Recente reacties in Mens en samenleving

Jaap, 04-06-2020 12:10 (Antisociale persoonlijkheidsstoornis (ASP) en psychopathie)
"Hebt u een advies voor vrienden van ons die te maken hebben met overlast van een buurman (en zijn gezin) die voldoet aan 95 % van de hierboven genoemde symptomen?"
Joke Tolenaars, 03-06-2020 18:25 (Aan welke kant van de weg moet je lopen?)
"Het is toch veel logischer als een skater of stepper etc.de rijrichting van fietsers hanteren. Nu komen ze tegen de richting in op je af. Zeker als aan de overkant van de weg ook een fietspad loopt. Het is eigenlijk best onduidelijk, maar het lijkt mij veiliger om met de richting van de fietsers mee te gaan."
Shah Khan, 03-06-2020 12:25 (Verhuizen van Nederland naar België: Informatie en tips)
"Beste, Ik wil graag weten of er mensen zijn die met een wia /iva uitkering naar belgië zijn verhuisd. Ik begreep dat de inkomen dan in belgië wordt belast Zou dit invloed hebben op de netto inkomen.?Iemand ervaring"
Denden, 02-06-2020 20:12 (Huisvredebreuk: artikel 138 Wetboek van Strafrecht uitgelegd)
"Hallo, Ik heb een makelaar ingeschakeld om mijn huis te verkopen. Alle correspondenties/communicaties verlopen via whatsapp. Onlangs liet deze makelaar het huis bezichtigen zonder afspraak. Toen ik hem hierop aansprak, gaf hij aan dat dit mijn verzoek was. Ik ging al onze berichtjes teruglezen maar kon helaas deze afspraak bevestiging niet terugvi…"
Laurens, 30-05-2020 22:54 (Borderliners en relaties: leven met borderliner als partner)
"De reactie van @Anne is precies beschreven wat ook ik heb meegemaakt. Het pijnlijke is dat mijn ex weldra moet bevallen van onze dochter. We zijn in ruzie uit elkaar gegaan en zij gebruikt nu onze ongeboren dochter als wapen. Ik ben verplicht om nu gerechtelijke stappen te ondernemen. Aantrekken afstoten, uitvliegen voor niks, bang zijn als ik alle…"
Klasina, 30-05-2020 18:42 (Elektronisch Toezicht / Elektronische controle / huisarrest)
"Valt snelweg ook onder gebiedsverbod? Ben bang om iets verkeerds te doen"
Peter van Wijns, 30-05-2020 09:46 (Relatietwijfels, wat te doen als je twijfelt over je relatie)
"Heer Bubuza is geweldig, woorden kunnen niet beschrijven hoe hij zijn kracht wonderbaarlijk gebruikt om mensen te helpen. Mijn vrouw en ik zijn door een scheiding gegaan, mijn vrouw stond erop om van mij te scheiden ondanks mijn smeekbeden. Ik bedroog haar en ze kwam erachter en mijn huis was een hel, ze weigerde me te vergeven Ik ging naar iederee…"
Tommie, 30-05-2020 01:17 (Afkortingen die jongeren gebruiken op social media)
"Wat betekent johv?"
Freek, 24-05-2020 14:50 (Het Nedersaksisch is een officieel erkende taal in Nederland)
"In de praktijk zal er niks veranderen omdat het convenant niet bindend is. Jammer! Er moet meer gedaan worden om cultuur zoals deze in Nederland te beschermen. Dat geldt niet alleen voor het Nedersaksisch, Fries of Limburgs, maar voor alle dialecten en taalgroepen in Nederland. Het negatieve imago van streektalen moet verdwijnen. Tweetaligheid hoef…"
Jansen, 23-05-2020 14:48 (Leuke en originele verjaardagswensen)
"En nu maar hopen dat de ontvanger van de kaart met voorgefabriceerde wens deze site nooit bezoekt."
Schrijf mee!