Tips voor originele Valentijn cadeaus

Binnenkort is het weer zover, op 14 februari is het Valentijnsdag. Ben je ervan overtuigd dat Valentijnsdag een commercieel feest is? Of wil je deze dag toch het liefste met je geliefde doorbrengen? Voor degene die hun geliefde graag met een origineel cadeau willen verrassen staan hier een aantal tips op een rijtje. Met of zonder groot budget! Verras je geliefde met een zelfgemaakt doosje ( of een prachtig exemplaar uit de winkel ) en doe er zelfgeknipte hartjes in. Schrijf op de hartjes teksten waarom jouw geliefde zo bijzonder voor je is. Doe ook wat chocolade hartjes en snoepjes in het doosje. Een ontzettend lief cadeau!

Prepareer een heerlijk dineetje voor 2 bij kaarslicht, inclusief lekkere wijn! Maak gebruik van gerechten die het goed doen op deze dag. Denk aan chocolade en chilipeper. Dit zijn lustopwekkende ingredienten. Maak gerechten die allemaal roze en rood van kleur zijn, en leg ze in hartvorm op de borden. Ga helemaal los op het nagerecht en wees creatief met een lekkere taart met rode vruchten en chocoladeharten. Dek de tafel met rode servetten en rode kaarsen.

Doe de leukste foto van jezelf in een prachtig fotolijstje en pak het mooi in. Een simpel maar waardevol Valentijnscadeau!

Schrijf een gedicht voor je lover en laat in je gedicht je gevoelens de vrije loop. Schrijf het op mooi, rood papier. Papier in hartvorm, of op een mooie Valentijnskaart. Is je gedicht klaar en zeker de moeite waard? Koop een prachtige lijst en lijst je gedicht in!

Verras je vriend of vriendin met een heerlijk dagje uit. Kies voor een wandeling aan het strand, (of desnoods een wandeling in het bos) neem een flesje wijn en twee glazen mee en drink deze samen in de duinen! Zit het weer niet mee? Warm jezelf na de strandwandeling op, bestel koffie of thee en 1 stuk chocoladetaart met twee vorkjes, geniet van elkaar!

Geef een mooi boek cadeau, pak het boek mooi in ( denk aan roze/rood papier en doe er een strik omheen) en schrijf een liefdevolle tekst op de eerste pagina met de datum van Valentijnsdag.

Zie je je geliefde niet overdag maar alleen 's avonds? Kijk deze avond een romantische film met zn tweeen. Zorg dat je overal kaarsen hebt branden, hier en daar wat geurkaarsen en werp rozenblaadjes op je bank/bed en de grond. Geef je geliefde een mooie bos bloemen! Haal wijn en chocola in huis, en je avond kan niet meer stuk!

Zijn jullie al jaren bij elkaar, en doet Valentijnsdag je eigenlijk helemaal niets meer? Blaas je relatie nieuw leven in en doe wat met deze dag! Kleed je mooi aan, koop een sexy lingeriesetje en laat je partner zien dat je na al die jaren nog steeds verliefd bent!

Ben je single? Treur dan niet alleen op de bank en ga samen met je vriendinnen uiteten! Maak er een glamouravond a la Sex&the City van en trek je allermooiste jurk aan. Straal en heb lol met je vriendinnen en maak er een topavond van. Want ook singles kunnen een geweldige Valentijnsdag beleven. En wie weet wie je die avond nog ontmoet?

Wil je op Valentijnsdag eigenlijk gewoon helemaal alleen zijn maar toch een leuke dag hebben? Ga op deze dag naar de kapper, koop een nieuwe outfit of ga een dagje naar de schoonheidsspecialiste of sauna. Laat jezelf heerlijk verwennen op deze dag, het is ook jouw feest!

Verras je lover met een prachtig lingeriesetje! Denk eraan: check van te voren even de bh-maat van je vriendin door op het labeltje te kijken of er eentje mee te nemen naar de lingeriewinkel. Tip: Lingerieontwerpster Marlies Dekkers heeft speciaal voor Valentijn een uniek lingeriesetje ontworpen. Het wordt prachtig voor je ingepakt en je krijgt leuke extra's! Hiermee kan jouw Valentijnsdag echt niet meer stuk!

Is je vriendin helemaal weg van Marlies Dekkers? De lingerieontwerpster heeft speciale Valentijnweekend hotelarrangementen voor geliefden samengesteld in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Kijk voor meer informatie op de website van Marlies Dekkers.
© 2009 - 2024 Marieke1982, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Valentijnsdag in AmerikaValentijnsdag in AmerikaLees hier alles over Valentijnsdag in Amerika. Valentijnsdag wordt ook in Amerika geviert en het heeft hier een vrij kor…
Valentijn smoothiesValentijn smoothiesMaak Valentijn bijzonder met één van de volgende Valentijn smoothies. Sommige van deze smoothies zijn ideaal voor een on…
Valentijnsdag verklaardValentijnsdag verklaardValentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Het is de dag waarop geliefden extra aandacht aan elkaar besteden. In het ja…
Valentijnsdag, een dag voor degenen die je lief hebt!Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Al in 496 werd 14 februari uitgeroepen tot de dag van de Heilige Valentijn,…

Verschil mannen en vrouwen aan de top!Verschil mannen en vrouwen aan de top!Het is zo dat er in de Nederlandse top van bedrijven meer mannen dan vrouwen aanwezig zijn, waar ligt hierin de oorzaak?…
Het maagdenvliesHet maagdenvlies verwijst naar de eerste geslachtsverkering met bloedingen tot gevolg maar wat is hier van waar?
Bronnen en referenties
  • www.marliesdekkers.com
Marieke1982 (23 artikelen)
Laatste update: 10-02-2009
Rubriek: Mens en Samenleving
Subrubriek: Man en vrouw
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.