Mooiste vrouwen ter wereld: De ultieme top-10!

Mannen zijn al duizenden jaren dol op vrouwen. Ze kunnen er niet genoeg van krijgen. Mannen zijn heel erg visueel ingesteld. Een man kijkt graag naar mooie vrouwen en dat zal ook nooit veranderen. Maar wie zijn nou eigenlijk de mooiste vrouwen ter wereld? In deze top-10 komen alleen de allermooiste en lekkerste vrouwen voor. Bereid je voor op de mooiste vrouwen, die er op dit moment wereldwijd rondlopen volgens onderzoek van Ask Men. Zijn ze mooi, knap, lekker of eigenlijk supermooi?

Op nummer 10: Kate Beckinsale

Kate Beckinsale heeft flink aan de weg moeten timmeren om serieus te worden genomen als actrice. Haar schoonheid stond haar in de weg. In 2008 bleek Kate meer dan alleen een mooi gezichtje en overtuigde ze in de film Snow Angels. Bij de première van de film Nothing but the Truth waren er zelfs geruchten, dat Kate Beckinsale een Oscar zou krijgen voor deze rol.

Waarschijnlijk kennen de meesten haar echter uit blockbuster films als Underworld of Van Helsing. Vorig jaar schopte deze prachtige brunette het nog tot de 3e plaats in de Top-10. Is serieus acteertalent dan toch niet te combineren met drop-dead-gorgeous looks of slaat het verouderingsproces bij deze dame misschien toch al een klein beetje toe?

Op nummer 9: Kristen Bell

Deze blondine speelt in Heroes en is de opvolgster van Sandra Bullock als het meisje dat er uitziet als de Girl Next Door maar daardoor juist heel toegankelijk oogt. Kristen ziet er zeker niet uit als een fotomodel maar er zullen niet veel mannen zijn, die haar een blauwtje laten lopen. Sterker nog: Er wordt gespeculeerd dat de ster van Kristen Bell rijzende is: Ze wordt geroemd als de nieuwe "it-girl".

Waarschijnlijk is Kristen begeerlijk voor de mannen zonder dat zij te bedreigend overkomt op de vrouwelijke populatie. Kristen weet de sympathie te winnen van de vrouwelijke kijkers en is zo bij zowel mannen als vrouwen populair; om verschillende redenen weliswaar want voor de heren zal haar karakter van ondergeschikt belang zijn. Die kijken liever naar haar blonde lokken en hopen dat ze ooit hun nieuwe buurvrouw zal worden.

Op nummer 8: Rihanna

Een eerlijke Top-10 vraagt ook om een donkere schone in de lijst. De zangeres Rihanna zingt de sterren van de hemel maar haar voluptueuze lichaam wordt misschien nog wel meer geroemd. Wereldwijd verkocht ze al meer dan 11 miljoen albums en dat is niet alleen omdat de platen zo mooi zijn. Mannen geven aan dat wanneer deze dame de camera inkijkt, ze direct met hen lijkt te flirten, alsof ze een speciale boodschap uitzendt, die alleen is bedoeld voor jou en voor niemand anders.

Inmiddels is Rihanna ook het gezicht van modegigant Givenchy en er lijkt nog meer in het verschiet te liggen. Goed werk doet ze ook, want ze treedt op voor Unicef en vecht ook voor haar eigen stichting, waarmee ze zieke kinderen de kans op een beter leven wil geven. Een zeer verantwoorde plaats in de Top-10 voor Rihanna.

Op nummer 7: Scarlett Johansson

Kate Beckinsale kan Scarlett Johansson de hand schudden, want ook deze dame heeft stevig aan de weg moeten timmeren om een serieuze acteercarriere op te bouwen. Scarlett brak na een aantal flops echt door met Lost in Translation, de topfilm waarin Bill Murray te maken krijgt met een cultuurshock. Inmiddels is ze de nieuwe muze van Woody Allen, wat misschien weer een twijfelachtige eer is.

