Valentijnsdag, ideeën, tips en cadeautjes

Valentijnsdag, ideeën, tips en cadeautjes Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Deze dag worden veel mensen verrast door hun partner, vriend(in) of geheime liefde. Laat je inspireren door te lezen over de ideeën, tips en cadeaus die in dit onderstaande artikel beschreven staan.

Ideeën voor Valentijsdag


Bron: Manuela274, PixabayBron: Manuela274, Pixabay

Bloemen bestellen

Bloemen, het meest ideale cadeau voor je geliefde op Valentijnsdag. Een bloemetje kan je gemakkelijk bestellen op internet, onder andere bij Topbloemen, Fleurop en Euroflorist. Als je voor 13:00 uur bestelt is het dezelfde dag nog bij je geliefde in huis. Als je na 13:00 uur wilt bestellen en je het dezelfde dag nog bezorgd wil hebben, dan kan je contact opnemen met de klantenservice van de website. Om er zeker van te zijn dat je deze dag niet vergeet, kun je ver van tevoren al een boeket bloemen bestellen op het internet.

Bron: Alexas Fotos, PixabayBron: Alexas Fotos, Pixabay

Knuffels

Knuffelbeertjes doen het ook altijd goed op Valentijnsdag. Je zou dan bijvoorbeeld een knuffelbeertje kunnen bestellen met een roos. Ook kun je knuffelberen bestellen op het internet op verschillende websites. De bruine beer is 35 cm lang en heeft een pluche vacht. De witte beer is 45 cm en heeft ook een pluche vacht. De witte beer is ook te bestellen met meer dan één lange rode roos. Met zulke lieve zachte beertjes kun je zéker weten indruk maken op je geliefde.

Bron: PublicDomainPictures, PixabayBron: PublicDomainPictures, Pixabay

Romantisch diner

Je geliefde verrassen met een romantisch diner kan een avond zijn om nooit te vergeten. Dit kan zijn: uit eten in een luxe restaurant, of natuurlijk zelf een 3-gangen menu bereiden. Zet een paar kaarsen op tafel en zet een zacht achtergrondmuziekje op. Hijs jezelf in een net pak (of als vrouw zijnde in een nette jurk), en laat je van je beste kant zien.

Bron: Tremaestro, PixabayBron: Tremaestro, Pixabay

Massage

Je geliefde verwennen met een massage is nooit verkeerd. Koop een lekker geurende massageolie en verwen elkaar van top tot teen. De meest voorkomende massage is een ontspanningsmassage. Deze massage wordt vaak gedaan om de spieren te laten ontspannen en om je partner tot rust te laten komen. Hiervoor kan je de etherische massageolie of lavendel massageolie kopen.

Bron: Shevacreations, PixabayBron: Shevacreations, Pixabay

Sieraden

De meeste vrouwen zijn dol op sieraden. Koop bijvoorbeeld een ketting met de naam van je geliefde. Relatieringen vallen vaak ook goed in de smaak. Als je al een tijd samen bent en je hebt serieuze plannen voor de toekomst, zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een verlovingsring. Ga samen naar een speciale plek waar jullie elkaar hebben ontmoet, of bijvoorbeeld een mooi natuurpark en vraag je vriendin daar ten huwelijk.

Seks

De meeste mannen worden blij van seks op Valentijnsdag, hoewel de meeste vrouwen hier niet blij van worden als ze 'gepusht' worden. Het belangrijkste is dat je een rustgevende sfeer creëert met wat kaarsjes en romantiek, en de rest komt later.
© 2013 - 2024 Rozanne, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Decoreer een romantische slaapkamer voor ValentijnsdagVerras je geliefde op Valentijnsdag door de slaapkamer extra romantisch te maken. Je kunt de slaapkamer al een hele make…
Valentijnsdag: Romantische tipsBij Valentijnsdag denken de meeste mensen aan een eenvoudig romantisch avondje uit, een doos bonbons of een bosje bloeme…
Zes bespaartips voor ValentijnsdagZes bespaartips voor Valentijnsdag14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag! Deze Amerikaanse feestdag, is ook vrij populair in Nederland. Helaas is V…

Scheiden, waar moet je beginnen?Scheiden, waar moet je beginnen?Een echtscheiding is een lastig en langlopend traject. Scheiden gebeurt niet in een impuls maar behoeft de nodige voorbe…
Wie is voor jou genetisch gezien een goede partner?Wie is voor jou genetisch gezien een goede partner?Waaraan kun je aflezen of een man biologisch gezien een goede partner is? Door het wegvallen van sociale en culturele be…
Bronnen en referenties
Rozanne (218 artikelen)
Laatste update: 02-11-2016
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Bronnen en referenties: 5
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.