Online kaart met cadeau versturen

Een persoonlijk kaartje met een aardige tekst ontvangen vindt iedereen leuk. Om een felicitatie, bedankje of andere wens te benadrukken kun je als verzender nog een cadeautje meesturen. De diverse websites waar je online kaartjes kunt versturen die met de post worden bezorgd bieden inmiddels een enorme keuze aan cadeaus, klein tot groot. Welke aanbieders zijn er en welke cadeaus hebben ze in hun assortiment?

Inhoud:


Waarom een kaart met cadeau sturen?

Wie vindt het niet leuk om een onverwacht pakje te ontvangen? Een kaart met zorg uitgezocht, een persoonlijke boodschap van de gever en ook nog een cadeau. Of dat nou klein of groot is, de verassing is groot. In welke gevallen sturen mensen een cadeau mee bij een kaartje:

Verhinderd voor verjaardag? Toch een cadeau geven!

Omdat je de verzending kunt inplannen op een bepaalde dag, kun je op die manier ook iemand verrassen. Als je verhinderd bent om naar een verjaardag te gaan kun je zo toch de jarige verrassen.

Brievenbuspost of pakket

Handig is om te kiezen voor een cadeau dat als brievenbuspost verzonden kan worden. Denk aan chocolade, of wat denk je van een bloemetje dat door de brievenbus kan (via Greetz)? Zo wordt je cadeau altijd bezorgd, ook als de uitverkorene er niet is.

Welke aanbieders van de combinatie 'kaartje + cadeau' online bestellen en verzenden zijn er?

Greetz

Aanbieder Greetz biedt je verreweg de meeste manieren om het cadeau van je keuze te vinden. Naast 'Voor wie' en 'Cadeaus' vind je hier het aanbod ingedeeld in 27 momenten zoals Verjaardag, Zomer, Sterkte en Geslaagd. Maar ook 37 collecties van merken zoals Blond Amsterdam, Rituals, Woezel en Pip, Bambam en nog veel meer. Ook kun je selecteren op prijsklasse, leeftijd en zelfs op kleur.

Greetz heeft de ruimste bezorging van deze drie aanbieders voor cadeaus: ze bezorgt 7 dagen per week! En een kaart + cadeau kun je zelfs op dezelfde dag laten bezorgen als je dit voor 14.00 uur regelt. Enkel op feestdagen viert Greetz ook een vrije dag, zoals ze op de website zegt. Maar bezorging op de top-cadeau-dagen als Valentijn, Moederdag en Vaderdag doet ze wel, en dat is mooi. De Waddeneilanden zijn voor de zondag wel uitgesloten.

Keurmerk Thuiswinkel Waarborg heeft Greetz gewaardeerd met 'snel, betrouwbaar en betaalbaar' en heeft haar uitgeroepen tot winnaar 2011 - 2014.

Prijs van - tot Aantal cadeaus Verzendkosten
€ 5 - € 70850€ 1,95 - € 4,95
Cadeaus Voor wie Momenten
BallonnenVrouw27 verschillende momenten (zie site)
BeautyMan
Bloemen en plantenKind
Chocolade
Drank
Foto en Tekst cadeaus
Fruitmanden
Kraamcadeaus
Mokken
Speelgoed
Woonaccessoires

Kaartwereld

Bij aanbieder Kaartwereld kun je de verschillende categorieën cadeaus niet sorteren op prijs, en dat kan wat onhandig zijn.

De verzendtijd voor een kaartje met cadeau staat niet apart aangegeven, daarom gaan we er vanuit dat ook hier 19.00 uur op werkdagen geldt, zoals voor een los kaartje. Over verzenden naar het buitenland is Kaartwereld niet duidelijk, maar omdat een kaartje naar het buitenland verzonden kan worden, nemen we aan dat dat voor kaartje plus cadeau ook geldt.

Prijs van - tot Aantal cadeaus Verzendkosten
ruime keuze, prijzen niet sorteerbaar235vanaf € 2,25
Cadeaus Voor wie Gelegenheden
BallonnenVrouwAanraders
BeautyManVerjaardag
BloemenBabyGeboorte
BoekenJongenVerhuizen
CadeaubonnenMeisjeKaart met foto
Chocolade Geslaagd
Dranken Beterschap
Feest! Bedanken
Happy Socks Communie
Knuffels
Kraamcadeaus
Sieraden
Stationery

Hallmark

Met Hallmark verzend je je kaart met cadeau uiterlijk om 19.30 uur, dan worden ze nog dezelfde dag aan de verzendorganisatie aangeboden. Alleen bij een bloemetje werkt het anders: deze bestel je online uiterlijk om 15.00 uur. Een kaart met cadeau kan alleen binnen Nederland verzonden worden.

De best verkochte merken van Hallmark zijn BamBam babyartikelen, vrolijk gekleurde sokken van HappySocks en de welbekende chocolade van Leonidas.

Klanten waarderen Hallmark op een 9,5.

Prijs van - tot Aantal cadeaus Verzendkosten
€ 4 - € 55116€ 2,95 - € 4,95
Cadeaus Voor wie Keuze verfijnen
BloemenVoor babyBedankt
ChocoladeVoor kidsVerjaardag
DrankVoor haarBeterschap
Voor hemHuwelijk
Voor samenGeboorte
Liefde / vriendschap

Tot slot

Check vooraf of jouw bezorger wel op de dag bezorgt die jij wilt. Als de ontvanger niet thuis is hangt het van de bezorgdienst af of er bij de buren afgegeven wordt of dat het cadeau weer meegenomen wordt. Wil je naar het buitenland verzenden check dan eerst of dat wel mogelijk is. Tot slot: is de ontvanger toch niet blij met het cadeau dan is ruilen gewoonlijk niet mogelijk.

Op internet zijn nog vele andere aanbieders van online te bestellen cadeaus te vinden. De aanbieders van online kaarten die per post bezorgd worden hebben voor veel mensen al een bekende naam en waren daarom het uitgangspunt voor deze blog.

Lees verder

© 2015 - 2024 Drie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Sinterklaas spelSinterklaas spelEen leuk en gezellig spel om met de hele familie te spelen op sinterklaasavond. Het kan natuurlijk ook als kerstspell ge…
De VVV CadeaukaartDe VVV CadeaukaartDe VVV Cadeaukaart is een mooi cadeau bij een speciale gelegenheid. De VVV Cadeaukaart is breed te besteden bij onder an…
De Bloemencadeaubon en Nationale BloemenbonDe Bloemencadeaubon en Nationale BloemenbonDe Bloemencadeaubon en Nationale Bloemenbon zijn cadeaubonnen die je iemand cadeau kan geven. Deze cadeaubonnen kun je b…
Huwelijkscadeau: wat cadeau te geven aan het bruidspaar?Een cadeau bedenken is niet het gemakkelijkste wat er is en zeker niet voor een cadeau dat bestemd is voor een bruidspaa…

Originele en goedkope spellen om elk feest op te leukenOriginele en goedkope spellen om elk feest op te leukenAls je bezig bent met het organiseren van een bedrijfsfeest, een vrijgezellendag of een kennismakingsavond, dan zijn spe…
Onvoorwaardelijk basisinkomen - Gratis geld voor iedereenOnvoorwaardelijk basisinkomen - Gratis geld voor iedereenEen onvoorwaardelijk basisinkomen krijgen van de overheid en daar niks voor hoeven te doen. Dat klinkt bijna te mooi om…
Bronnen en referenties
  • Websites van de genoemde aanbieders
Drie (120 artikelen)
Laatste update: 20-11-2015
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Sociaal
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.