In Vicky Christina Barcelona liet ze zien dat ze zowel qua acteerwerk als qua looks waard was om naast de bloedmooie Penelope Cruz te schitteren. In een aantal films zitten een paar stomende vrijscenes, waarin Scarlett Johansson een rol speelt. Dat is waarschijnlijk de reden dat Scarlett nog steeds erg hoog eindigt in de ranking. Niet persé de mooiste vrouw op aarde maar wel één van de meest gewilde vanwege haar sex-appeal

Op nummer 6: Alessandra Ambrosio

Zuid-Amerikaanse beauty met goddelijk lichaam. We hebben het eerste echte sekssymbool in de lijst te pakken. Alessandra Ambrosio is de lieveling van de Victoria's Secret Fashion Show. Deze dame weet verlegen te combineren met dominant en komt daar nog mee weg ook. Bewonderenswaardig dat dit ondergoedmodel op de 6e plaats eindigt na in hetzelfde jaar bevallen te zijn van een zoon.

Sterker nog: Alessandra is één van de duurst betaalde topmodellen ter wereld, nadat ze een vliegende start maakte na haar eerste rapportage in de Braziliaanse Elle. Vorig jaar liep ze de eerste plaats net mis maar ook nu is er nog steeds een Top-10 positie weggelegd voor deze stomende Zuid-Amerikaanse godin. Drie jaar op rij blijkt Alessandra niet gemakkelijk van de troon te stoten.

Op nummer 5: Anne Hathaway

Anne Hathaway werd bekend als het lieftallige meisje uit de Princess Diaries (2001) en wist een aantal jaar dat imago vast te houden. De bruisende vrijscenes uit onder andere Brokeback Mountain deden de liefhebbers van onschuld dan ook de wenkbrauwen fronsen. In The Devil wears Prada was Anne weer haar oude zelf. Anne Hathaway is het boegbeeld van het cosmeticamerk Lancome en volgde daarmee Isabella Rossellini op.

Ondertussen had Anne nog een relatie met de schimmige maffia figuur Raffaello Follieri en dat deed haar geloofwaardigheid geen goed. Anne met het zachte gezicht en de grote mooie ogen lijkt nu definitief te hebben gekozen voor het rechte pad. Haar relatie met de maffia baas is voorbij. Ze schitterde dit jaar als nooit tevoren in de film Bride Wars en in 2010 zal ze haar opwachting maken in de langverwachte film Alice in Wonderland.

Op nummer 4: Keeley Hazell

Het volgende maar niet laatste sekssymbool uit de Top-10. Keeley Hazell heeft zoveel fans dat er veel reacties zijn gekomen van mannen, die vonden dat Keeley eigenlijk niet de vierde maar de eerste plaats in de Top-10 verdient. Zeker is dat ze de vierde plaats niet heeft veroverd met haar zeer respectabele inzet voor de strijd tegen borstkanker. Keeley lijkt volledig in balans te zijn met haar lichaam. Ze straalt uit dat ze zichzelf sexy en mooi vindt en weet dat ook aan de kijker over te brengen.

Dit topmodel poseert graag in ondergoed of met nog iets minder aan. Ze siert al een jaar of drie heel wat covers van bladen als The Sun, Maxim en FHM. Hoewel Keeley eigenlijk geschoold is als kapster en ook nog kort drama studeerde, wist ze al heel lang dat haar echte droom was om een centerfold te worden en dan liefst één van de meest succesvolle ter wereld. Keeley Hazell bewijst dat je altijd je dromen moet blijven najagen.

Op nummer 3: Marisa Miller

Ook Marisa Miller is een centerfold model, dat de lieveling werd van Victoria's Secret. Ze werd bekend door een rapportage in badpak in Sport's Illustrated. Marisa is niet echt een meisje, dat sterallures heeft. Reglmatig heeft ze aangegeven dat ze de betrekkelijkheid inziet van het werken als model en dat ze ook andere, meer wezenlijke dingen, met haar leven wil doen. Marisa doet dan ook erg veel voor de Amerikaanse kankerstichting.

