09-2013 16:14 #29
Ik heb ook geen bon, 5709HH Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste Leenders, Elk huishouden heeft 1 bon gekregen, vorige week.
Ga anders bij de organisatie te rade.
Succes,
Sjaan

M. Veenendaal, 05-09-2013 16:10 #28
Waar kan ik het boek ophalen postcode 8022 sk? Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste M. Veenendaal,
Kijk even goed op de website.
Succes,
Sjaan

Lameris, 05-09-2013 16:00 #27
Waar kan ik in Maartensdijk (Utrecht) het boek afhalen? Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste Lameris,
Kijk even goed op de website rond, die staat aangegeven in het artikel.
Succes,
Sjaan

F. H. van der Bos, 05-09-2013 15:03 #26
Waar kan ik mijn boek ophalen postcode 2131SB Reactie infoteur, 05-09-2013
F.H. van der Bos,
Kijkt u even goed op de website die staat aangegeven in het artikel.
Succes
Sjaan

Slats Marianne, 05-09-2013 13:59 #25
Wilt u mij een bon sturen voor het boek, kan het nergens uitprinten en ik wil het graag lezen, dank u, Mevr. Slats te voorschoten. Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste M. Slats,
Dat zal niet gaan. Het is niet mijn bon. Gaat u te rade op de website die genoemd is in het artikel.
Suces,
Sjaan

A. van Ommen, 05-09-2013 13:42 #24
Waar kan ik mijn boek ophalen postcode 2935XC Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste A. van Ommen,
Daar had best een aub bij gemogen, maar buiten dat, u moet zelf even de boekhandel in de buurt opzoeken. Kijk op de webiste die in het artikel is genoemd.
Succes
Sjaan

A. Kranenburg, 05-09-2013 12:56 #23
Waar kan ik mijn boek ophalen Reactie infoteur, 05-09-2013
Alstublieft, bedoelt u, denk ik.
Maar nee, ik weet dat niet. Kijkt u even goed op de website die staat aangegeven in het artikel.
Succes
Sjaan

Ana Vieira, 05-09-2013 12:48 #22
Waar kan ik deze boek halen! Alvast bedankt Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste Ana, Dat weet ik niet, maar u kunt het vinden via de website die staat aangeven in het artikel.
Succes,
Sjaan

D. Jansen Gosselink, 05-09-2013 12:17 #21
Waar kan ik mijn boek ophalen, de website geef het niet aan, mijn postcode 6991dm Rheden.
Zie U mail tegemoet.
vr.groeten,
D.Jansen. Reactie infoteur, 05-09-2013
=Beste D. Jansen, U zult het toch echt via die website moeten vinden.
Succes,
Sjaan

Schaijk Van, 05-09-2013 12:06 #20
Waar moet ik het halen mijn postcode is
5351tb het reut 101
van schaijk Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste Van Schaijk,
Kijkt u even op de website die staat aangegeven in het artikel.
Succes
Sjaan

Francien, 05-09-2013 11:47 #19
Ik kan geen boekhandel in mijn omgeving vinden, 5391. Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste Francien,
Ik kan u daar niet bij helpen. U zult het via de website die is aangeven in het artikel moeten vinden.
Succes
Sjaan

Aad, 05-09-2013 09:55 #18
Ik kan ook mijn postcode niet ontdekken 2922AT. Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste Aad,
Ik kan u daarbij niet helpen. U zult het via de website die op de website is aaangegeven moeten doen.
Succes
Sjaan

Cobben, 05-09-2013 09:30 #17
Zal een mooi boek zijn, waar is de boekhandel voor waar ik het boek kan halen, mijn postcode is 6414 ad Heerlen
alvast bedankt. Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste Cobbben,
U kunt het vinden via de website die in het artikel staat aangegeven.
Succes
Sjaan

Lelivelt, 05-09-2013 09:22 #16
Zou het boek heel graag ontvangen maar kan hiervoor geen boekhandel vinden,
mijn postcode is 5408 PL VOLKEL

hartelijk dank hiervoor. Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste Lelivelt,
Hier kan ik u helaas niet bij helpen.
Informeer anders eens bij een erkende boekhandel in de buurt.
Succes
Sjaan

