Valentijnsideeën voor hem

Valentijnsideeën voor hem Valentijnsdag, de een vindt het helemaal geweldig terwijl een ander het een commerciële bedoeling vindt. Toch blijkt dat bijna iedereen met een een relatie iets doet voor Valentijnsdag. Vind je het lastig om met een leuk idee te komen voor je man of vriend? Er zijn gelukkig een heleboel leuke ideeën voor een leuke Valentijnsdag voor je man of vriend.

Klassieke valentijnsideeën en cadeautips

Er zijn een heleboel leuke ideeën en cadeautips om te geven aan je man of vriend. Hieronder volgt een lijst met de klassieke cadeautips en ideeën, leuk voor als je al een langere tijd een relatie hebt met je man of vriend of als jullie Valentijnsdag niet als iets heel speciaals zien.

Een valentijnskaart

Bij een valentijnskaart denk je vaak meteen terug aan de basisschool waar je wellicht je eerste valentijnskaart schreef. Toch kan het juist erg leuk zijn om dit tijdens je relatie nog eens te doen. Schrijf een leuke valentijnskaart voor je man of vriend en verstop deze bijvoorbeeld op een unieke plek of stop hem tussen een leuk cadeau. Geschreven tekst komt vaak beter binnen dan gesproken tekst, dus het is helemaal niet verkeerd om af en toe eens te vermelden dat je van hem houdt en wat hij voor je betekent.

Leuke boxershort als cadeau

Een leuk cadeau om te krijgen van je man is spannende lingerie. Zo geldt dit ook voor mannen, geef hem eens een leuke of grappige boxershort. Dit cadeau doet het vaak erg goed bij mannen. Door dit als cadeau te geven laat je tevens blijken dat je hem aantrekkelijk vindt.

Muziek als cadeau

Is je man of vriend een muziek liefhebber? Dan is een leuk cd'tje een erg goed cadeau, ook kan je creatief zijn en bijvoorbeeld zelf muziek samenstellen of tijdens Valentijnsdag zijn favoriete muziek opzetten tijdens het eten of iets dergelijks.

Spammen maar

Je man volspammen met leuke en lieve berichtjes kan een leuk en origineel cadeau zijn. Zo kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld op Valentijnsdag elk uur een leuk whatsapp berichtje te sturen met daarin alles wat je voor hem voelt. Ook kan je geschreven briefjes tussen zijn privé eigendommen stoppen die hij dan bijvoorbeeld tijdens het werk terug zal vinden.

Een lekker geurtje

Dit blijft natuurlijk een erg klassiek en leuk cadeau. Een goede parfum of lekkere deodorant doen het altijd goed bij de man.

Iets wat hij al lange tijd wil hebben

Elke man heeft het wel eens (onbewust) over iets wat hij graag zou willen hebben. Luister dus het gehele jaar goed naar je man of vriend en verras je geliefde tijdens Valentijnsdag met datgene wat hij zo graag wil hebben.

Unieke valentijnsideeën en cadeautips

Wil je een wat unieker cadeau geven of wil je je Valentijnsdag net wat specialer maken? Hieronder enkele voorbeelden van unieke Valentijns ideeën en cadeautips.

Romantisch etentje

Verras je man of vriend met een romantisch etentje, dit kan je doen door hem mee te nemen naar dat ene romantische restaurant, maar je kan natuurlijk ook zelf je huis omtoveren tot een romantische plek om te eten. Laat je kookkunsten zien en maak er een romantische dag van.

Een aanzoek doen

Dit is toch het beste cadeau wat je kan geven? Het kan natuurlijk niet jaarlijks maar het is wel superleuk om tijdens Valentijnsdag je vriend een huwelijksaanzoek te doen. Nog leuker maak je het wanneer je dit huwelijksaanzoek op een unieke manier laat plaatsvinden. Er zijn genoeg unieke manieren om een huwelijksaanzoek te doen, kies er een uit en maak er een onvergetelijke dag van.

