Een origineel cadeau voor je vriendin vinden

Een origineel cadeau voor je vriendin vinden Vriendin jarig, valentijnsdag, of gewoon om te laten zien dat je om haar geeft, een cadeau kent vele aanleidingen, maar het vinden van een origineel cadeautje is best lastig. Zoek je iets verrassenders dan een ring of een geurtje, dan volgen hier de leukste, liefste en nog steeds betaalbare cadeautjes.

Liefde is

Verliefd, verloofd, getrouwd? Soms wil je gewoon even je liefde tonen door haar iets te geven. Sieraden en parfum zijn mooie cadeaus maar misschien een tikje onorigineel. Hoe kun je je vriendin iets verrassends geven? En kost dat veel geld?
Nee, natuurlijk niet, maar dan moet je wel een beetje vindingrijk zijn. Het feit dat je dit artikel nu leest, betekent dat je al goed op zoek bent. Allereerst is het natuurlijk zaak dat je je cadeau toespitst op je vriendin (of vrouw). Ben je goed op de hoogte van haar hobby's en interesses dan kun je natuurlijk in die richting gaan zoeken voor een leuk cadeau.

De smaak van liefde

Vrouwen houden van chocola en vrouwen houden van een persoonlijke boodschap. Dus een combinatie van die twee, zal een vrouw helemaal gelukkig maken. Nu kun je zelf met gesmolten chocolade aan de gang gaan, maar ben je niet zo handig en precies dan zijn er meerdere aanbieders van persoonlijke chocolade cadeaus.
Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Chocowens.nl, Chocotelegram.nl, Chocoloco.nl of Chocolats.nl
Voor de uitzonderlijke vrouw die niet van chocolade houdt, kun je ook gaan voor een persoonlijke taart, bijvoorbeeld bij de Hema. Je stuurt dan een afbeelding op via het internet en kunt de taart later ophalen bij een filiaal in de buurt.

Sowieso is een cadeau met een zeer persoonlijk tintje een echte aanrader. Kussenslopen met een foto van jou en je geliefde erop, een digitaal fotolijstjes met mooie foto's in het geheugen of een wijnfles met eigen afbeelding.

Bron: Takeaway, Wikimedia Commons (CC BY-SA-3.0)Bron: Takeaway, Wikimedia Commons (CC BY-SA-3.0)

Romantiek

Een wensballon of geluksballon is een zeer romantisch presentje. Niet alleen is het principe van een mini-luchtballon die geluk zou brengen en wensen doet uitkomen een heel mooi romantisch gebaar, het zicht van een langzaam stijgende lichtbron die steeds kleiner ogend richting de donkere hemel gaat levert gegarandeerd een liefdevol moment dat je met je partner kunt delen.

Iets gaan doen

Naast materiële dingen, kun je ook je liefde tonen door je vriendin ergens mee naar toe te nemen. Een spa, sauna of wellnessbehandeling kunnen de meeste vrouwen erg waarderen. Ga met zijn tweetjes, of geef haar een kaartje voor haar en haar moeder/vriendin, een mooi teken van onbaatzuchtige adoratie!

Ook een stedentrip of mini cruise kan een onvergetelijke dag opleveren (zie Een goedkope cruise vakantie, het bestaat)

Voor de wat gedurfdere stelletjes en de beter gevulde portemonnee kun je denken aan een parachute sprong, indoor skydiven of -kan het romantischer- een luchtballonvaart.

Uit het hart

Wees origineel, dat wordt altijd gewaardeerd. En belangrijker nog, wanneer je geeft uit je hart valt het altijd wel in de smaak. Het draait niet om hoe duur je cadeau is, maar waarom en hoe je het geeft. Waarschijnlijk vind je het heel belangrijk dat je je partner iets heel moois kunt geven, vandaar ook dat je het waarschijnlijk moeilijk vindt iets perfects te bedenken, maar vergeet niet dat jij je partner waarschijnlijk als geen ander kent en ze vooral geeft om wie het haar geeft.
© 2010 - 2024 Mathematics, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Valentijnsideeën voor haarValentijnsideeën voor haarIedereen viert Valentijnsdag op een andere manier, de een vindt het helemaal geweldig en pakt groots uit terwijl een and…
Leuke ideeën voor ValentijnsdagValentijnsdag is elk jaar op 14 februari. Op deze dag kan je je geliefde wat extra aandacht of een cadeau geven. Natuurl…
Cadeautips voor ValentijnsdagCadeautips voor ValentijnsdagValentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar. Welke cadeau moet je een geliefde geven? Je wilt natuurlijk een on…
Hoe geef ik het perfecte cadeau?Hoe geef ik het perfecte cadeau?Misschien ben je wel uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van je beste vriendin of ben je 25 jaar getrouwd met je vro…

Havaianas slippers, wat zijn dat voor flip flops?Havaianas slippers, wat zijn dat voor flip flops?Havaianas teenslippers zijn hippe flip flops slippers of sandalen, die in de zomer van 2010 zelfs hipper zijn dan de pop…
Huwelijk in gemeenschap van goederen omzettenEen huwelijk in gemeenschap van goederen kunt u tijdens het huwelijk omzetten naar een huwelijk op huwelijkse voorwaarde…
Bronnen en referenties
Mathematics (22 artikelen)
Gepubliceerd: 09-06-2010
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.