M. J. H. Dijkman, 04-09-2013 23:06 #15
Bij welke boekhandel is dit boek op te halen mijn droomvoor ons land? mijn postcode is 1183 hv. Reactie infoteur, 05-09-2013
Beste M.J.H. Dijkman,
Hier kan ik u niet bij helpen. U zult het moeten doen met de website die in het artikel is aangegeven. Succes
Sjaan

Rosemary, 04-09-2013 21:44 #14
Ook ik ben één van de velen die naarstig op zoek is naar een boekhandel in de buurt waar men het boek af kan halen, maar de afhaalpunten kloppen gewoon niet. Ik heb het op verschillende postcodes geprobeerd en ontdekte tot mijn verbazing dat er plekken op de kaart worden aangegeven waar helemaal geen boekhandel zit. Zo worden er gewoon lukraak plekken in straten aangegeven dat er een boek afgehaald kan worden waar helemaal geen winkels zijn, maar gewone woonhuizen. (Hoe kan dat?!) Daar zullen de bewoners van de betreffende woningen blij mee zijn dat er straks mensen voor de deur staan om het boek af te halen. Best wel een giller! Ik kijk vol verwachting uit naar het boek!

Vriendelijke groeten,
Rosemary Reactie infoteur, 05-09-2013
Dag Rosemary,
Ik kan u niet helpen. Bij mijn postcode klopt het helemaal.
Informeert u eens bij een erkende boekhandel in de buurt.
Succes
Sjaan

Gerrie Dejongh, 04-09-2013 12:36 #13
Hartelijk bedankt voor de bon voor het mooie boek. Ik ga er lekker van genieten.
Groeten van mevrouw dejongh Reactie infoteur, 04-09-2013
Dag mevrouw De Jongh, Fijn dat bij u de bon goed is aangekomen. Het bedankje is voor het Nationaal Comté Inhuldiging, die regelde het een en ander.
Groet,
Sjaan

J. Dols, 03-09-2013 22:16 #12
Waarom is dit onnodig moeilijk gemaakt, om de desbetreffende boekhandel op te zoeken.
Zet er gewoon bij welke boekhandels b.v. BRUNA. Reactie infoteur, 04-09-2013
Dag J. Dols, In mijnopinie is dit juist helemaal niet moeilijk gemaakt. Lang niet overal zijn Bruna's, maar wel zijn er overal boekhandels.
Groet,
Sjaan

Ritzen, 03-09-2013 20:39 #11
Waarom heb ik geen bon ontvangen van het boek mijn droom voor ons land-het boek? Reactie infoteur, 04-09-2013
Dag Ritzen, Daar heb ik geen idee van. Elk huishouden heeft een brief en bon gekregen.

Groet,
Sjaan

Mevr E. Spikker, 02-09-2013 16:16 #10
Niet in Den Haag verkrijgbaar o.a. postcode 2513? Reactie infoteur, 02-09-2013
Het zal toch zeker in Den Haag verkrijgbaar zijn. Informeer anders bij een erkende Haagse boekhandel. Die weet vast meer.
Groet,
Sjaan

A. Daalman, 02-09-2013 13:09 #9
Geen bon ontvangen, wat nu? Reactie infoteur, 02-09-2013
Dag A. Daalman,
De bon zat in een envelop die vorige week in de brievenbus is bezorgd.
Geen bon, wat nu? Tja, mail eens naar de organisatie, via het contactformulier op de website. U kunt het allicht proberen.

Met groet,
Sjaan

J. Bruins, 30-08-2013 21:09 #8
Gezien de reacties is het weer voor veel mensen te moeilijk gemaakt om de boekhandel in hun woonplaats te vinden. Ik kan de kaart van Ommen wel vinden maar NERGENS een boekhandel. U krijgt het nog druk gezien de eerste reacties.