Terug naar het verleden

Neem je man of vriend mee terug naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet of waar jullie voor het eerst hebben gezoend. Dit kan erg romantisch zijn, zeker wanneer je hem dan nog een cadeautje geeft of simpelweg vertelt waarom je zoveel van hem houdt.

Double date

Het kan erg leuk zijn om samen met een stel goede vrienden ergens wat te gaan eten of een filmpje te pakken, zeker wanneer je al een langere tijd een relatie hebt en je Valentijnsdag niet extreem bijzonder vindt kan het erg leuk zijn om samen met een ander stel Valentijnsdag te vieren.

Vereeuwig jullie liefde

Markeer jullie initialen in een boom of op een houten bankje. Dit kan erg romantisch zijn wanneer je dit combineert met bijvoorbeeld een lieve brief of een leuk cadeautje.

Tattoo

Houdt je man of vriend toevallig van tattoo's en wil jij ook al een lange tijd een tattoo? Misschien is het dan wel een idee om samen een tattoo te zetten met een betekenis waarvoor jullie relatie staat of jullie beiden namen of initialen. Er zijn genoeg ideeën voor leuke tattoo's, het is in ieder geval een erg uniek en leuk cadeau als jullie er beiden van houden.

Een speciale betekenis

Eigenlijk zijn de leukste en meest unieke cadeau's of ideeën toch wel wanneer ze een speciale betekenis hebben. Ga voor jezelf eens na wat speciaal is aan jullie relatie. Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Wat hebben jullie gemeen? Wat zijn speciale activiteiten of hobby's van hem? Door dit soort vragen te beantwoorden kan je misschien iets unieks bedenken wat niet te beschrijven is op deze pagina. Het is namelijk iets van jullie twee, iets wat niet zomaar door anderen bedacht kan worden.

Toegevoegde waarde

Het is erg leuk om een cadeau te geven met toegevoegde waarde. Hiermee wordt bedoeld een cadeau waar je moeite voor hebt gedaan, vaak is het symbool van het cadeau belangrijker dan het cadeau zelf. Dus wanneer hij bijvoorbeeld van auto's houdt zou je een collage kunnen maken met foto's van zijn auto die je vervolgens ophangt in jullie huis. Een man vindt het leuk als je moeite doet voor hem, dus wees creatief en bedenk iets leuks.
© 2014 - 2024 Writerkas, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat koop je voor je man voor Valentijnsdag?Wat koop je voor je man voor Valentijnsdag?Begin februari weet je al: het is alweer bijna Valentijnsdag. Valentijn, de dag bij uitstek om je geliefde te laten wete…
Een ERP-pakket automatiseert de waardekringloopOver wat een ERP-pakket nu precies is en doet, wordt verschillend gedacht. Sommigen zien het als een logistiek pakket da…
Het perfecte Valentijns cadeauHet perfecte Valentijns cadeauAch ja, het klinkt wel leuk, "het gaat om de gedachte, en niet om het cadeau", maar is dat wel zo? Krediet crisis. Lange…
Onderzoek: wat geven we elkaar met Valentijnsdag?Onderzoek: wat geven we elkaar met Valentijnsdag?In februari is het weer zo ver... Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar. Altijd leuk om de kale feiten ac…

Valentijnsideeën voor haarValentijnsideeën voor haarIedereen viert Valentijnsdag op een andere manier, de een vindt het helemaal geweldig en pakt groots uit terwijl een and…
Originele en zelfgemaakte cadeaus voor vrouwenOriginele en zelfgemaakte cadeaus voor vrouwenVind jij het ook moeilijk om je partner te blijven verrassen met leuke en originele cadeautjes? Over een goed cadeau val…
Bronnen en referenties
  • http://www.trendystyle.net/relatie/cadeauvoorhem.html
  • http://www.romantischcadeau.nl/valentijnscadeaus.html
  • http://valentijnsdag.plazilla.com/page/4295020570/de-25-beste-tips-en-ideeen-voor-valentijnsdag-hoe-je-geliefde-te-verrassen
Writerkas (43 artikelen)
Gepubliceerd: 08-12-2014
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.