Power balance armband, de nieuwe sport trend

De nieuwe sport trend is het dragen van een armband. Niet zomaar een armband, maar een power balance armband. Het zou je sportresultaten verbeteren, maakt je krachtiger en leniger. Is het wetenschap of slechts een trend? Zit het tussen je oren of werkt deze power balance armband echt? Hoe werkt de power balance armband? Hoeveel hologrammen heeft deze armband? Werkt de armband ook voor gezondheidsproblemen? Hoe moet je de armband dragen? Wat zijn de voordelen van de armband?

Wat is de power balance armband?

De power balance armband is gemaakt door een nieuwe technologie die gebruik maakt van hologrammen. Elke armband heeft twee hologrammen. Deze hologrammen zijn voor geprogrammeerd met frequenties die allen positief werken op het lichaam van de drager van de power balance armband.

Trend

De Power balance armband is een grote sport trend.
Vooralsnog lijkt het erop dat de power balance armband een grote trend gaat worden. In Europa is de armband een grote trend in de Zuid Europese landen. Grote namen in de sportwereld en vele sporters dragen inmiddels ook de power balance armband.

Waarom hologrammen in de power balance armband?

Waarom zit er in elke armband twee hologrammen verwerkt? Het is gebleken na vele tests dat hologrammen het best in staat zijn om gegevens en frequenties op te slaan. De hologrammen in de power balance armband bezitten allen frequenties die bijzonder positief reageren op het lichaam van de power balance armband drager.

Wat zijn de frequenties die zo positief werken op ons lichaam?

Door de ontwerper en fabrikant wordt zeer geheimzinnig gedaan over deze opgeslagen frequenties van de hologrammen in de power balance armband. Ze willen het geheim van de smit niet prijs geven en tot nu toe is het onbekend welke frequenties nu gebruikt worden dat zo´n groot positief effect op het lichaam van de drager van de power balance armband.

Hoe werkt het?

De opgeslagen frequenties in de hologrammen van de power balance armband geven een positief effect op het lichaam van de drager. We weten dat er positieve en negatieve frequenties zijn. Een van de negatieve frequenties die we dagelijks tegen komen in het leven, is de straling van een mobiele telefoon op ons lichaam. Wanneer we nu de power balance armband dragen, treed het energieveld van ons lichaam in contact met de opgeslagen frequenties in het hologram van de armband. Het energieveld van ons lichaam optimaliseert dusdanig dat we positiever in ons vel komen te zitten en beter in staat zijn om betere sportresultaten neer te zetten.

Is de armband geschikt voor andere gezondheidsproblemen zoals slapeloosheid?

Vrijwel iedere drager van de power balance armband kent door het dragen van de armband een verbetering in:
  • Balans,
  • Evenwicht,
  • Kracht en
  • Lenigheid.
Er zijn echter mensen met bijvoorbeeld slaapproblemen die vertellen dat door het dragen van de power balance armband in de nacht alle slaapproblemen verdwenen zijn. Daartegenover staan echter de mensen met slaapproblemen die ondanks door het dragen van de power balance armband geen enkele verbetering bemerken in de nacht. Waarop we uitkomen op de vraag, is de armband een trend, een wetenschap of slechts iets wat werkt tussen de oren?

Power balance armband, een trend, een rage, een wetenschap of iets wat werkt tussen de oren?

Gaat het nu om een bijzonder sterke suggestie dat de sportresultaten verbeteren door het dragen van de armband, of is het nu een wetenschappelijk feit dat door het dragen van de armband onze prestaties verbeteren of is de power balance armband slechts een trend, een hebbeding? Komen de energie velden in het lichaam nu echt in positieve zin beter uit hun verf en presteren we daardoor beter, of werkt de armband slechts tussen de oren? Een vraag waarop waarschijnlijk niemand echt antwoord op heeft, aangezien tot nu toe de opgeslagen frequenties in de hologrammen van de armband geheim blijven. Niemand kan tot nu toe vaststellen of het nu wetenschap is, een trend of dat de armband werkt door de sterke suggestie.

Geloof jij dat de armband werkt?

Misschien doet het er ook niet toe of de armband nu wetenschappelijk bewezen werkt of dat de armband slechts werkt door de sterke suggestie. Zolang jij er in gelooft en gelooft dat de armband werkt en goed voor je is.
  • Gaan jou sportresultaten vooruit?
  • Sta jij sterker in het leven sinds het dragen van de power balance armband?
  • Presteer jij beter sinds het dragen van de armband?
  • Ben je leniger dan ooit te voren?

Harmonie en evenwicht, het grote voordeel van de armband

Jarenlange testen en onderzoeken hebben uitgewezen dat de hologrammen van de armband een manier bevatten waarop de elektromagnetische balans in het lichaam vrijwel onmiddellijk herstelt en in evenwicht gebracht worden. Vele resultaten van Power balance zelf wijzen op een verbazingwekkende en positief herstel van het elektrische evenwicht in het lichaam van de drager van de armband.

