In welk land wonen de knapste mannen?

In welk land wonen de knapste mannen? Knappe mannen zijn overal om ons heen maar waar wonen nu eigenlijk de knapste mannen ter wereld? Moeten we voor de knappe mannen naar het zuiden van Europa of juist naar het noorden kijken? Zijn Brazilianen wellicht de knapste of komen Japanners als beste uit de verf? Ondanks ieder mens weer een eigen smaak heeft wat betreft aantrekkelijkheid en knapheid bij mensen vallen de volgende landen sowieso in de prijzen als het gaat om de knapste mannen ter wereld.

Waar wonen de knapste mannen?

Hier vind je een top tien met landen waar de knapste mannen wonen. De lijst is gebaseerd op verschillende lijsten die je op het internet kunt vinden. In de lijst vinden we verrassend veel Europese landen. Vooral de landen rondom de middellandse zee doen het goed.

Nummer 10: Brazilië

Brazilië kan natuurlijk niet missen uit het rijtje van de knapste mannen ter wereld. Het zonovergoten Brazilië laat de huid van de man mooi opschijnen met een bronzen teint. Ook het mooie weer is een uitnodiging om schaars gekleed over het strand te slenteren. Schaars gekleed betekent natuurlijk dat je lichaam in perfecte conditie moet verkeren en dat laat de Braziliaanse man maar al te graag zien.

Nummer 9: Verenigde Staten

Niet alleen in Hollywood vind je de knappe mannen, ook in de overige delen van de Verenigde Staten zijn de knappe mannen goed vertegenwoordigd. De Amerikaanse man laat zien dat hij stijl en klasse heeft. Met zijn coole look en zelfverzekerdheid krijgt hij veel bekijks. De typische Amerikaanse man is verder slank tot licht gespierd en is erg goed in verschillende sporten. De vele Amerikaanse winnaars op de Olympische Spelen is daar een goed voorbeeld van.

Nummer 8: Japan

Voor veel mensen misschien wel de grootste verrassing. Japan staat op nummer 8 als het gaat om de meest knappe mannen ter wereld. Hoe komt dat zo? De Japanse man heeft een zeer gedistingeerde look. Verzorgd, netjes en tot in de kleinste details zijn kenmerken van de Japanse man. Ook staan Japanners bekend om de gezonde eetgewoontes. Veel vis en voeding hoog in proteïnen laat de Japanse man zijn mannetje staan in de ze lijst.

Nummer 7: Cuba

In Cuba heerst een relaxed klimaat en dat zie je terug bij de mensen. De mannen zijn makkelijk en erg aantrekkelijk. Ze staan bekend als warm en romantisch. Veel mensen vallen voor het gedrag van de Cubaanse man. Tevens vind je ook in dit land een zogenaamd macho cultuur. De Cubaanse man probeert punten te scoren door tegelijk zorgzaam en zelfverzekerd door het leven te gaan.

Nummer 6: Griekenland

De Griekse man staat op nummer 6 in dit lijstje. Grieken staan bekend om hun passie en kalmte. Ook verdienen ze veel punten met hun donkere, volle haar en amandelvormige bruine ogen. Tevens zijn Grieken goed in sport en hebben ze met hun warme klimaat ook veel reden om er goed uit te zien. Op het strand moet het lichaam van de man er natuurlijk perfect uit zien.

Nummer 5: Zweden

Ook de Zweedse man is terug te vinden in de top 10. De Zweedse man scoort hoog met zijn looks en vriendelijkheid. Zijn blauwe ogen en blonde haren laat veel mensen smelten. Tevens is de Zweedse man erg verzorgd en houdt hij er van om op en top door het leven te gaan. Hij gaat de deur niet uit zonder eerst een paar keer in de spiegel te hebben gekeken. Kleding is voor de Zweed erg belangrijk aangezien een land met koele temperaturen kleding je lekker warm houdt en tevens ook je brandmark is. Kleding maakt de man en dat laat hij maar al te graag zien.

Nummer 4: Spanje

De Spaanse man staat op nummer 4. In een land waar veel zon is hoef je niet lang te wachten op een mooi en goed afgetraind torso. De Spaanse man laat ook graag zijn lichaam zien op één van de vele stranden die Spanje rijk is. De man uit Spanje is niet lang maar weet dat te compenseren met een groot temperament en passie. Zijn donkere haren en bruine ogen zijn voor veel mensen exotisch en aantrekkelijk.

Nummer 3: Zuid-Afrika

In het zuiden van Afrika ligt het land Zuid-Afrika. Dit land kent één van de mooiste mannen. Niet alleen qua uiterlijk scoort het land hoog, ook qua gedrag scoort de man in dit land. De Zuid-Afrikaanse man is dapper, mannelijk en sterk. Grappig feitje is dat Zuid-Afrikaanse mannen ook zelf vinden dat ze knap zijn. 78% van de Zuid-Afrikaanse mannen gaven via een zelf rapportage aan dat ze zichzelf een adonis vinden. Via Zuid-Afrika vinden we toch nog een beetje Nederland terug in dit lijstje. Zuid-Afrika kent namelijk veel Nederlanders.

Nummer 2: Engeland

Komt dit wel goed denk je misschien? Engeland op nummer 2? Jazeker, de Engelse man scoort veel punten met zijn charmes. Iedereen weet dat de Engelse heren zich weten te gedragen en notie hebben van de etiquette. Ook het accent van de Brit laat mensen smelten. De stereotyperende man uit Engeland heeft een bleke huid en fonkelende ogen. Een aparte look die veel mensen zullen onthouden.

Nummer 1: Italië

De winnaar is Italië. Dit land in het zuiden van Europa heeft veel mannen die hoog scoren op aantrekkelijkheid. De man in het zonnige Italië heeft een olijfkleurige huid wat zijn spieren perfect laten definiëren. Ook zijn volle bos met donkere haren en zijn donkergekleurde ogen geven mensen het gevoel dat ze in een exotisch land dwalen. De Italianen zijn ook goed tussen de lakens. Een Russische krant heeft de Italiaanse man op nummer 3 gezet wat betreft de prestaties in de slaapkamer. Naast het zijn van een casanova is de Italiaanse man ook erg gehecht aan zijn familie.
© 2013 - 2024 Kropslavinken, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Boekverslag: Philipp Vandenberg 'Het geheim van de Madonna'Boekverslag: Philipp Vandenberg 'Het geheim van de Madonna'Philipp Vandenberg (1941) is een Duitse auteur. Hij is gekend als auteur van historische romans zoals 'Het Sixtijnse geh…
Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie?Wat willen mannen in een relatie? Wat doet ze besluiten om een verhouding serieus te nemen en zich vast te leggen? Natuu…
Meeste ellende op deze wereld uitsluitend schuld van mannen?mijn kijk opMeeste ellende op deze wereld uitsluitend schuld van mannen?Verkrachting, wegpiraterij, vandalisme, voetbalhooligans, afpersers, knokpartijen, brandstichting, oorlog, marteling. Al…
Waarom vrouwen meer pijn ervaren dan mannenWaarom vrouwen meer pijn ervaren dan mannenEén op de tien Nederlanders gaat jaarlijks naar de huisarts vanwege pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Vrouwen gaan…

Progressief nationalisme binnen de Europese Uniemijn kijk opProgressief nationalisme binnen de Europese UnieVandaag de dag is er binnen Europa een opkomst van het nationalisme. Deze vaderlandsliefde heeft echter een ander gezich…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: SJJP, Pixabay
  • www.siliconindia.com
Kropslavinken (203 artikelen)
Gepubliceerd: 13-08-2013
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Internationaal
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.