Kortingen regel je makkelijk met deze apps

Kortingen regel je makkelijk met deze apps Van korting krijgen we nooit genoeg. Bedrijven, horeca en de middenstand weten dat en geven dan ook regelmatig aantrekkelijke kortingen op hun producten en diensten. Inmiddels zijn er veel apps die je -zeer- aantrekkelijke kortingen bezorgen. In dit artikel staan de kortingen-apps op een rij.

Vouchercloud

Deze zeer gebruikersvriendelijke app biedt nu nog met name kortingen bij landelijke grote winkelketens. De categorieën zijn overzichtelijk weergegeven waardoor je in een oogopslag ziet waar je korting kunnen krijgen. Vaak bij eetgelegenheden en winkels. Vouchercloud biedt dus kortingen van landelijke ketens maar speurt ook naar kortingen bij je in de buurt. Naast de overzichtelijke vormgeving is het een van de mooiste kortingsapps. Een korting uit het verleden was onder meer vijftig procent korting bij Hunkemöller.

Scoupy

Met een locatievoorziening selecteert Scoupy winkels en bedrijven bij je in de buurt die kortingen geven. De kortingsbonnen zijn dus bedoeld voor fysieke winkels, echte winkels waar je naar binnen loopt. Ben je eenmaal binnen, zoek je de kortingsbon op je smartphone en activeer je deze. Klaar is Kees. Denk bij de deals aan korting op een tijdschrift of gratis machos bij je drankje.

Alledealsvan (alleen iPhone)

Aangezien er een flink aantal kortingssites bestaat, biedt deze app een overzicht van alle kortingen. Kortingssites als Groupon, Actievandedag en Checkdiedeal bieden dagelijks grote kortingen. Alledealsvan verzamelt deze dagdeals en zet ze voor je in een handig overzicht. Heb je eenmaal je deal gekozen, wordt je doorgelinkt naar de site van de kortingsaanbieder.

Dagschotel

Deze app richt zich helemaal op eten en drinken. Je hoeft de digitale kortingsbon alleen maar in een deelnemend horecabedrijf te tonen en je korting wordt verzilverd. De app laat verder het dagmenu zien van de deelnemende restaurants, cafés en bistro’s. Denk bij de kortingen aan een gratis kopje koffie na de maaltijd of een gratis tweede drankje.

Appvantages

Appvantages app heeft zeker potentie. Het is een voorbeeld in eenvoud. Zowel de navigatie als de werkwijze. Er zijn geen moeilijke menu’s. De app biedt direct een overzicht van alle kortingen in je buurt. Kortingsbonnen hoef je vaak ook niet apart te activeren. Bij ketens als Kentucky Fried Chicken hoef je de bon alleen maar met je smartphone te laten zien en je krijgt direct de korting. Bovendien is een extra voordeel dat je met de app een koppeling kunt maken met de Cultuurkortingspas CJP. Dat levert in bepaalde gevallen extra korting op. Nadeel is wel dat het aantal advertenties nog niet zo groot is.

Dichtbijdeals

Voorheen heette deze app Pocketdeals NL. De app werkt ook met locatievoorziening en toont je alle kortingen in je buurt. Denk bijvoorbeeld aan veertig procent korting op je carwash of een gratis milkshake in een cafétaria. Ook hier krijg je de digitale kortingsbon in je mail en gebruik je hem vervolgens. Het aantal aanwezige kortingen in Dichtbijdeals verschilt nogal eens. Daardoor wordt het voor mensen in kleinere gemeenten wel eens minder interessant.

Livingsocial

Deze app is in de Verenigde Staten razend populair. Het lijkt heel erg op het in Nederland veel bekendere Groupon. Wanneer je gebruikmaakt van de app, krijg je elke dag een nieuwe dagdeal gepresenteerd. De diensten en producten waarop je kortingen krijgt, zijn zeer gevarieerd. Bijvoorbeeld kortingen op sieraden, kleding en voetbehandelingen. Helaas blijkt er een groot nadeel aan Livingsocial: op deze Amerikaanse app zijn nauwelijks aanbiedingen uit Nederland te vinden.

Groupon

Groupon is een app en website die in Nederland startte in 2008. De dienst was het meest populair tussen 2008 en 2010. Er brak destijds een ware kortingenmanie uit maar die is inmiddels alweer gaan liggen. De werkwijze van Groupon is eenvoudig. Dagelijks krijg je een mooie deal voorgeschoteld. Wanneer je daar op in gaat, ontvang je de bon per mail en print je deze uit. Volg daarna de verdere instructies op. Een heel groot nadeel van de Grouponapp (en website) is dat het je bombardeert met actiemails en nieuwsbrieven.
© 2013 - 2024 Lierop69, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Geld-terug-acties en kortingsbonnen gebruiken via SCOUPYGeld-terug-acties en kortingsbonnen gebruiken via SCOUPYHet gebruik maken van kortingsbonnen is al tientallen jaren oud en blijft populair. Het digitale tijdperk zorgt ervoor d…
Groupon voor ondernemers: voordelen & nadelen GrouponGroupon is een bedrijf dat groepskortingen probeert te bedingen voor groepsactiviteiten. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld u…
Hypotheek, is de korting van de ING bank echt zo voordeligHypotheek, is de korting van de ING bank echt zo voordeligDe ING bank geeft kortingen op de hypotheek, als u bij deze bank bankiert en als u een deel van de aankoop van de woning…
Goedkoop naar de kapper met de kappersbonGoedkoop naar de kapper met de kappersbonEen knipbeurt bij de kapper is niet goedkoop. Maar de kappersbon biedt je een mooie aanbieding. Met deze bon krijg je ze…

Gaswinning – gaswinning in Werelderfgoed Waddenzeenieuws uitgelichtGaswinning – gaswinning in Werelderfgoed WaddenzeeDe aarde rommelt omdat er gas uit wordt gehaald en er niets voor terugkomt. Het noorden van Nederland heeft te kampen me…
Goed voorbereid voor sollicitatiegesprekGoed voorbereid voor sollicitatiegesprekEindelijk ben je klaar met je opleiding en je voelt je volwassen genoeg om te beginnen in het bedrijfsleven. Je zoekt op…
Bronnen en referenties
  • www.parool.nl
Lierop69 (99 artikelen)
Gepubliceerd: 21-03-2013
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.