Groet J Bruins. Reactie infoteur, 31-08-2013
Dag J. Bruins,
Het is allemaal heel aardig geregeld. Niet door mijn, overigens. Als er in Ommen geen deelnemende boekhandel is dan zal er toch wel ergens in de buurt eentje zijn.
Succes,

Sjaan

J. V. D. Wiel, 30-08-2013 16:27 #7
Het is allemaal prachtig om een ieder dit boek te schenken maar maak er dan een minder commercieel gedoe van en geef de mogelijkheid om zo snel mogelijk een nboekhandel te kunnen vinden.Ik kan echter geen boekhandel en kaartje vinden onder mijndroomvooronsland.nl waar ik evt.het boek zou kunnen afhalen. En helaas meerdere met mij. Reactie infoteur, 30-08-2013
Beste J.vd Wiel, Even goed kijken. Hij staat echt op de site en groot en duidelijk ook.
De link staat inmiddels ook in en onder het artikel.
Succes,
Sjaan

Mevr M. E. de Ruijter, 30-08-2013 16:25 #6
Mijn postcode is 1702 HG
Waar kan ik de dichtbijzijnde boek winkel vinden dan met deze poscode is?
IN HEERHUGOWAARD is Noord-holland. Reactie infoteur, 30-08-2013
Beste Mevr. de Ruijter,
U moet zelf even uw postcode intoetsen. Het kaartje staat op de site, groot en duidelijk ook.
De link staat inmiddels ook in en onder het artikel.
Succes,
Sjaan

M. Koolhaas, 30-08-2013 15:51 #5
Woon in venlo, maar dacht u dat ik een boekhandel vond?
waar in Venlo kan ik het boek "mijn droom voor ons land" krijgen? Reactie infoteur, 30-08-2013
Beste M.Koolhaas,
U moet zelf even uw postcode intoetsen. Het kaartje staat op de site, groot en duidelijk.
De link staat inmiddels ook in en onder het artikel.
Succes,
Sjaan

Ua, 30-08-2013 15:26 #4
Helaas kan ik die kaart ook niet vinden! Reactie infoteur, 30-08-2013
Kijk maar even goed rondop die website.
Hij staat er echt op.
http://www.mijndroomvooronsland.nl/nl-NL/droomboek

Groet,
Sjaan

J. Zilverberg, 30-08-2013 15:22 #3
Waar is die kaart te vinden dan? Reactie infoteur, 30-08-2013
Dag J. Zilderberg,
Dat staat in het stuk te lezen. Ga naar de website, zoek het onderwerp over het boek, tik je postcode in en zie op de kaart waar de boekhandel van uw boek is.
Lees het nog maar even na in het artikel.
Groeten,
Sjaan fan Ameland

J. Auwen, 30-08-2013 14:09 #2
Waar is voor mij de dichtstbijzijnde boekhandelom het boek Mijndroom voor ons land op te halen. Bij voorbaat dank. Reactie infoteur, 30-08-2013
Dag J. Auwen,
Dat staat in het stuk te lezen. Ga naar de website, zoek het onderwerp over het boek, tik je postcode in en zie op de kaart waar de boekhandel van uw boek is.
Lees het nog maar even na in het artikel.
Groeten,
Sjaan fan Ameland

P. Damstra, 30-08-2013 13:41 #1
Vraag:

Waar is voor mij de dichtstbijzijnde boekhandel om het boek 'Mijn droom voor ons land' op te halen?

Ik heb de plattegrond niet kunnen vinden op de sita mijndroomvooronsland.nl.

Bij voorbaat dank.

P. Damstra Reactie infoteur, 30-08-2013
Dag P.Damstra, Dat staat in het stuk te lezen. Ga naar de website, zoek het onderwerp over het boek, tik je postcode in en zie op de kaart waar de boekhandel van uw boek is.
Lees het nog maar even na in het artikel.
Groetn,
Sjaan fan Ameland

Infoteur: Piejet
Laatste update: 16-08-2018
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Sociaal
Special: Koning en koningin
Bronnen en referenties: 7
Reacties: 57
Schrijf mee!