Hoe moet je de power balance armband dragen?

Voor het beste resultaat wordt aangeraden om de armband zo dicht mogelijk in de buurt van een grote bloedstroom te dragen. De pols voldoet uitstekend. De juiste plaats en de juiste arm, links of rechts, moet via een aantal evenwichtstestjes bepaald worden welke kant de armband voor de nieuwe drager de beste effecten heeft. Bij aanschaf van iedere armband staat beschreven om welke testjes het gaat en hoe de toekomstige armband drager deze testjes het beste kan uitvoeren om te bepalen welke pols het meest geschikt is voor het dragen van de power balance armband.

Twee verschillende modellen power balance armbanden

Er bestaan twee verschillende modellen in de power balance armbanden. Iedere toekomstige armband drager kan zelf bepalen welke armband hij of zij mooier en/of leuker vind. In elke armband bevinden zich twee hologrammen, de werking van beidden armbanden zijn het zelfde. Het verschil tussen de twee verschillende modellen zit hem in het gebruikte materiaal, de een is van siliconen, de ander van neopreen. Voor diegene die een allergische reactie kent op siliconen materiaal, is de neoprenen uitvoering een uitkomst. De neoprenen uitvoering heeft een zichtbare hologram en de ander is verborgen in het neopreen.

Hoe lang draag je een power balance armband?

In principe is de werking van de armband van onbepaalde duur. Het is geheel afhankelijk van de armband drager of je de armband 24 uur per dag draagt of slechts enkele uren tijdens het sporten omdoet. De armband is waterdicht, je kan met de armband zwemmen, joggen in de regen, en douchen. De armband geeft wel een beetje af nadat het nat geworden is.

Negatieve effecten?

Voor zover bekend zijn er geen negatieve effecten door het dragen van de power balance armband bekend.

Waar koop je de armband?

In vele sportzaken is de power balance armband te koop. De armband is in vele verschillende kleuren te koop. Behalve de armband is er ook een power balance ketting te koop. Meer informatie over de verkooppunten zijn te vinden op de website van Power Balance. Op de website van power balance is de armband en de power balance ketting online te koop.

Waar kan ik meer informatie krijgen over de armband?

Alles over de power balance armband en de fabrikant van Power Balance, is te vinden op de website van Power Balance.
© 2010 - 2024 Roberta, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wat is Power Balance? - Werkt de Power Balance armband?Power Balance is een technologie die is ontwikkeld op basis van het in harmonie brengen van de energiestromen in het lic…
nieuws uitgelichtPower Balance Armband werkt nietDe beroemde of beruchte Power Balance Armband werkt niet. Dat hebben onderzoekers van de VU Amsterdam vastgesteld. De Po…
Fitness-armbanden, de Jawbone UprecensieFitness-armbanden, de Jawbone UpIn 2015 kwam er een steeds groter markt voor fitness-armbanden, waarbij steeds meer fitness-armbanden op de markt kwamen…
Het maken van een kumihimo armband van nylondraadKumihimo armbanden of sleutelhangers kunnen worden gemaakt door gebruik te maken van verschillende soorten materialen. M…

Woning veilig en comfortabel maken voor seniorenWoning veilig en comfortabel maken voor seniorenSenioren blijven steeds langer zelfstandig wonen. Maar de mobiliteit neemt wel vaak af, en de kans op een lichamelijke o…
De Nederlandse cel is geen hotel maar echt een gevangenisDe Nederlandse cel is geen hotel maar echt een gevangenisSteeds meer Nederlandse gevangenen krijgen de sleutel van hun eigen cel. Het ministerie van Justitie doet dat om gevange…
Bronnen en referenties
  • http://www.powerbalance.com/
Reacties

Peter Schilte, 28-07-2010
Voor de duidelijkheid: een frequentie is altijd een beweging, hetzij een mechanische, hetzij een electrische (denk aan de slinger van een klok, aan licht, aan een radiozender of uw GSM). Er is altijd energie nodig om een bepaalde frequentie in stand te houden, bij een klok de gewichten = zwaartekracht, of een veer, bij licht denk ik aan de zon, het elektriciteitsnet of batterijen, bij radiozenders of GSM's aan elektricieitsnet of batterijen.
Dus hoe men denkt een frequentie op te kunnen slaan… Reactie infoteur, 30-07-2010
Reclame Code Commissie neemt klacht tegen Power balance in behandeling:

http://nl.fir-tex.com/news/display-item.php?newsid=33


Klachten over het product kunnen doorgegeven worden aan Power Balance zelf via onderstaand formulier:

