Tips om hem te verleiden

Als je op het punt staat om met een interessante man uit te gaan is het handig om bij vriendinnen eens te polsen of zij nog ideeën, adviezen of zelf verleidingstechnieken hebben. Maar mannen kunnen zelf ook prima aangeven wat zij interessant en spannend vinden, zo blijkt uit onderstaande tips/hints die zij willen meegeven aan vrouwen.

Tip 1: Hygiëne

Besteed aandacht aan de persoonlijke hygiëne. Een grote afknapper voor mannen is namelijk een meisje/vrouw die zich niet goed verzorgt. Zeker als het de eerste keer betreft wil je dat je een goede indruk achterlaat. Een lekker geurtje en een deo’tje links en rechts doen wonderen. Mocht het zover komen dat hij mee komt naar huis, vraag dan even om een onderbreking. Duik even de badkamer in; was de intieme plekjes, doe was nieuwe deodorant op, poets je tanden en een druppeltje parfum achter de oren. Dit duurt hooguit tien minuutjes en ondertussen kan hij een drankje pakken of een leuk muziekje opzetten.

Tip 2: Wees vertrouwd

Probeer niet een vriend van hem te zijn door met hem de praten over voetbal of een potje bier mee te drinken. Hij is voor jou gekomen en niet voor een vriend. Hij wil nu tijd doorbrengen met een vriendin om mee te kletsen over de ‘serieuzere’ dingen, mee te knuffelen en wellicht meer.

Tip 3: Drink met mate

Ladderzat zijn op je eerste date is geen pré. Dronken vrouwen worden niet sexy gevonden, vooral niet als het zover komt als boven de toilet hangen en plastic zakjes aanreiken. Maar geen druppel drinken kan ervoor zorgen at je erg verlegen bent, dus drink net genoeg om het laatste restje verlegenheid weg te spoelen.

Tip 4: Ben niet bang om ‘nee’ te zeggen

Wellicht ben je verbaasd om deze tip in de verleidingslijst aan te treffen, maar soms is het beter te wachten dan om je al gelijk in zijn armen te werpen. Sommige mannen zijn namelijk traditioneler dan we denken en door meteen de koffer in te duiken laat je geen goede indruk achter. Dit is ‘one-night-stand’ gedrag, maar geen girlfriend-materiaal. Ben je dus uit op een langdurige relatie, dan geldt haastige spoed is zelden goed.

Tip 5: Wees niet bang om te experimenteren

Mannen houden van flexibele vrouwen, ga dus eens mee in zijn fantasie. Maar houdt hierbij wel vast aan je principes en wat jij fijn vindt. Een vriendin die overal nee op zegt is niet ideaal.

Tip 6: Durf te vragen

Mannen houden van meisjes/vrouwen die durven te vragen wat hij fijn vindt, maar ook durven vragen of zij een handeling willen verrichten die jij fijn vindt. Niet alleen het mannelijke geslacht heeft zijn wensen, maar jij ook. Schaam je er dus niet voor om hem om een (weder)’dienst’ te vragen. Vrijen gaat om elkaar tegemoet komen om elkaar tot een hoger niveau te brengen.

Tip 7: Geef vertrouwen

Laat hem weten hoe fijn het met hem is. Mannen lijken vaak zeker over te komen, maar zijn net als wij over bepaalde dingen erg onzeker. Zorg er dus voor dat hij zich zeker voelt.

Tip 8: Vergelijkingsmateriaal

Vergelijk je vriend niet met je ex-vriendjes. Dit is een zeer gevoelig onderwerp, vooral in het begin van een relatie. Dit wekt jaloezie op en met een paar ‘verkeerd’ gekozen woorden voelt hij zich minder dan je ex.
© 2008 - 2024 Brigitte_, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hoe word je een goede kok?Koken is een vaardigheid dat iedereen kan aanleren. In dit artikel tips voor iedereen die beter wilt leren koken.
Vier tips om vrouwen te versierenVier tips om vrouwen te versierenVrouwen versieren is voor veel mannen een probleem. Hier lees je enkele tips om het gemakkelijker te maken om vrouwen te…
Inruilwaarde auto bepalen/berekenenInruilwaarde auto bepalen/berekenenAuto inruilen? Het vergelijken van verschillende autobedrijven loont om de hoogste inruilwaarde te krijgen. Het bepalen…
Krentenbaard bij kinderenKrentenbaard is een lastige aandoening. Hoe kun je krentenbaard herkennen, en wat kun je er aan doen? In dit artikel lee…
Van online dating naar echte liefdeVan online dating naar echte liefdeTegenwoordig is het Internet een net zo gewone plaats om de partner van je dromen te vinden als op je werk, het uitgaans…
Brigitte_ (94 artikelen)
Laatste update: 08-10-2008
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.