Marisa Miller wordt wel eens de quintessentie van een Californische beachgirl genoemd. Haar sportieve, getrainde lichaam, volle boezem en blonde lokken maken haar tot een dame, die zich kan meten met voormalig topmodellen als Cindy Crawford en Karen Miller. Vorig jaar stond ze nog op nummer 9 maar ze tekent dit jaar voor een welverdiende derde plaats in de ranking van mooiste vrouwen ter wereld.

Op nummer 2: Megan Fox

Ook Megan Fox was een goede kanshebster geweest voor de eerste plaats. Weinig mensen kunnen geloven dat deze donkerharige schoonheid pas 22 jaar oud is. Ze heeft het gezicht van een supermodel en het lichaam van een godin. Velen roemen haar bruine haar en blauwe ogen. Megan Fox werd bekend door haar rol in Confesstions of a Teenage Drama Queen naast Lindsey Lohan. Daarna speelde ze in de goedbekeken televisieserie Hope and Faith.

Haar echte doorbraak naar het grotere publiek vond plaats met de twee Transformer films. Er wordt verwacht dat Megan Fox de komende jaren zal schitteren in een aantal hele grote films. Megan schijnt de opkomende ster aan het firmament van Hollywood te zijn. Inmiddels circuleren er heel wat foto's en filmpjes van Megan Fox op het Internet en er zijn weinig mannen, die eerlijk kunnen zeggen onberoerd te blijven bij de aanblik van Megan.

Op nummer 1: Eva Mendes

Dit meisjesachtige latino meisje heeft een charisma, dat eigenlijk niet tot zijn recht komt op stilstaand beeld. Eva Mendes is in staat om mensen voor zich in te nemen en dat is een kwaliteit, die verder reikt dan puur uiterlijke schoonheid. Wanneer Eva Mendes in een film speelt kun je naar niets anders meer kijken. Onschuld en sex-appeal blijken een unieke combinatie te vormen, die een eerste plaats als mooiste vrouw van de wereld met zich meebrengt.

Eva Mendes brak door met de film Training Day in 2001. Een andere grote rol was voor haar weggelegd in de film The Women. Ook is Eva Mendes het gezicht van Calvin Klein en slaagde erin commercials neer te zetten, die zo sexy waren dat ze sterk werden afgekeurd door het Amerikaanse publiek. Deze dame kan een aantal stevige filmrollen verwachten in 2010 en wie weet leiden, die haar opnieuw naar de toppositie van deze lijst in het volgende jaar.
© 2009 - 2024 Sterretje999, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De mooiste vrouwen van 2014Het magazine FHM brengt elk jaar een lijst uit met de mooiste vrouwen van de wereld. Iedereen heeft natuurlijk zijn of h…
Mevrouw Estée Lauder, een opmerkelijke dameMevrouw Estée Lauder voelde zich uniek en mooi. Haar wens was dat iedere vrouw zich als een schoonheid kon voelen. In 19…
De magie van de trouwjurkDat bruiden zich mooi en anders dan normaal kleden is al eeuwenoud, maar de bruiden zoals wij deze nu doorgaans zien, is…
Nederlandse les voor allochtone vrouwen op aerobiclessenNederlandse les voor allochtone vrouwen op aerobiclessenGoed doen, dat doet Taalbom zeker: zij geven Nederlandse les aan allochtone vrouwen in combinatie van aerobiclessen op m…

Gedumpt, overleven na een relatieGedumpt, overleven na een relatieEen relatie beëindigen is nooit leuk. Je gaat iemand verdriet doen waar je in sommige gevallen nog veel om geeft en in d…
Trouwen: Wat regel je voor je trouwdag?Trouwen: Wat regel je voor je trouwdag?Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Nu nog je wensen omzetten naar een perfecte, onvergetelijke trouwdag. Nat…
Bronnen en referenties
  • Ask Men: Top 99 Women 2009
Sterretje999 (364 artikelen)
Laatste update: 06-02-2012
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.