Extreme pogingen om je ex terug te krijgen

Extreme pogingen om je ex terug te krijgen Sommige mensen kunnen niet accepteren dat hun relatie voorbij is en doen de gekste dingen om hun ex weer terug te krijgen. Veel succes hebben die pogingen over het algemeen helaas niet. Wat zijn de meest extreme dingen die mensen gedaan hebben in een poging om de relatie met hun ex weer nieuw leven in te blazen en hoe ga je dan wel om met het einde van je relatie?

Extreme plastisch chirurgie

Een vijftien jarig meisje uit de provincie Henan in China genaamd Lee Hee Danae onderging volgens haar website op internet extreme plastische chirurgie om haar ex terug te krijgen. Ze onderging operaties aan haar kaak, kin, borsten en ogen en ziet er volgens de foto's uit als een pop. Hoeveel er waar is van dit verhaal is niet duidelijk. De meeste foto’s van haar zijn duidelijk gefotoshopt.

Ook in China zou er een vrouw zijn, die in 2010 zou overgaan tot extreme plastische chirurgie. Zij wou zich laten ombouwen tot actrice Jessica Alba om haar ex terug te krijgen. Deze vrouw moest zich van haar ex-vriend tijdens de relatie net zo opmaken en haar haar net zo dragen als de actrice. Toen ze dit niet langer meer wilde doen, maakte hij het uit. Of ze zich uiteindelijk nog heeft laten ombouwen tot Jessica Alba is niet bekend.

Nog een voorbeeld van iemand die extreme plastische chirurgie heeft ondergaan om haar ex-man terug te krijgen is Jocelyn Wildenstein. Ze was een mooie vrouw, maar na de operaties die ze heeft ondergaan staat ze bekend als “catwomen”.

Stalken

Veel stalkers zijn ex-partners die niet kunnen accepteren dat de relatie voorbij is. Dit stalken kan extreme gevolgen aannemen. Er zijn zelfs mensen die uiteindelijk hun ex-partner ombrengen uit jalousie. Er zijn diverse films over dit onderwerp gemaakt, zoals bijvoorbeeld de films “Fatal Attraction” (1987), “Fear” (1996), “Devil in the Flesh” (1998) “Alone with Her” (2007) en Coffin Rock (2010). Stalken heeft zelden een positief effect, integendeel met stalken krijgt je ex alleen maar een grote afkeer van je. In geen van de genoemde films levert het stalken dan ook het gewenste effect op. Het meest vergaande geval van stalking is wel het geval van de Zweedse vrouw (Maria Eriksson) die diverse malen onderdook en zelfs met haar nieuwe man asiel in Amerika moest aanvragen omdat haar ex haar maar niet met rust kon laten. Wanneer je na je relatie je ex gaat stalken, moet je toch even bij jezelf te rade gaan of je relatie wel zo geweldig was. Waarschijnlijk was er tijdens de relatie al sprake van een scheefgetrokken machtsverhouding tussen jou en je ex.

Proberen je ex jaloers te maken

Zo snel mogelijk een nieuwe relatie aangaan, liefst met de beste vriend van je ex. Niet omdat je iets geeft om die persoon, maar enkel en alleen om je ex jaloers te maken en dan vooral met je nieuwe lover alle plaatsen aflopen waar je ex graag komt. Het valt meestal nogal op en komt erg wanhopig en zelfs zielig over. Zonde van je tijd en geen effectieve manier om je ex terug te krijgen. Je maakt alleen jezelf en je nieuwe “liefde” ongelukkig.

De nieuwe relatie van je ex saboteren

Wanneer je gedumpt bent voor een ander is dit niet prettig, maar dat wil niet zeggen dat je ex bij je terug komt wanneer zijn relatie weer uit is. Het is dus geen goed idee om te proberen de relatie van je ex te saboteren. Sommige exen doen dit wel. Ze werpen zich op als beste vriend(in) van de ex en zijn of haar nieuwe partner en doen er alles aan om een wig in de relatie te drijven. Wanneer dit niet lukt, verspreiden ze nare roddels over de nieuwe relatie. Ook hier bestaan een aantal films over, zoals "Plan B" (2009), "Die braut" (1999) en "Lovers of Hate" (2010).

Een “ex terug krijg” programma via internet kopen

Op internet zijn talloze websites te vinden, waar je een cursus met magische stappenplannen kan volgen. Tegen betaling krijg je dan een boek met tips waarmee je 82% kans hebt om je ex weer te veroveren. Mocht het je niet lukken, dan hoor jij natuurlijk bij die 18%. Wanneer iemand daar zijn geld aan wil besteden moet hij of zij dat natuurlijk helemaal zelf weten, maar of je daarmee succes boekt?

Verder gaan met je leven

De relatie met je ex is waarschijnlijk niet voor niets uit gegaan. Het is altijd moeilijk om iets los te laten en verder te gaan, maar dit is toch de beste manier om hier mee om te gaan. Natuurlijk kan je proberen om jezelf en je leven te verbeteren door af te vallen, te gaan sporten of nu toch op zoek te gaan een nieuwe baan, maar dit moet je voor jezelf doen en niet voor je ex. Mocht het zo zijn dat dit je helpt om je ex terug te krijgen, prima, alleen moet dit niet je doel zijn.
© 2015 - 2024 Katinka900, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Plastische chirurgie: veel meer dan de facelift alleenPlastische chirurgie: veel meer dan de facelift alleenPlastische chirurgie. Maar al te snel denk je aan facelift en borstvergroting. Maar plastische chirurgie is veel meer da…
Je ex terugkrijgen. Hoe krijg je je ex terug?Je ex terugkrijgen. Hoe krijg je je ex terug?Je ex terugkrijgen. Hoe krijg je je ex terug? Is het mogelijk om je ex terug te krijgen? Als een relatie tegen je zin be…
Schoonheidsoperatie niet zonder risicoSchoonheidsoperatie niet zonder risicoEen schoonheidsoperatie is een ingreep die bedoeld is als subjectieve verfraaiing van het menselijk lichaam. Een medisch…

Daten na een scheiding: wanneer ben je er klaar voor?Daten na een scheiding: wanneer ben je er klaar voor?Na een scheiding of lange relatie komt er een moment dat je weer gaat daten. Wellicht dat vrienden en kennissen informer…
10 manieren om een potentiële liefde te vinden10 manieren om een potentiële liefde te vindenWie wil nou niet een duurzame en liefdevolle relatie? Het vinden hiervan is vaak makkelijker dan gedacht. Het vinden van…
Bronnen en referenties
  • http://www.metronieuws.nl/koffiepauze/2015/04/meisje-15-ondergaat-plastische-chirurgie-voor-ex
  • http://www.imdb.com/list/ls000056897/
  • http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1059817/2010/01/27/Vrouw-naar-plastisch-chirurg-om-te-lijken-op-Jessica-Alba.dhtml
Katinka900 (661 artikelen)
Laatste update: 16-10-2015
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Dating
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.