http://www.power-balance.nl/10_FE/index.php?ax=900&dx=100&ix=8&xx=

Peter Schilte, 28-07-2010
Wat is dat nu voor een reactie? Gewoon een stuk uit het onzinartikel opnieuw plaatsen, ja, daar word je wijzer van… Alle technische en wetenschappelijke mumbojumbo ten spijt is er geen enkel bewijs voor de claims als zou een in een hologram opgeslagen frequentie (hetgeen op zich al een onzinnige claim is) enige invloed op het menselijk lichaam hebben. De reden? Een frequentie is de golfvorm van een vorm van energie, is in feite energie die in een bepaald aantal schommelingen per seconde, of dat er nu 1000 of 10 miljoen zijn doet er niet toe, wordt uitgestraald. Dus een frequentie die zogenaamd ligt opgeslagen in een holgram kan, zolang er geen sprake is van een energiebron, gewoon helemaal niks doen. Een gewoon hologram heeft energie in de vorm van licht nodig wil het zichtbaar worden. Moeilijk hè? Een mobiele telefoon is pas schadelijk wanneer hij uitzendt, dus een frequentie uitstraalt, maar kan dat alleen als er een batterij in zit. Dus waar is de batterij van de Power Balance?

Verder ben ik erg benieuwd naar de fabriek waar de Power Balance wordt geproduceerd. Dit moet een uiterst ingewikkeld proces zijn, dus zal het een zeer geavanceerde en hoogtechnologische moeten zijn. Waar staat die fabriek precies? In China? Taiwan? Nederland? Wat is de naam van de fabriek?

Tot slot nog even een citaat uit bovenstaand artikel:
Citaat: Is de armband geschikt voor andere gezondheidsproblemen zoals slapeloosheid?
Vrijwel iedere drager van de power balance armband kent door het dragen van de armband een verbetering in: Balans, Evenwicht, Kracht en Lenigheid.

Valt het u ook niet op dat er een vraag wordt gesteld en er een antwoord wordt gegeven op een geheel andere vraag, een vraag die niet gesteld wordt, en daarmee de oorspronkelijke vraag onbeantwoord laat? Reactie infoteur, 30-07-2010
Wat is Peter Schulte in het dagelijks leven? Heb je hier echt verstand van? Als je gelijk hebt, en ik denk dat je dat wel goed uitgelegd op papier krijgt aangezien je redelijk intelligent overkomt, wend je dan naar Power Balance zelf. Zoals je al aangeeft, als het echt kolder ten top is, is het zonde van alle zuurverdiende centjes van iedere power balance armband drager.
Er is al actie ondernomen tegen Power Balance (in Nederland) wegens (mogelijke) reclame misleiding, misschien kan je je hierbij aansluiten?
Heb je al eerdere acties ondernomen tegen Power Balance of was het eigenlijk wel makkelijk om hier even je gal te spuien?.-) In ieder geval: veel succes met je verdere acties, ik houd de naam Peter Schulte in de gaten: misschien kom je nog op het nieuws als de man die Power Balance heeft ontmaskerd, je weet het tenslotte maar nooit! Veel succes in ieder geval toegewenst!

PS Er bestaan wel degelijk positieve en negatieve frequenties!

Peter Schilte, 28-07-2010
Zelden zo'n hoop wetenschappelijk onzin bij elkaar gelezen. "We weten dat er positieve en negatieve frequenties zijn". O ja? Nou, er zijn frequenties, maar positieve of negatieve? Volstrekte onzin. Frequenties opgeslagen in hologrammen? Kolder ten top.
En weer is er een produkt dat alleen een positief effect heeft op de bankrekening van elke procucent en verkoper. De nieuwe Biostabil2000, alleen wat goedkoper.
Mensen, trap toch niet in deze onzin!
Namaak werkt niet, dat klopt. Maar de echte evenmin. Reactie infoteur, 28-07-2010
Power balance armband, een trend, een rage, een wetenschap of iets wat werkt tussen de oren?

Gaat het nu om een bijzonder sterke suggestie dat de sportresultaten verbeteren door het dragen van de armband, of is het nu een wetenschappelijk feit dat door het dragen van de armband onze prestaties verbeteren of is de power balance armband slechts een trend, een hebbeding? Komen de energie velden in het lichaam nu echt in positieve zin beter uit hun verf en presteren we daardoor beter, of werkt de armband slechts tussen de oren? Een vraag waarop waarschijnlijk niemand echt antwoord op heeft, aangezien tot nu toe de opgeslagen frequenties in de hologrammen van de armband geheim blijven. Niemand kan tot nu toe vaststellen of het nu wetenschap is, een trend of dat de armband werkt door de sterke suggestie.

Hans Coense, 24-06-2010
Waar zijn ze te koop? Reactie infoteur, 24-06-2010
Beste Hans Coense,

PowerBalance is te koop in diverse sport winkels in Nederland en Belgie. Meer informatie over de Powerbalance winkels, de armband, ketting en hologrammen vindt u op www.power-balance.nl

Met vriendelijke groet, Roberta

Roberta (652 artikelen)
Laatste update: 30-07-2010
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.