Cadeau moederdag?

Cadeau moederdag? Voor menigeen op het laatste moment nog veel gedoe ... wat moeten we mama voor cadeau geven voor moederdag. Natuurlijk kan een bosje bloemen altijd en als je weet welk luchtje ze lekker vindt, is dat ook nog een optie. Maar wat nu als je eens iets anders of meer (niet per se in geld uitgedrukt) wilt doen. Keuze genoeg … zo blijkt.

Mogelijkheden

De vrouw van nu welke jong volwassen is, de volwassen vrouw met zonder kinderen, met of zonder carrière en de rijpere vrouw … kortom, alle vrouwen zijn van nu. Wat ook meteen maakt dat er veel meer mogelijk is dan de bekende zaken.

Een moment voor moeder

Er vanuit gaande dat de meeste vrouwen druk zijn, is een moment van ontspannen altijd prettig. Met een bon heeft diezelfde vrouw ook meer een stok achter de deur om de bon in te wisselen. Bij voorkeur gezellig een bon voor twee personen en als je er nog iets bij wil geven om het aan te kleden, kan dat variëren van een eenvoudige bodylotion tot een mooie dikke pluche badjas. In ieder prijsklasse is wel iets te koop.

Wat voor type bon kan je geven:
  • Natuurlijk is er de bon van de sauna, maar deze kan je ook combineren met een lekkere gezichtsbehandeling of massage. In iedere regio zitten verschillende sauna’s en op de betreffende website staat precies wat ze bieden.
  • Geen sauna liefhebber … dan misschien los een bon voor massage
  • De schoonheidsspecialiste van nu gaat ook veel verder dan alleen de gezichtsbehandeling en een lekkere pakking van algen of chocola behoort tot de mogelijkheden. In iedere regio zitten verschillende schoonheidssalons en op de betreffende website staat precies wat ze bieden.
  • Wil je het wat spiritueler denk dan aan de hotstones of reiki of een hand- en voetmassages inclusief meridianen behandeling. In het midden van het land, IJsselstein bij Utrecht zit een salon die combinaties biedt Niiraja.
  • Maar je kunt haar ook haar verleden in laten duiken met een sessie regressietherapie.

Een iets exclusiever moment voor moeder

De behandeling liggen individueel allemaal tussen de 40,00 en 90,00 euro. Maar wil het exclusiever maken, dan kan je dit type behandelingen ook in het buitenland toepassen en koppel je er enkele dagen in een warmer klimaat aan vast. Er zijn reizenorganisatoren die een all-in pakket leveren.

Iets tastbaars

Ben je meer van het tastbare cadeau, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • De kledingbon is mogelijk een uitkomst, zeker als deze ook online in te wisselen is. Maar natuurlijk zijn er rond moederdag ook lekkere geurtjes in een pakketje. Deze cadeaus zijn voorzien van een lekkere bodylotion of douchegel in dezelfde geur. Loop de betere drogisterij binnen en zie de mogelijkheden.
  • Maar deze tijd van het jaar zijn de ‘zonpakketten’ ook een uitkomst. De zonpakketten vormen de totale bescherming voor de huid in de zon. Lekkere smeersels voor voor-, tijdens- en na de zon. Maar kunnen ook een leuke zonnehoed of sjaal en / of zonnebril bevatten. Allemaal in een kleurenpallet wat mooi op elkaar afgestemd is. Loop de betere drogisterij binnen en zie de mogelijkheden.
  • Is moeder de hobbykok dan is een workshop voor specifieke keuken ook leuk. Bijvoorbeeld de sushiworkshop. Hotel Okura in Amsterdam organiseert ze ondermeer … eventueel nog te combineren met een weekend met de partner of een vriendin in Okura c.q. Amsterdam.

Tot slot

Maar de bloemen, de mooie tekening van de kleine meid of jongen of het eigen gemaakte ontbijt van de kinderen blijft ook oké. Zolang het maar uit het hart komt, heb je de belangrijkste stap gezet. Voor wie iets anders wil … keuze genoeg dus.
© 2012 - 2024 Annastaal, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Knutselen voor moederdagKnutselen voor moederdagMoederdag komt er weer aan en moeders vinden het natuurlijk het leukst als ze iets krijgen wat het kind zelf gemaakt hee…
Moederdag: een dag speciaal voor moederMoederdag: een dag speciaal voor moederGerommel in de keuken en een half uurtje later hoor je gestommel op de trap. De deur gaat open en je kleine komt met een…
Zelfmaak tips voor de leukste moederdagcadeautjesZelfmaak tips voor de leukste moederdagcadeautjesMoederdag staat weer voor de deur, dus is het tijd voor een leuk cadeau. Jaarlijks wordt op de 2e zondag in Mei Moederda…
Wat is Moederdag? Het ontstaan en de tradities van MoederdagMet het begin van de lente, komt ook de dag waarop de hele wereld zijn moeder eert elk jaar weer langs. Deze traditie is…

Vaderdag cadeautjes om zelf te makenVaderdag cadeautjes om zelf te makenWe willen allemaal wel eens een keer origineel uit de bus komen bij Vaderdag. Het meest afgezaagde zelfgemaakte cadeau g…
Huishoudelijke taken voor kinderen van 2 tot 12 jaarHuishoudelijke taken voor kinderen van 2 tot 12 jaarOok al zijn je kinderen nog jong, toch is het niet slecht om ze al wat bij te brengen over het reilen en zeilen van het…
Bronnen en referenties
Annastaal (2.955 artikelen)
Gepubliceerd: 12-05-2012
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Ouder en gezin
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.